Lerwick Ferry

Lerwick passagiers- en auto veerdiensten

Lerwick passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lerwick naar Aberdeen en Kirkwall.

Vergelijken alle beschikbare Lerwick ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Lerwick auto en de passagier ferry tickets en naar Lerwick, Aberdeen en Kirkwall zeilen met Northlink Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lerwick ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lerwick Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lerwick Ferry Tickets
veerboot met Northlink Ferry lijn voor ferry's varen van Lerwick naar Aberdeen en Kirkwall online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lerwick passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een Lerwick ferry ticketprijs veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Lerwick

Lerwick Shetland hoofdstad, ontleent zijn naam aan de oude Noordse Leirvík betekenis modderige baai.

De natuurlijke haven trekt beschut door Bressay, een breed scala van ambachtelijke bezoeken.De stad heeft veel te bieden bezoekers en laat u kennismaken met de Shetland unieke identiteit.Lerwick werd belangrijk relatief laat in de Shetland van geschiedenis, voortbouwend op de handel van de Nederlandse haring industrie, alleen steeds kapitaal in de 17e eeuw.

Op Freefield, Hay's Dock was het centrum van Shetland de visserij-industrie en het grootste schip gebouwd in Lerwick, de barque Noord Brit, nam aan het water hier in 1836.Het dock is nu thuis van de Shetland-Museum en archief.

Lerwick is de enige stad van Shetland, met een bevolking van ongeveer 7.500 - Hoewel ongeveer de helft van de eilanden 22.000 mensen binnen 10 mijl van de burgh wonen.

Lerwick Ferry haven
Lerwick geschiedenis

Bressay geluid, de beschutte strook water tussen het vasteland van Shetland en het eiland van Bressay, ziet er nu een duidelijke plaats voor een haven.Maar tot rond 1625 waren er slechts een paar hutten hier verzameld rond een leir-vik, Noordse voor "modderige bay". 

In juni van elk jaar van 1602 verzamelde de Nederlandse vissersvloot in Bressay geluid bij het nastreven van migreren haring.Shetlanders instellen tijdelijke hutten langs de kust van het geluid voor de handel met de Nederlanders.Het daaruit voortvloeiende jaarlijkse festival werd berucht om dronkenschap en immoraliteit.Een vrome inwoner van Scalloway, hoofdstad van Shetland op het moment, heeft gereageerd op "de grote gruwel en goddeloosheid begaan jaarlijks door de Hollanders en buitenlui..." Voor vele jaren de autoriteiten op aangedrongen dat de sloppenwijk die sprong omhoog langs Bressay geluid elke zomer nadat de Nederlanders was vertrokken werd platgebrand.

Maar door 1650 werd de nederzetting hier steeds meer permanente, en de regering was steeds meer en meer bezorgd door de belangstelling van de Nederlandse Bressay geluid en in Shetland meer in het algemeen.Tegen de tijd van de tweede oorlog tussen Groot-Brittannië en Nederland in 1665, gestegen zorg genoeg om te rechtvaardigen van de bouw van een fort met uitzicht op Lerwick haven.Later werd dit Fort Charlotte.Het is nu omsloten door de stad, en met de terugwinning van grond en bouw van nieuwe dokken, niet langer domineert de kustlijn als zodra het deed.

Lerwick bleef groeien rond het fort.Op haar hart was Commercial Street, parallel aan de kust en ingesloten door gebouwen aan weerszijden, zoals Stromness in Orkney-eilanden.Toegang tot de zee was via de kloof tussen de gebouwen aan de zeewaarts kant van de straat, die tot individuele kaden en piers leidde.Een gevoel van hoe deze keer keek kan worden opgedaan aan de Zuid-Oost einde van commerciële straat.De Lodberrie, het gebouw buiten de Queens Hotel, is weinig veranderd sinds de jaren 1700s.

De rijkdom de haring bracht toegestaan een belangrijke geplande uitbreiding van Lerwick, gericht op het mooie stadhuis.Dit werd gebouwd in 1884 op de hoogste beschikbare site, met haar rug naar de haven en geconfronteerd met de nieuwe stad.Tegen de tijd dat Zetland werd een aparte van Orkney county, in 1884 was Lerwick ook de natuurlijke huis voor de County gebouwen, die werden gebouwd in de buurt van het stadhuis.

Zo vroeg als 1736 was het mogelijk om te varen van Lerwick naar Leith, hoewel de meest betrouwbare route was via Hamburg!Uit de jaren 1750 was een betere service vastgesteld, vooral voor het exporteren van Shetland pony's voor gebruik in Engelse kolenmijnen.Vanaf 1836 was er een stoomboot service te Aberdeen, en door 1900 dit ook gekoppeld aan Kirkwall en Leith.Tot 1901 vertrouwd de bevolking van Shetland op de veerboot voor medische diensten, wordt verwacht om te gaan voor een behandeling die ze nodig in de Edinburgh Royal Infirmary hadden.

De jaren 1970 waren een periode van grote veranderingen voor Shetland.Op een symbolische niveau werd Zetland County Council Shetlandeilanden Raad in 1975.En tegen die tijd was Shetland snel het centrum van de de Noordzee olie-boom met een enorme terminal in aanbouw op Sullom Voe.

Als de Shetland alleen town- en zo Groot-Brittannië's meest noordelijke - werd Lerwick de focus van de grote expansie.De haven verder uit te breiden naar het noorden, en uitgebreide huisvesting ontwikkeling vond plaats in het westen en Zuid-west.

De meest recente ontwikkeling heeft nieuw gebouw rond deel van de oever van de Loch Clickimin opgenomen.Dit bracht gebouw in Lerwick volledige cirkel, voor een eiland aan de zuidkant van de loch is waar de prachtig bewaard gebleven Broch Clickimin, oorspronkelijk gebouwd ongeveer 3000 jaar geleden: door een grote marge, het oudste gebouw in het gebied.

Hedendaagse Lerwick is een fascinerende mix van de oude en de nieuwe.Het is een grote en drukke werken poort, en het eindpunt van de NorthLink Ferry's naar Kirkwall en Aberdeen.Ferries naar andere bestemmingen in Scandinavië, Faeröer en IJsland zijn ook regelmatige bezoekers, en de veerboot Bressay werkt vanuit hier.In het noorden is einde van de poort de Böd van Gremista, een visserij stand uit de 1700s nu open in de zomer als een museum.

Commerciële straat en haar omgeving behouden een charme zelden gezien elders deze dagen.Het biedt een breed scala aan fascinerende kleine winkels en is ook de thuisbasis van Lerwick toeristische centrum, een van de beste uitvoeren en meest nuttige bent u waarschijnlijk te vinden overal in Schotland.Een van de closses loopt de heuvel van Commercial Street klimmen brengt u naar de nieuwe stad, terwijl in het zuiden de Kaap van de Knab uitstekende uitzicht op Bressay en in het zuiden, nieuwere, delen van Lerwick geeft.

 


Best beschikbare Lerwick ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lerwick Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Northlink Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Lerwick.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lerwick ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lerwick ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lerwick ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lerwick Ferry's klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lerwick ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lerwick bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Lerwick en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier