Lesvos Ferry

Lesvos passagiers- en auto veerdiensten

Lesvos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lesvos naar Chios, Piraeus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodos, Samos, Karlovassi en Thessaloniki.

Vergelijken alle beschikbare Lesvos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Lesvos auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Lesbos, Chios, Piraeus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodos, Samos, Karlovassi en Thessaloniki met Blue Star Ferries of Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lesvos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lesvos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lesvos Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferries of Hellenic Seaways voor ferry's varen van Lesvos naar Chios, Piraeus, Sigri, Kalymnos, Kos, Rhodos, Samos, Karlovassi en Thessaloniki online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lesvos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Lesvos veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer informatie over Lesbos

LESBOS of LESBOS ligt tussen de Noord-Oost Egeïsche eilanden en dicht bij het Turkse vasteland.Lesvos is relatief geïsoleerd van andere Griekse eilanden met het dichtstbijzijnde van elke noot, Chios naar het zuiden en in het noorden, Limnos zowel enige afstand weg.

Groot en mooi, Lesbos is het derde grootste Griekse eiland na Kreta en Evia en in onderdelen ten minste, heeft haar armen gestrekt breed te omarmen de pakket toeristische markt.Lesvos heeft ook een eigen vliegveld die regelmatig chartervluchten nemen kunt, zodat het eiland niet hoeft te rekenen op veerboten te brengen in de business.

De eilandbewoners Lesvos hebben ook een trots identiteit gekenmerkt door de lange culturele tradities en dat heeft geholpen de meer luxeparfums eisen van pakket vakantie toeristen temperen.

De belangrijkste toeristische attracties van Lesvos zijn het indrukwekkend gevarieerde landschap, de schilderachtige heuvel dorpen en enkele prachtige stranden.

Lesvos veerboten
Getting to Lesbos

Lesbos heeft fatsoenlijk reizen banden met een belangrijke luchthaven net ten zuiden van de hoofdstad Myttilini en dagelijks veerboten vanaf Piraeus (Athene). De meeste komen door Handvest vlucht direct naar Lesbos of op een binnenlandse vlucht van Athene.De veerboot reizen zijn lang en saai, met een reistijd van maximaal 15 uur.Er is een snelle veerboot in de zomer maar dit duurt ongeveer zeven uur en u een beetje na middernacht arriveert.Eenmaal op Lesbos de wegen zijn goed, maar het eiland is erg groot en autohuur wordt aanbevolen.

Er zijn dagelijkse veerdiensten naar Mytilini van Athene (Piraeus). De belangrijkste veerboten worden geëxploiteerd door NES lijnen en de reistijd is lang, soms 12 uur, afhankelijk van de boot en het is meestal 's nachts.Het schip verlaat Piraeus in de avond en komt in Mytilini vroeg in de ochtend na bellen op Chios.

In hoog zomer is er een snelle veerboot uit Athene naar Mytilini geëxploiteerd door Hellenic Seaways, met een reistijd van zeven tot acht uur.SAOS vliegt van Lavrio, in de buurt van de nieuwe internationale luchthaven van Athene, Sigri aan de westkust van Lesvos waar veerboten vertrekken ook naar Kos.

Er zijn ook veerboot verbindingen naar Thessaloniki en Cala Millor (Turkije) evenals over andere Griekse eilanden zoals Chios, Ikaria, Kalymnos, Kos, Limnos, Mykonos, Rhodes, Samos en Syros.Er zijn ook diverse veerdiensten naar Turkije (Cala Millor). In het hoogseizoen zijn er boten elke dag, maar de service in de winter is beperkt tot een paar keer per week bij mooi weer.De oversteek van Lesbos aan Turkije duurt ongeveer 90 minuten.De veerboot neemt auto's, maar het is vrij klein, dus vooraf reserveren wordt aanbevolen.

Zomer veerboot schema's kunnen niet worden bevestigd tot April of mei, en niet gepubliceerd tot dan.De informatie is zo nauwkeurig als ik kan maken maar er rekening mee dat de veerboot schema's op elk gewenst moment kunnen wijzigen.

Lesvos steden en dorpen

De hoofdstad van Lesbos is Mytilini (Μυτιλήνη), aan de oostkant.Een drukke stad als het concentreert zich het ziekenhuis, de Universiteit, de haven, de luchthaven, het Hof, de prefectuur en andere administratieve hoofdkwartier.

Kalloni is de tweede-in-size stad, gelegen in het centrum van het eiland, in het noorden van de grotere van de twee golven (dus "Golf van Kalloni" genoemd). 

Molivos , de oude Methymna (ook gespeld als Mithimna), de belangrijkste bestemming voor een bezoeker, vanwege haar attracties: het Gattilusi kasteel en de geheel bewaard gebleven traditionele architectuur.Het is een van de twee longen van toerisme in Lesbos, de ander een wezen Eressos.

Eressos wordt een kleine dale stad in het zuidwesten de weg effent naar het zandstrand, of Skala Eressou, dus meestal een zomer-resort.Met name zijn roem als de geboorteplaats van Sappho sommige lesbische (homoparen trekt), maar ze bestaan een deel van het gehele getal van Eressos bezoekers, als het is een plek te mooi zijn om te worden geïsoleerd.

Plomari aan de Zuid-kust in het midden van de twee golven openingen, is het vaderland van Ouzo, de bekende Griekse alcoholische drank.

Mandamados , in het noordoosten, voor de keramische kunst traditie en de lokaal geproduceerde zuivelproducten.

Agiasos , het schilderachtige dorpje terwijl oplopend naar Olympos.

Wegen op Lesbos zijn over het algemeen goed, maar het eiland is zeer groot en bergachtige en routes zijn zelden rechte dus rijden kan vermoeiend.Er zijn geen snelwegen maar wegen zijn meestal rustige.Weg tussen resorts zijn breed, maar in steden en dorpen ze zeer snel kunnen beperken en het oppervlak kan verslechteren.

 


Best beschikbare Lesvos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lesvos Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries of Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Lesbos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lesvos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lesvos ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lesvos ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lesvos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lesvos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers ferry tickets naar en van Lesvos op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Lesbos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier