Leverburgh Ferry

Leverburgh passagiers- en auto veerdiensten

Leverburgh passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Leverburgh naar Isle of Skye op Tarbert in North Harris.

Vergelijken alle beschikbare Leverburgh ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Leverburgh auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Leverburgh, Isle of Skye op Tarbert in North Harris met Caledonian Mac Brayne Ferries (Calmac) boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Leverburgh ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Leverburgh veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Leverburgh Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne Ferries (Calmac) voor veerboten zeilen van Leverburgh naar Isle of Skye op Tarbert in North Harris online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Leverburgh passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Leverburgh prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Leverburgh

Leverburgh  is gelegen aan de zuidkant van het eiland Harris, een van een groep van eilanden die bekend staat als de Buiten-Hebriden of Western Isles, die aan de Noord-westkust van Schotland, UK.Het is het grootste dorp op het eiland, het grootste Tarbert.

Leverburgh  is de tweede grootste nederzetting, na Tarbert, op het eiland Harris in de Buiten-Hebriden (of Western Isles) van Schotland.Gelegen op Zuid-Harris, is het dorp uitstekend geplaatst om te dienen als een basis voor een Harris vakantie genieten van de vele prachtige stranden en spectaculaire landschappen allemaal binnen een korte rij-afstand.

Rijden langs de wegen Harris u vele mooie baaien die trekken ziet over om te genieten van des te meer waard zijn, echter, komen dergelijke bezienswaardigheden zo vaak dat het een aanzienlijke hoeveelheid tijd om te krijgen over dit meest prachtige eiland kan duren.Als u wilt verkennen meer van de Hebriden is Leverburgh waar te vangen de veerboot de Uists.

Leverburgh Village

Bezaaid rond Leverburgh, en over Harris en de Buiten-Hebriden, ziet u talrijke verwoeste gebouwen.Sommige zijn echte pre-historische plekken, sommige oude en belangrijke gebouwen terwijl meest braakliggende zwarte huizen die ten tijde van de toleranties werden ontruimd en toen de familie kundig voor lichaamsbouw een moderner bouwen.Vaak deze gebouwen werden omgebouwd voor gebruik door vee, maar helaas, de meeste zijn iets meer dan lage muren liggen.Onderdak in Leverburgh is typerend voor de eilanden, die is van zeer hoge kwaliteit met een zeer vriendelijke sfeer.

Reizen naar Leverburgh en het eiland Harris

U kunt reizen door de lucht naar de westelijke eilanden van Edinburgh, Glasgow of Inverness op een dagelijkse basis aan Stornoway op het eiland Lewis.Vervolgens reizen 56 km langs de A859 naar Zuid-Harris.Een goede busdienst is actief op een dagelijkse basis van Stornoway voor de meeste Harris en wordt gerund door Hebridean vervoer Ltd, voor meer informatie over dienstregelingen, enz, klik op de links hieronder.

U kunt ook de Caledonian MacBraynes autoferry "Mv Hebrides" van het eiland Skye te Tarbert in North Harris steken.U kunt ook kom uit North Uist op de "Mv Loch Poirtan" auto-veerboot naar Leverburgh in Zuid-Harris en noorden reizen door middel van het eiland.

Leverburgh geschiedenis 

Het dorp van Leverburgh stond oorspronkelijk bekend als een t-Ob of het equivalent daarvan Malayalam van "Obbe". Het werd veranderd naar Leverburgh in 1921 met het breken van de eerste van de twee golven van verandering die waren te vegen over het dorp in de jaren 1900.De naam een t-Ob betekent "de creek" en aan het einde van de 19e eeuw de nederzetting hier had een per stoomboot naar Glasgow en een herberg en een kleine visserijgemeenschap ondersteund.

In 1918 Lord Leverhume, oprichter van de multinationale onderneming Unilever, kocht de hele Lewis en Harris.Een t-Ob maakte deel uit van de graaf van Dunmore South Harris estate, waardoor Lord Leverhume voor £36, 000.In de volgende vijf jaar zette hij te werken als u wilt transformeren van de economie van Lewis in het bijzonder, besteden het grootste deel van een miljoen pond in het proces.In 1923 gaf hij zijn plannen voor Lewis, beslissen in plaats daarvan te concentreren op Harris.

Een t-Ob, hernoemde Leverburgh in 1921, was het centrum van een economische Rijk gesticht op vis.Lord Leverhume gebouwd en uitgerust vissersboten en opzetten van een verwerkingsbedrijf op Leverburgh met inbegrip van vis roken en koelvoorzieningen, opslag en accommodatie.Het idee was om vliegtuigen kunt plek ondiepten van haring, die de vissersboten zou vervolgens vangen en terug te keren naar Leverburgh voor verwerking.Dit zou een 400 sterke keten van viswinkels, genaamd MacFisheries, dat Lord Leverhume voorgesteld om in te stellen in heel het UK leveren.

Lord Leverhume stierf aan een longontsteking na een reis naar Afrika in mei 1925.£250, 000 had besteed aan nieuwe werken en voorzieningen in Leverburgh, maar Leverhume de droom stierf met hem, en de fabriek van Leverburgh voor slechts £5.000 werd verkocht aan een bedrijf sloop.Het uitgestrekte landgoed South Harris, gekocht in 1918 voor £36, 000, werd verkocht voor slechts £900.

Vandaag, alles wat overblijfselen van Lord Leverhume de investeringen zijn enkele van de Dorpshuizen van het, de Leverhume Memorial School en de naam van het dorp: en de laatste van deze geleidelijk verschuift terug naar het origineel een t-Ob zoals de overgang naar het oorspronkelijke Gaelic namen opnieuw over de Western Isles wint stootkracht.

Het resultaat van de jaren negentig werd genoemd "een kleine, verdrietig, eerder heenvlucht poort" door Hamish Haswell-Smith in de eerste editie van de Schotse eilanden. Dingen begon te veranderen voor de betere in juni 1996 wanneer een tweede golf van verandering brak boven het dorp.

Dit was het begin van een directe voertuig veerboot over het geluid van Harris van Leverburgh aan Otternish op North Uist (het gaat nu naar Berneray). Niemand echt wist wat te verwachten van deze nieuwe dienst: eerder het nodig de service te gebruiken driehoekige Tarbert en Lochmaddy met Uig op Skye koppelen om een voertuig naar North Uist van Harris was geweest.

Zelfs de meest optimistische prognoses van wat er gebeurd is overschreden, en het geluid van Harris Ferry is een groot succes geweest.Zozeer zelfs dat in 2003 een nieuwe, veel grotere (en stiller), vaartuig, de MV Loch Portain, nam het over de dienst.De impact op de Leverburgh dramatische en positief geweest.Nieuwe faciliteiten en diensten hebben opengesteld en het is zelfs nodig om een nieuwe weg zodat verkeer met passagiersschepen te omzeilen de hogere delen van het dorp te bouwen.

Het resultaat is dat Leverburgh maakt zijn weg in het derde Millennium met een gevoel van optimisme die het niet heeft meegemaakt sinds de twee korte jaren van 1923 tot 1925.Alleen deze keer is het gebaseerd op iets een beetje meer substantiële dan one man's droom.

 


Best beschikbare Leverburgh ferry ticket Prijsgarantie

Beste Leverburgh Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne Ferries (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Leverburgh.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Leverburgh ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Leverburgh ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Leverburgh ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Leverburgh Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Leverburgh ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Leverburgh bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Leverburgh en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier