Lille Eurostar

Lille passagiers- en auto Eurostar

Lille passagier trein ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor treinen vanuit Rijsel naar Ashford, Ebsfleet en Londen reizen.

Vergelijk alle beschikbare Lille Eurostar ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Lille auto en passagiers Eurostar tickets reizen naar en van Lille, Ashford, Ebsfleet en Londen met Eurostar treinen online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lille Eurostar tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lille Eurostar
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lille Eurostar Tickets
met Eurostar treinen reizen vanuit Rijsel naar Ashford, ticket Ebsfleet en Londen online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbaar Eurostar prijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lille passagier of auto Eurostar ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek je ticket voor Eurostar te verkrijgen van een prijs van het ticket Lille Eurostar veilig online gebruik de real-time Eurostar inschrijvingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ticket voor Eurostar bij het voltooien van uw Eurostar ticket reserveren.

Meer over Lille

Ontdek de jonge en culturele stad van Rijsel, wiens Vlaamse invloed kan worden gezien, niet alleen in de architectuur maar ook in het irrepressibly vrolijk karakter van haar bewoners.Op slechts een uur van Londen is Lille de hoofdstad van het noorden van Frankrijk, liggend op de grens met het Vlaamse deel van België.

De Braderie de Lille is de grootste vlooienmarkt in Europa en omvat alle soorten fringe evenementen en bijeenkomsten.

Onder de vele boetieks en winkels in Lille vindt u Europa's grootste bookshop, de Furet du Nord, die meer dan 7.000 vierkante meter van bookworm hemel, en vaak hosts culturele bijeenkomsten, debatten en lezingen heeft.

Het centrale plein in Lille is vernoemd naar generaal de Gaulle, die werd geboren in Lille.Bewonder de gevels duidelijk Vlaams-beïnvloed als u een wandeling onder de arcades en galerijen, en via de binnenplaats van de Vieille Bourse, een echt juweeltje van de 17e eeuwse Vlaamse architectuur.

Lille Eurostar treinen

Lille  ligt op de verbinding Brussel-Parijs-Londen.TGV en Eurostar treinen stoppen hier.De reis naar Brussel duurt iets meer dan 30 minuten, naar Parijs ongeveer een uur, en naar Londen ongeveer een uur en 25 minuten na de nieuwe snelle treinverbinding naar London St Pancras, dat werd geopend in oktober 2007.Die met de veerboot vanuit Calais, rijden treinverbindingen vrij regelmatig, hoewel het moeilijk om nauwkeurige keer online kan worden.De reis duurt ongeveer een uur en een half.(SNCF website kan men controleren trein Dienstregelingen) Lille is ook verbonden door TGV (snelle treinen) naar Lyon (3 uur), Nantes (4 uur), Straatsburg (3.20 uur) en Marseille (5 uren). 

Als u van Londen reist, Eurostar is de beste optie te bereiken Lille via de Kanaaltunnel en het duurt minder dan een uur van London St Pancras International Station om te Lille door Eurostar.Eurostar, u ofwel ga naar Brussel of Parijs Gare du Nord Station.Deze worden rechtstreekse diensten van Eurostar genoemd.Eurostar verbindt u met honderden andere Europese bestemmingen in heel Europa.Londen naar Lille met de Eurostar-trein is de goedkoopste manier om te bereiken Lille uit Engeland.

Lille bezienswaardigheden en activiteiten

Vieux Lille - oude Lille is gecentreerd rond het Place du Général de Gaulle met de indrukwekkende Vieille Bourse, een handel uitwisseling gebouwd in het midden van de 17e eeuw.In de buurt is het huis van de Opera, indrukwekkende binnen en buiten, die u tijdens geplande optredens of tijdens de open dagen bezoeken kunt.

Notre Dame de la Treille is de zetel van de katholieke kerk in Lille.De kerk was begonnen in 1854 maar niet voltooid tot en met 1999.De kerk is een mix van moderne en gotische, met een zeer modern uitziende front gevel.

De Citadel van Lille is een pentagon-vormige citadel dat deel van de stadsmuur van Lille uitmaakte.Het werd gebouwd in 1668, deel van een enorme verrijking door de markies de Vauban, die 28 steden in Frankrijk voor Louis XIV versterkt te weren van de Spanjaarden.De citadel in Rijsel werd nagesynchroniseerd "Queen van de burchten" (Reine des citadelles) door Vauban, en het is een van de meest opvallende burchten ontworpen door Vauban.De citadel was onderdeel van een dubbele lijn van versterkte steden Gravelines, Duinkerke en Maubeuge-Rocroi, genaamd de pré-carré ("vierkant veld"). Vandaag is het thuis van het Franse leger.

Het stadhuis en het Belfort werd ontworpen door de architect Emile Dubuisson.Het stadhuis werd gebouwd in de jaren 1930, en het Belfort (klokkentoren) was het eerste gebouw van Parijs te zijn meer dan 100 meter hoogte.

 


Beste beschikbare Lille Eurostar ticket Prijsgarantie

Beste Lille Eurostar Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Eurostar passagiers- en auto treinen ticketprijs en naar Lille.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lille Eurostar ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lille Eurostar ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Te boeken Lille auto en passagiers Eurostar tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met de Lille Eurostar klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u bent kunnen verkrijgen live Lille Eurostar ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers Eurostar tickets en naar Lille op onze laagste beschikbare ticketprijs.

ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online Eurostar ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese Eurostar exploitanten, met inbegrip van Rijsel en tot meer dan 1.200 andere Eurostar routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier