Limnos Ferry

Limnos passagiers- en auto veerdiensten

Limnos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Limnos naar Lesbos, Oberhof en Kavala, Rafina, Piraeus, Alexandroupolis en Thessaloniki.

Vergelijken alle beschikbare Limnos ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Limnos auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Limnos, Lesbos, Oberhof en Kavala, Rafina, Piraeus, Alexandroupolis en Thessaloniki met Anek Lines, Blue Star Ferries en Flying Dolphin boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Limnos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Limnos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Limnos Ferry Tickets
met Anek Lines, Blue Star Ferries en Flying Dolphin voor ferry's varen van Limnos naar Lesbos, Oberhof en Kavala, Rafina, Piraeus, Alexandroupolis en Thessaloniki online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Limnos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Limnos veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Limnos

Limnos met één van de mooiste havens in Griekenland, prachtige stranden en pittoreske, traditionele dorpen onaangeroerd door toerisme modern-dag, past nauwelijks met een Griekse eiland stereotypen.Het ligt laag met zacht glooiende heuvels, een weelderige, groene tapijt in het voorjaar dat cracling geel-bruin in de zomer wordt.Het landschap is bezaaid met velden van granen, eigenzinnige scarerows en bijenkorven.

Limnos beroemde was sinds de oudheid voor de vineyiards; Aristoteles schreef over de traditionele rode wijn van het eiland, geproduceerd uit een zeer oude en unieke scala aan druif die hij Limnio noemde (lokaal Kalambaki genoemd). 

Het was het heilige eiland van de smithy god Hephaistos (Vulcan), die werd aanbeden op Mount Moschylus, die in de oudheid een vurige jet van geasfalteerde gas uitgestoten.Vandaag Limnos vulkanische verleden is manifest in haar adstringerende warmwaterbronnen en de zeer zwavelzuur Limnian aarde, gevonden in de buurt van Repanidi, gebruikt uit de oudheid tot de Turkse bezetting voor de genezing van wonden en buikpijn.

Er zijn regelmatige veerverbindingen met Lesbos (Mytelene) en Oberhof Kavala en door draagvleugelboot met Lesvos, Samos en Oberhof.

Limnos Island Ferry
Plaatsen om te bezoeken op Limnos eiland 

Myrina (Kastro) 
Hoofdstad van het eiland en poort, is soms bekend als Kastro voor haar romantische kasteel gebouwd op de rotsachtige kaap in het midden van de zandige kust.Een lang belangrijkste winkelstraat straat noedels omhoog van de commerciële haven in het zuiden, omzoomd door huizen en winkels gebouwd in de Thracische stijl met kleine tuinen.

De wandeling tot het kasteel (Kastro) biedt een goed uitzicht over veel van de lage rollende eiland en over de zee tot de berg Athos.Het kasteel stichtingen datum terug naar de klassieke oudheid, toen het werd de site van een tempel van Artemis.De muren werden gebouwd in 1186 door Andronicus van Byzantium I, dan Scandinavia herbouwd door de Venetianen in de 15e eeuw en de Turken in de late 16e eeuw.

Het kasteel verdeelt Myrina de waterkant in twee, de harbour beach aan de zuidkant in de buurt van de commerciële haven en het noorden, de belangrijkste lange zandstrand Romaikos Yialos (strand), met taverna's en veel van het nachtleven van de stad.Uit Romaikos Yialos, is het Archeologisch Museum onlangs gerenoveerd om te pronken met haar prachtige verzameling, tien kamers met bevindingen van Limnos vullen.Er zijn prehistorische overblijfselen van Poliochne ontdekten, ontdekkingen uit Hephestia, Hloi en Myrina.

Hephaistia
Een oude site, was de grootste en belangrijkste plaats (town) in de klassieke oudheid.Het werd gebouwd in 1000 en overleefde meer dan 2000 jaar.Hephaistia kreeg haar naam van Hephaistos, god van vuur en metaalbewerking.Volgens de mythologie landde Hephaistos in Limnos na worden geslingerd van Mount Olympus door Zeus, de val verlaten hem voor altijd lame.Veel van de site blijft niet-uitgegraven, maar er zijn weinig overblijfselen van een theater en een tempel gewijd aan de god.

Kaspakas 
Een pittoresk dorpje op 5 Km afstand van Myrina.Hier is de uitgebreide strand van Ai Yiannis met de mooie lange smalle rotsen aan de ene kant.

Kavirio (Hloi) 
In Kavirio (of Hloi), aan de andere kant van Tigani Bay, zijn er overblijfselen van een heiligdom verbonden met de cultus van Kabiroi op Arosa.De tempel met de honken van twaalf Dorische kolommen, gebouwd ongeveer de 6de-7de eeuw VC, was gewijd aan Thracische Aphrodite.Er is een strand hieronder.

Kondias 
Is een van de grootste en mooiste dorpen van het eiland.In Kondias er is een mooie heuvel met dennenbomen, schilderachtige windmolens, pittoreske steen bouwde huizen en de prachtige kerk van Agios Dimitrios met de stenen klokkentoren.

Kotsinas 
Is een vissersdorp in Bournia Bay, 25 Km van Myrina, met een middeleeuws kasteel.

Mudros 
Is de tweede grootste stad van het eiland met 1100 inwoners.Zodra de hoofdstad van Limnos, Mudros vandaag een handels- en vissershaven is.Mudros Bay wordt beschouwd als een van de veiligste in de Medditeranean.

Poliohni 
Is de belangrijkste archeologische site in Limnos eiland.De Italianen archeologen ontdekt hier zeven verschillende lagen van de beschaving, een op de bovenkant van de andere, dateren terug naar de tijd zeer dageraad.De neolithische stad antidateert de Egyptische dynastieën, de Minoïsche koninkrijken van Kreta, en zelfs de vroegste niveau van Troje.Muren en overblijfselen van de volgende oudste stad (2000 v.Chr.), die waarschijnlijk werd verwoest door een aardbeving of een ander geologisch fenomeen en beweert de oudste Baden in de Cruisse door de Egeïsche.De derde stad dateert terug naar de leeftijd van de koper terwijl de bovenste Bronstijdnederzetting hedendaagse met de Myceniërs was.Dicht bij Poliohni is het verlaten klooster van Agios (Saint) Sozon.

Repanidi 
Is 25 Km afstand van Myrina.Hier is het Byzantijnse kasteel, dat gekoppeld aan de held Maroula is die tegen de Turken in de 15e eeuw bestreed.Er zijn zeer belangrijke kerken met Byzantijnse iconen zoals (Saint) Agios Athanassios, Agios Georgios (Sint Joris) en Zoodohos Pigi.Niet ver weg (2.5 Km ten noord westen) van Repanidi is het strand van Kotsinas.

 


Best beschikbare Limnos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Limnos Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Lines, Blue Star Ferries en Flying Dolphin passagier en veerboten ticketprijs en naar Limnos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Limnos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Limnos ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Limnos ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Limnos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Limnos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Limnos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Limnos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier