Lipari Ferry

Lipari passagiers- en auto veerdiensten

Lipari passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lipari naar Napels.

Vergelijken alle beschikbare Lipari ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Lipari auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Lipari, Napoli met SNAV Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lipari ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lipari veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lipari Ferry Tickets
veerboot met SNAV Ferry lijn voor ferry's varen van Lipari naar Napoli online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lipari passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Lipari veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Lipari

Lipari eiland is de grootste van de Eolische eilanden.Het ligt 22 km van Milazzo, die is haar natuurlijke link naar het vasteland.

De vulkanische aard is geopenbaard door de dominerende kleuren: het wit van de pomice-stenen verspreid rond de kustlijn en het zwart van de obsidian van Castellaccio Vecchio.

Het eiland Lipari is ideaal voor wandelen.Er zijn vele routes op het eiland van gemakkelijk naar moeilijk niveau.Het niveau van moeilijkheid is afhankelijk van het seizoen.Sommige tracks zijn zeer moeilijk of bijna onmogelijk te volgen door de warmte in de zomer.Er zijn kaarten te worden gekocht op Lipari, maar men moet vragen aan lokale mensen te vinden sommige van de nummers.

Lipari heeft spectaculaire stranden en adembenemende ragged kusten waarvan muren stijgen plotsklaps onder de zee.Naast de stad Lipari zijn er vier meer dorpen op het eiland: Canneto, Acquacalda, Quattropiani en Piano Conte.

Lipari Ferry haven

Het eiland Lipari is ideaal voor wandelen.Er zijn vele routes op het eiland van gemakkelijk naar moeilijk niveau.Het niveau van moeilijkheid is afhankelijk van het seizoen.Sommige tracks zijn zeer moeilijk of bijna onmogelijk te volgen door de warmte in de zomer.Er zijn kaarten te worden gekocht op Lipari, maar men moet vragen aan lokale mensen te vinden sommige van de nummers.

Een korte wandeling bergafwaarts kan worden gedaan op de weg van Quattropani om Acquacalda aan de noordzijde van Lipari.Dit kan worden gedaan zelfs tijdens de zomer en duurt ongeveer 45 minuten.U geniet van het Uitzicht van de Salina en de noordelijke Eolische eilanden tijdens deze wandeling.

Vanaf de oude kaolien Mine tussen Pianoconte en Quattropani is het mogelijk om te lopen naar het thermale bad van San Calogero of naar het dorp van Quattropani.Afdaling in de buurt van de zee er is de ruïne van een Saraceense toren en fifthy meter afstand is het mogelijk om te lopen op de zwarte clifs voor een bad.

Deze wandelingen tijdens lente doen.Er is een track tot Monte Gallina en Monte della Guardia van Marina Corta.U bereikt de westkant van het eiland en zal genieten van de twee Faraglioni van opwaartse.Bent u in staat om te bereiken de straat die u van het vulcanologic Observatorium voor Vulcano, terug naar Lipari stad brengt.U moet deze wandeling laat in de middag tijdens de zomer.Tijdens de middag in de zomer kunt u een wandeling van de kerk van Santa Lucia in Lipari naar Valle Muria, het strand aan de westkant van Lipari.

Lipari ligt in de best uitgeruste base voor island hopping, met tal van plaatsen om te verblijven, eten en drinken.

 


Best beschikbare Lipari ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lipari Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SNAV Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Lipari.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lipari ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lipari ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lipari ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lipari Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lipari ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lipari bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Lipari en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier