Lipsi Ferry

Lipsi passagiers- en auto veerdiensten

Lipsi passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lipsi naar Patmos, Leros, Rhodes en Piraeus.

Vergelijken alle beschikbare Lipsi ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Lipsi auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Lipsi, Patmos, Leros, Rhodes en Piraeus met Flying Dolphin draagvleugelboten boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lipsi ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lipsi veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lipsi Ferry Tickets
veerboot met Flying Dolphin draagvleugelboten voor ferry's varen van Lipsi naar Patmos, Leros, Rhodes en Piraeus online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lipsi passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Lipsi veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Lipsi

LIPSI  is een van de kleinere eilanden gevonden aan de noordzijde van de Dodekanesos-keten die tot de westkust van Turkije loopt.Lipsi ligt tussen de grotere eilanden van Kalymnos en Samos en voordelen enorm van een goede natuurlijke haven en wordt op een belangrijkste veerboot-route.

Bezoekers kunnen ontslaan alle verouderde verslagen van 'ezel-aangedreven' Lipsi die suggereren is er hier geen autoverkeer.Bezoekers zullen wordt ontwijken scooters, niet ezels, omdat van het eiland wegen werden verbeterd.

De grote haven heeft ook ondergaan een grote facelift en uitbreiding op bestelling voor de bezoekende zomer jacht flottieljes dat nu make Lipsi een must-make stop op de vakantie zeilen route.

Lipsi eiland  is zeer klein - bezoekers kunnen lopen vrijwel elk van de stranden in een dag - en het is nu gekruist met een netwerk van paden en wegen, hoffelijkheid van grote hoeveelheden van EU geld verlenen.

Lipsi eiland Ferries

Het plein is het centrum van het plaatselijke leven en de acaciabomen langs een kant vormen een aantrekkelijke achtergrond voor taverna tabellen.De dorpswinkels liggen allemaal binnen een paar seconden lopen en de smalle straten zijn vrijwel verkeersvrije, met uitzondering van driewielers van levering en de onvermijdelijke scooter.

Er is een mooi strand van goede zand, gescheiden van de haven door een schiereiland en daarom schoon.Een minibus serveert de twee andere meest populaire stranden: één voor één panoramazwembad Yalos in het noorden ligt in een citadel arm van het hoofdgebouw en met een hoog aangeschreven taverna met uitzicht op het beschermen.De andere is een serie van zandige baaien op Katsadia, ook met de verplichte taverna, met prachtig uitzicht zuiden Leros en Kalymnos.

De vlakker, Oost-, de helft van het eiland biedt goede wandel- en verlaten zandstranden; de NW van het eiland nodigt meer uitdagende lopen.Caiques voorzien van dagtochten, zwemmen stopt, aan zeven eilandjes afronden Lipsi zo goed als over op Patmos.Draagvleugelboten en veerboten maken het mogelijk om bezoek Leros, Agathonissi en door, maar de planning controleren! 

Langs de kleine haven en het dorp aan de top van de heuvel vindt de bezoeker allermeest naar de lokale accommodatie in Lipsi, Hotels, kamers en appartementen.In kleine tavernen en cafés vindt u lokale delicatessen.Kijk voor lokale producten, namelijk tijmhoning (de traditionele manier geproduceerd), wijn, kaas, zuivelproducten (kaas touloumotyri, de lokale versie van kwark genoemd mizithrakaas) en druiven.

Ook te vinden op de markt: loom-geweven stoffen, tapijten en "fookadia" (gebruikt om stam kaas doek zakken). Dagtochten en cruises worden georganiseerd om en rond de omliggende kleine eilandjes overwegende dat degenen van de Peripatetische type verschillende paden vindt leiden ze tot sommige echt schilderachtige plekjes.Reist u vanuit Rhodes of Kos kunt u op dagelijkse basis de Catamaran Dodekanissos.

Lipsi heeft geen dagelijkse verbindingen met veerboten uit Athene, dus je er uit Patmos of Leros komen kunt.Tijdens de zomer is er een keer een week verbinding met de Cycladen eiland Mykonos met de veerboot Milena van Leros.

 


Best beschikbare Lipsi ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lipsi Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Flying Dolphin draagvleugelboten passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Lipsi.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lipsi ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lipsi ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lipsi ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lipsi Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lipsi ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lipsi bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Lipsi en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier