Lismore Ferry

Lismore passagiers- en auto veerdiensten

Lismore passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lismore naar Oban en poort Appin.

Vergelijken alle beschikbare Lismore ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Lismore auto en de passagier ferry tickets en naar Lismore, Oban en poort Appin zeilen met Caledonian MacBrayne (Calmac) Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lismore ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lismore veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lismore Ferry Tickets
met Caledonian MacBrayne (Calmac) Ferry voor veerboten zeilen van Lismore naar Oban en poort Appin online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lismore passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Lismore veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Lismore

Lismore een eiland is gelegen in Loch Linnhe aan de westkust van Schotland.Het wordt onderhouden door een autoferry van Oban en een passagiersveerboot van poort Appin.

Slechts 7 km per autoferry vanuit Oban en een kruising van slechts 5 minuten per passagier ferry vanuit de haven Appin, het is een van de meest toegankelijke van Argyll eilanden.

Lismore , lange, smalle, vruchtbare, en laaggelegen zit netjes in Loch Linnhe in het zuidwestelijke einde van de Great Glen.

Het eiland is rustig en ongerepte, en aan alle kanten begrensd door het prachtige berglandschap, van Ben Nevis in het noorden (sneeuw bedekte in de winter) en de heuvels van Glencoe, ronde, in een richting van de klok, aan Ben Crúachan, de heuvels van Mull in het zuiden en Morvern naar het westen.

Lismore Island Ferry vuurtoren

Lismore eiland is doordrenkt van geschiedenis, met name religieuze geschiedenis, is de zetel van de bisschoppen van Argyll, met een kathedraal kerk, dateert uit de 13e eeuw, deels overleven in de huidige kerk van Saint Moluag.

Naast de kerk is er een basisschool, een winkel/postkantoor, een openbare Hall en onze meest recente trots toevoeging, een award-winnende Gaelic Heritage Museum en café. Het museum, plus gereconstrueerde croft huis, moet worden gezien om te krijgen een beter begrip van de geschiedenis van het eiland.

Lismore heeft veel verhalen te vertellen helemaal uit prehistorische tijden via de toleranties en de Tweede Wereldoorlog.

Het Lismore Historical Society zijn nieuwe Gaelic Heritage Museum (Ionad Naomh Moluag) in maart 2007 geopend.Dit speciaal gebouwde gebouw herbergt een tentoonstelling (Tel: 0163 760030) en een café met balkon (Tel: 020 01631 760). 

Dit ligt naast Tigh Iseabal Dhaidh die een traditionele late 19e eeuw huisje is.Toegangsprijs.Open voor bezoekers tijdens de zomermaanden (zondag gesloten). Tel: 01631 760257.

Er zijn vele oude historische overblijfselen op het eiland waaronder vele cairns Bronstijd en IJzertijd duns.Tirfuir Broch - die kan worden gezien van Balnagown Croft - is een van de best bewaarde tweepersoons Pictische brochs in het land.Bewijs van eerdere bezetting werd ontdekt op Balnagown toen een neolithische stenen bijl-hoofd werd gevonden daterend uit 3500 v.Chr.

Lismore parochiekerk (ook bekend als de kathedraal van de eilanden) is opgebouwd uit delen van het eiland originele kathedraal die werd afgebrand tijdens de Reformatie.Het kerkhof heeft enkele mooie middeleeuwse grafstenen en is bekend om zijn de begraafplaats van Saint Moluag die Lismore uit Ierland in 561 A.D. bereikten wat een belangrijk monastieke centrum werd opgezet.

Ondanks zijn toegankelijkheid zal u voelen wanneer u stap uit de veerboot die je hebt aangekomen in een andere wereld.Er is een onmiddellijk gevoel van vrede, hebben "got away". Zodra het verkeer met passagiersschepen is vertrokken, is er weinig geluid maar de roeping van vogels.De lucht is zuiver en bedwelmende!

 


Best beschikbare Lismore ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lismore Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian MacBrayne (Calmac) Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Lismore.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lismore ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lismore ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lismore ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lismore Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lismore ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lismore bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Lismore en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier