Livorno Ferry

Livorno passagiers- en auto veerdiensten

Livorno passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanuit Livorno naar Barcellona, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med, Termini Imerese en Valencia.

Vergelijk alle beschikbare Livorno ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Livorno auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Livorno, Barcellona, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med, Termini Imerese en Valencia met Grimaldi lijnen, Corsica Ferries, Moby of Grandi Navi Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Livorno ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Livorno veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Livorno Ferry Tickets
met Grimaldi lijnen, Corsica Ferries, Moby of Grandi Navi Ferry lijn voor ferry's varen vanuit Livorno naar Barcellona, Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo, Tanger Med, Termini Imerese en Valencia online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Livorno passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Livorno veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Livorno

De haven van Livorno is één van de grootste Italiaanse zeehavens en één van de grootste zeehavens in de Tyrreense Zeebekken.De poort is ook een belangrijke werkgever in het gebied, met meer dan 15.000 medewerkers die services te aan meer dan 7.500 schepen per jaar verstrekken.

Livorno is een drukke haven en de stad ligt op een reeks van brede kanalen geven het een sfeer die is uniek in Toscane.Het heeft een grote voedingsmarkt en sommige uitstekende visrestaurants en, ondanks uitgebreide oorlogsschade, behoudt nog steeds veel fascinerende punten van belang die samen hertelling van de stad vierhonderd jaar geschiedenis.

De omliggende provincie Livorno, die zich uitstrekt tot het zuiden, biedt een mengeling van goed uitgeruste badplaatsen en prachtig wild zandstranden.Afstand van de kust is het zachte heuvelachtige landschap bezaaid met vele kleine steden en dorpen van grote charme.

De mensen van Livorno staan bekend in heel Italië voor hun vrij opstandig en zelfs anarchistische aard."Come naar Livorno and aangezien u gelieve te doen" gaat het gezegde, en er is zeker een element van waarheid in die.

Livorno veerboten

Livorno , de Toscaanse toegangspoort tot de Middellandse Zee, is doorkruist door grachten en gelegen aan de kust.

Gepland als een ideale stad in de 16e eeuw, onthult Livorno de geschiedenis door de wijken gekenmerkt door de Medici grachten, die nog steeds bevaarbaar, en via de poort, over het hoofd gezien door torens en burchten, wat leidt tot de stad centrum.

Rond het midden van de 19e eeuw verschenen de eerste strandpaviljoens van Italië in Livorno.Deze traditie nog steeds dankzij strandpaviljoens van de stad, gastvrij en gezellig, gelegen langs de kustlijn promenade dat zich voor vele kilometers onder indrukwekkend 19e-eeuwse gebouwen, Villa's in de Liberty-stijl en de groene vegetatie uitstrekt: pine bomen, tamarisks en oleanders.

Er zijn vele plaatsen van belang door de zee, zoals: de "Naval Academy", een prestigieuze opleidingsschool voor officieren van de Italiaanse Marine opgericht in 1881, de stad Aquarium, het Natuurhistorisch museum van de Middellandse Zee, de renbaan Caprilli, een honderd - jaar-oude instelling voor belangrijke paard racen seizoenen, en het Terrazza Mascagni, die biedt een prachtig uitzicht over een aantal van de eilanden van de Toscaanse archipel: Elba en Capraia Gorgona, zoveel Corsica.

Net voorbij Livorno staan de roze stenen klippen van Calafuria en Romito boven een prachtige kristalheldere zee.

Toen de stad de Florentijnse Medici linialen eerst in de late 16e eeuw opgericht, doorgegeven zij een seried van wetgevingen genaamd de "Leggi Livornine" uit te nodigen mensen van elk ras, godsdienst of achtergrond te vullen hun nieuw gebouwd bakboordzijde stad, zelfs het aanbieden van immuniteit aan die met een dubieuze verleden.Het is dus niet verwonderlijk dat de resulterende bevolking een gevarieerde en kleurrijke was, met een schat aan culturen, talen en handel.

Hedendaagse Livornese zijn een inventieve mensen, gebruikt om het verkrijgen door wanneer de tijden zijn hard.Ze zijn beroemd om hun oneerbiedig gevoel voor humor, hun laid back aard en hun liefde voor het leven in het algemeen.In tegenstelling tot andere Toscaanse steden is Livorno een plek waar niemand echt geest als je niet uw Michelangelos van uw Leonardos weet.Hoewel de stad wil niet voor culturele bezigheden, kunt u vast een veel meer ontspannen tempo en genieten van de zon en het eten ook!

Deze hoek van Toscane, tussen Livorno en Piombino, heet de Etruskische kust.

De prachtige stranden en het groene mediterrane ma-quis, ten zuiden van Livorno, zijn landschappen die er slechts gedeeltelijk met is geknoeid door man, maar die dat vrede en dat schoonheid behouden die ook het genoegen van kennis te stimuleren.Er zijn beschermde habitats in oasen, natuur schuilplaatsen, parken en reservaten die onderdak aan roe en damherten, dassen en stekelvarkens, valken en flamingo's geven.

Er zijn heuvels bedekt met bossen en gekenmerkt door middeleeuwse burchten, verleidelijk golven over het hoofd gezien door vissersdorpjes.Dit is een land dat nooit ophoudt te verbazen.En dat biedt ideeën voor alternatieve vakantie in de open lucht, op de seafloors bevolkt door een grote variëteit aan vis, in de zee door dolfijnen gebruikt en gestreepte dolfijnen, in de oude stadscentra overvloedig met monumenten en in plaatsen die hebt gemarkeerd belangrijke hoofdstukken van onze geschiedenis en poëzie: de avenue van de cipressen die geïnspireerd Giosue Carducci, winnaar van de Nobelprijs in 1906 en de grootste Italiaanse dichter van het begin van de eeuw, de aanpak van Bolgheri vormt.

 


Best beschikbare Livorno ferry ticket Prijsgarantie

Beste Livorno Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Grimaldi lijnen, Corsica Ferries, Moby of Grandi Navi Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Livorno.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Livorno ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Livorno ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Livorno ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Livorno Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Livorno ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Livorno bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Livorno en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier