Lixuria (Kefalonia) Ferry

Lixuria passagiers- en auto veerdiensten

Lixuria passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lixuria naar Killini.

Vergelijken alle beschikbare Lixuria ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Lixuria auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Lixuria, Killini met Ionische Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lixuria ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lixuria (Kefalonia) veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lixuria (Kefalonia) Ferry Tickets
veerboot met Ionische Ferry lijn voor ferry's varen van Lixuria naar Killini online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lixuria passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Lixuria prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Lixuria / Kefalonia 

Kefalonia  is een van de meest populaire bestemmingen van de Ionische eilanden en het grootste eiland van de groep gelegen tussen Lefkada en Zakynthos.

Kefalonia is gelegen aan de westkust van Griekenland, en heeft een mild klimaat samen met uitstekende stranden.

Het eiland Kefalonia is ontsnapt aan massatoerisme en onlangs werd gebruikt om de film van Captain Corelli's Mandolin, ingesteld in oorlogstijd Kefalonia.De film, met Nikolas Cage, was een groot succes en het zet Kefalonia stevig op de 'moet bezoeken' lijst van bestemmingen

Dit Griekse eiland heeft veel prachtige stranden met fijn zand en turquoise, bleekmiddel-achtige, wateren die specifiek zijn voor het eiland.

Anderen van zijn vele schoonheden zijn pittoreske dorpjes, het nationale Park op de hoogste berg (Mount Ainos) staan die een zeldzame soort van Spar bos groeit en fantastische landschappen.Deze sectie heeft alles over het eiland.

Lixuria Ferry Marina

Kefalonia is een groot eiland met diverse en dramatische landschappen.Het eiland heeft veel prachtige baaien en inhammen die bijdragen tot haar ongewone vorm.De noordelijke rotsachtige kustlijn heeft kleine en schoon, kiezelstranden terwijl die aan de zuidkust lange en zandige zijn.Kefalonia is gewoon te wachten om ontdekt te worden en met een goed wegennet het eiland is ideaal voor het rijden.Voor degenen die liever een langzamer tempo, is Kefalonia een geweldig eiland om te wandelen, fietsen en paardrijden.Met de Griekse eilanden van Lefkas, Zante en Ithaca vlakbij, kun je een veerboot, motor-boot of jacht te verkennen van de Ionische kust.Of misschien wilt u gewoon om te ontspannen?De prachtige stranden van Kefalonia te wachten staan.

Kefalonia is de grootste van de Ionische eilanden en aanzienlijk verschillend van de rest.Na de stemming 10e in een wereldtop natuurschoon, biedt Kefalonia enkele van de beste stranden van de Griekse eilanden.Het is een eiland om ontdekt te worden.Ten eerste moet op de lijst de grotten van Kefalonia.De grotten zijn cool gebleven in de duizenden jaren die heeft geduurd om de bonte stalactieten en stalagmieten die de grotten vullen vormen.

Kefalonia is meer bergachtig dan elke andere Ionische eiland met berg Ainos in het zuiden met de hoogste piek - Megalos Soros - die tot 1626 meter bereikt.Berg Ainos wordt gedekt door een zeer zeldzame soorten van boom zilverspar (Abies Cephalonensis). Lees meer in de sectie Kefalonia Flora en Fauna.

Kefalonia heeft vele prachtige baaien en inhammen aan haar ongewone vorm en de rotsachtige kustlijn heeft klein en schoon, kiezel-en zandstranden.Op de Noord-oostkust van het eiland ligt Myrtos Bay met zijn prachtige witte zand en kiezel strand en ongelooflijk diep Aquamarijn zee.Vanaf hier is de plaats van Assos zichtbaar - een klein gehucht gelegen aan de voet van een schiereiland bekroond door een imposante Venetiaanse fort.Verdere behoudt noorden het dorp van Fiscardo zijn Venetiaanse stijl met een mooie haven bekleed met visserij caiques, luxe jachten en dagelijkse kruisers.De zuidkust biedt sommige meer prachtige stranden begunstigd door zeeschildpadden die nauw worden gecontroleerd door een groep lokale schildpad bescherming.

Er zijn zo veel verschillende manieren van Kefalonia spelling: Cephalonia, Cephallonia, Kefalonia, Kefallinia.Sommigen geloven dat het eiland Kefalonia is vernoemd naar de mythologische figuur Cephalus terwijl anderen zeggen dat het is afgeleid van het Griekse werk voor hoofd, 'kephalos' als het eiland het grootste eiland van de Ioniërs is en hun natuurlijke hoofd of leider is.Veel lokale families van Kefalonia hebben achternamen die eindigen op "atos" en bijna iedere Gemeenschap in Kefalonia heeft een naam die eindigt op "ata" 

 


Best beschikbare Lixuria ferry ticket Prijsgarantie

Best Lixuria / Kefalonia Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Ionische Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Lixuria.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lixuria ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lixuria ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lixuria ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lixuria Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lixuria ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lixuria bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Lixuria en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier