Lochboisdale Ferry

Lochboisdale passagiers- en auto veerdiensten

Lochboisdale passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lochboisdale naar Castlebay en Oban.

Vergelijken alle beschikbare Lochboisdale ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Lochboisdale auto en de passagier ferry tickets en naar Lochboisdale, Castlebay en Oban zeilen met Caledonian Mac Brayne (Calmac) ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lochboisdale ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lochboisdale veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lochboisdale Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne (Calmac) voor ferry's varen van Lochboisdale naar Castlebay en Oban online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lochboisdale passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Lochboisdale veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Lochboisdale

Lochboisdale  (of Loch Baghasdail) is gebouwd op een landtong projecteren in de goed beschutte Loch Baghasdail.Het is het best bekend als het eindpunt van de veerboot naar Castlebay op Barra en Oban; en als gevolg daarvan is de belangrijkste toegangspoort tot South Uist.

Weinig lijkt te zijn gebeurd hier totdat de haring boom in de tweede helft van de jaren 1800, toen het ontwikkeld als een belangrijke visserij station.Misschien wel de meest belangrijke ontwikkeling was de bouw van een stoomboot pier in 1880, en twee jaar later werd het gevolgd door het Hotel Lochboisdale, indrukwekkend gelegen op de heuvel met uitzicht op de haven en het loch.

Het dorp zelf langzaam ontwikkeld tot wat je vandaag ziet.De kerk van de missie met uitzicht op de haven werd gebouwd in 1905 en onlangs grote renovatie heeft ondergaan.

Lochboisdale veerboten

Als Lochmaddy op North Uist, Lochboisdale ligt op een smal schiereiland, van veerboten ply waar de golven Oban en Barra Tiree.Er zijn enkele fundamentele faciliteiten hier om te profiteren van voordat u het hoofd af, zoals een bank, hoewel de dichtstbijzijnde supermarkt drie mijl afstand is.

Een bekende inwoner van het gebied in de jaren 1930 was Margaret Fay Shaw, de schrijver en musicoloog die deed veel om de nummers en folklore van South Uist te registreren.Door de jaren 1950 had Daliburgh, ten westen van Lochboisdale, een school, een ziekenhuis, en de belangrijkste elektriciteitscentrale South Uist, uitgevoerd op diesel verworven.

In 1953 steamers verbonden Lochboisdale met Oban, Castlebay, Mallaig en met Lochmaddy in North Uist: indicatie dat vervoer over land in de Uists was nog steeds moeilijk.Hoewel Lochmaddy in North Uist werd bediend door veerboten kan opereren en voertuigen uit 1963, moest Lochboisdale blijven met een stoomboot service tot de komst van de roll-on, roll-off MV Iona in 1974.Vandaag wordt de Oban-Castlebay-Lochboisdale dienst verricht door de MV Clansman en de heer MV van de eilanden.

Hedendaagse Lochboisdale is zeer gericht op de ferry terminus.In de afgelopen jaren de gebouwen met uitzicht op de haven hebben zijn herontwikkeld en nu een aantrekkelijke wit-harled gezicht aan de wereld.In de buurt is de nieuwe toeristische informatiecentrum en een bank.

Als u aankomen of vertrekken door zee (en de meeste bezoekers van Lochboisdale een of het ander doen) die houden van een blik aan de zuidzijde van de monding van Loch Baghasdail voor het eiland van Calvay of Calbhaigh.Het is een automatische vuurtoren en de overblijfselen van Caisteal Calvay, een kasteel dateert uit de 1200s.Dit was een van de (vele) schuilplaatsen Bonnie Prince Charlie in 1746, maar het kasteel was al een ruïne tegen die tijd.Hoewel zodra bereikt door een dam, het eiland nu alleen bereikbaar per boot is.

 


Best beschikbare Lochboisdale ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lochboisdale Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Lochboisdale.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lochboisdale ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lochboisdale ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lochboisdale ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lochboisdale Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lochboisdale ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lochboisdale bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Lochboisdale en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier