Lochmaddy Ferry

Lochmaddy passagiers- en auto veerdiensten

Lochmaddy passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lochmaddy naar Uig op Skye.

Vergelijken alle beschikbare Lochmaddy ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Lochmaddy auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Lochmaddy, Uig op Skye met Caledonian Mac Brayne (Calmac) ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lochmaddy ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lochmaddy veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lochmaddy Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne (Calmac) voor ferry's varen van Lochmaddy naar Uig op Skye online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lochmaddy passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Lochmaddy prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Lochmaddy

Lochmaddy is een haven op het eiland van North Uist in de Buiten-Hebriden en de Tsjechische hoofdstad en belangrijkste nederzetting op het eiland van North Uist.

Het is ook het eindpunt voor de veerboot naar Uig op Skye, waarmee de kortste link naar de Uists van vasteland Schotland.Lochmaddy heeft een lange geschiedenis.De oorspronkelijke naam van het gebied werd Cearsabhagh of Kersivay, waarschijnlijk opgegeven door Noorse ingezetenen tot en met 1000 jaar geleden als een beschrijving van de complexe vorm van de baai.

Loch nam Madadh was door de 17e eeuw, de naam in gebruik, een verwijzing naar de rotsen in de ingang van het loch gevormd als honden of wolves koppen (madadh in het Gaelisch). Eventueel de eerste verwijzing naar het schriftelijk werd een verslag van het loch wordt gebruikt als een uitvalsbasis voor piraten in 1616.

U kunt het dorp verkennen te voet, hoewel het is een vrij verspreid nederzetting en vaak een directe route van a naar b niet mogelijk vanwege de kustlijn is.

Lochmaddy Ferry Terminal

Er stond een kade aan Lochmaddy door 1703, en in 1802 een vissersdorp in de gemeente werd hier gebouwd om te profiteren van de overvloedig haring in in de buurt wateren.In 1834 nam Lochmaddy de rol de North Uist eindstation voor stoomboten van Uig; een rol verder ontwikkeld met de komst van de eerste voertuig veerboten in 1963.In 1985 een roll-on roll-off service werd geïntroduceerd, en vanaf 1989 een zondag service gestart op de been Uig-Lochmaddy van deze dienst, ondanks sommige lokale oppositie.

Tot 1996 Lochmaddy de veerboot links naar Uig op Skye en Tarbert op Harris, mits de enige middelen voor het vervoer van voertuigen tussen de twee voornaamste onderdelen van de Western Isles.Sinds de komst van de Sound van Harris veerboot deze rol is verdwenen, maar de meeste verkeer komt ten zuiden van het zuidelijke eindpunt van de Sound van Harris veerboot rubriek op Berneray via Lochmaddy hoe dan ook.

Een herberg genaamd Taigh Chearsabhagh werd gebouwd in Lochmaddy in 1741 door een lokale handelaar.Taigh Chearsabhagh werd later omgebouwd naar een huis voordat, in 1995, opkomende uit conversie als een indrukwekkende Museum en Arts Centre.

Een herberg genaamd Taigh Chearsabhagh werd gebouwd in Lochmaddy in 1741 door een lokale handelaar.Taigh Chearsabhagh werd later omgebouwd naar een huis voordat, in 1995, opkomende uit conversie als een indrukwekkende Museum en Arts Centre.

Het Lochmaddy Hotel is gebouwd in 1864 aan bezoekers komen door stoomboot om te vissen of te schieten, en tegelijk het hotel eigendom 29 boten op zijn verschillende visserij lochs.Het herbergt vandaag de dag nog steeds vissers en anderen een bezoek aan North Uist in de 15 kamers.Een veel meer recente aankomst op de scène in Lochmaddy is de uitstekende Tigh Dearg (Torridon) Hotel.De naam komt van de Gaelic voor rode huis: en de reden is duidelijk wanneer u het hotel zien.Tigh Dearg (Torridon) biedt uiterst comfortabele accommodatie en uitstekende eten.

Dicht bij het Lochmaddy Hotel en de ferry is terminus het toeristische informatiecentrum, terwijl terug naar de hoofdtekst van het dorp is wat moet een van de best gelegen banken in Schotland.Lochmaddy biedt ook begroting reizigers hostel accommodatie tegen het Uist buiten centrum.

Lochmaddy is een aantal opvallende gebouwen naast het Lochmaddy Hotel, Hotel Tigh Dearg (Torridon) en Taigh Chearsabhagh.De kerk werd gebouwd in 1891, terwijl de Sheriff Court uit 1875 dateert.Het ziekenhuis, enigszins verwijderd van de rest van het dorp, was oorspronkelijk gebouwd als een slechte huis in 1882, maar in 2001 gesloten.

 


Best beschikbare Lochmaddy ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lochmaddy Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Lochmaddy.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lochmaddy ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lochmaddy ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lochmaddy ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lochmaddy Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lochmaddy ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lochmaddy bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Lochmaddy en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier