Losinj Ferry

Losinj passagiers- en auto veerdiensten

Losinj passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Losinj naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Losinj ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Losinj auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Losinj, met Ferry lijn Venezia Venetië ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Losinj ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Losinj veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Losinj Ferry Tickets
veerboot met Venezia Ferry lijn voor ferry's varen vanaf Losinj naar Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Losinj passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Losinj veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Losinj

Het eiland Losinj  is een integraal onderdeel van het Cres-Lošinj cluster van eilanden.

De Lošinj cluster bevat, naast Lošinj, de eilanden Unije, Ilovik, Susak, evenals Vele Srakane en vele andere kleine eilanden, die in de zomermaanden een echte oase voor romantici en degenen die willen genieten van de prachtige stranden en zon vertegenwoordigen.

De hele kust is praktisch bruist van zeer aantrekkelijke kreken en stranden.Mali Losinj is de grootste bestemming op het eiland met ook de grootste haven.Het ligt direct aan de onderkant van de baai.

In het verleden waren hetzelfde eiland Cres en Lošinj, maar sinds de mens gemaakt kanaal op Osor mislukt het eiland in tweeën gesplitst en bent nu verbonden via een brug.Het Cres-Lošinj ooit werd Apsyrtides genoemd tijdens de Romeinse tijd, de naam is gekoppeld aan de mystieke held Apsyrtu.

De haven van de veerboot van Losinj

Veli Lošinj een klein kustplaatsje is gelegen in het zuiden van het eiland Lošinj in de baai van Kvarner.Het prachtige oude stenen huizen, omgeven door parken en exotische vegetatie, spreken van het rijke maritieme traditie van de stad.Dankzij zijn gunstige klimatologische omstandigheden is sinds Veli Lošinj lang een bekende kuuroord.

Er zijn zo veel mogelijkheden voor heerlijk zonnebaden en zwemmen.U kunt ook de zogenaamde "goede" dolfijn, een permanente inwoner van de zee hier zien.Het milde klimaat van het gebied, de kristalheldere zee, groene pijnbomen en mediterrane vegetatie, bieden ideale omstandigheden voor de totale ontspanning van lichaam en geest en een groot aantal toeristen aan te trekken.Haar lange toeristische traditie en de gastvrijheid aangeboden door de lokale bevolking, maken de ontspanning en het plezier van uw vakantie in een romantische sfeer mogelijk.

Een van de meer populaire van de Kroatische eilanden, Losinj is beroemd om zijn weelderige groene vegetatie.Net als Cres was dit eiland ook onder Venetiaans bewind tot 1797, hoewel het werd overschaduwd door haar buurman.Het steeg tot meer bekendheid onder Oostenrijks-Hongaarse overheersing toen het werd een belangrijke basis voor de scheepsbouw, en was al populair voor toerisme.

De belangrijkste resort is de stad Mali Losinj, wiens haven wordt gezegd dat de mooiste in de gehele Adriatische Zee.De toeristische gebied is gecentreerd rond de baai van Cikat, die goed-gekend voor zijn strand en goede Windsurfen is.De stad van Veli Losinj is stiller en er is gemakkelijke toegang naar het van Mali Losinj.

In de eilandengroep Cres-Losinj is een van de vreemdste eilanden Susak.Dit eiland heeft een kleine bevolking van minder dan 200 die spreken hun eigen dialect, dat niet gemakkelijk te door andere Kroaten begrijpen is.Het is ook verschillend omdat de vrouwen vaak kleden in een kleurrijke kostuum, bestaande uit een korte, veelkleurige jurk, witte blouse en rode legging.

Er zijn dagelijkse veerdiensten van Rijeka naar Mali Losinj (reistijd 4 uur), en ook tussen Mali Losinj en de omringende eilanden.Zie de Jadrolinija-website voor meer informatie.Er is ook een brug tussen het nabijgelegen eiland Cres aan Losinj - het kanaal er slechts 11 m breed is!

In juli en augustus is er een catamaran dienst van Venetië (met een stop bij Pula) - het wordt gerund door Venezia lijnen.

Er zijn dagelijks bussen van Zagreb naar Mali Losinj & Veli Losinj, met een reistijd van ongeveer 6 uur.Zie de website Autotrans voor tijdschema's.

Er zijn een aantal hotels (1 tot en met 4-sterren) in Mali Losinj, Veli Losinj en Nerezine.Privé accommodatie is ook beschikbaar.Zie onze accommodatie op Losinj sectie voor meer informatie.

Het VVV-kantoor in Mali Losinj is op Riva losinjskih kapetana 29, 51550 Mali Lošinj, Tel/Fax: 051 231 884 of 051 231 547 E-mail: tzg-mali-losinj@ri.hinet.hr 

 


Best beschikbare Losinj ferry ticket Prijsgarantie

Beste Losinj Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Venezia Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Losinj.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Losinj ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Losinj ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Losinj ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Losinj Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Losinj ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en vanaf Losinj op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Losinj en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier