Lymington Ferry

Lymington passagiers- en auto veerdiensten

Lymington passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lymington naar Yarmouth.

Vergelijken alle beschikbare Lymington ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Lymington auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Lymington, Yarmouth met Wightlink veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lymington ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lymington veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lymington Ferry Tickets
met Wightlink voor ferry's varen van Lymington naar Yarmouth online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lymington passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Lymington veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Lymington

Een mooie, Georgische marktstad, Lymington ligt aan de zuidelijke rand van het New Forest, Southampton à Bournemouth en aan het westelijke uiteinde van de Solent.

Lymington heeft een aantal interessante onafhankelijke winkels met inbegrip van sommige designer boetiekjes.Op zaterdag wordt een markt gehouden in de hoofdstraat, de oorsprong van die waarschijnlijk uit de 13e eeuw dateren.Op de top van de High Street is de parochiekerk, St Thomas kerk (ca. 1250), vanaf de onderkant van de hoofdstraat, een geplaveide weg naar de oude stad Quay leidt, nog steeds gebruikt als een base door commerciële vissersboten.

Wightlink werkt een auto en passagiers veerboot van Lymington (aan de oostkant van de rivier) naar Yarmouth Isle of Wight.De veerboten uitvoeren in het algemeen elke 45 minuten in de zomer en elk uur in de winter.De overtocht duurt 30 minuten.

Lymington Marina

Lymington  wordt omringd door uitzonderlijke natuurlijke schoonheid; in het noorden zijn de oude bossen en heathlands van het New Forest, met een oppervlakte van ongeveer 145 vierkante kilometer, en in het zuiden, de Solent en het Isle of Wight, Wightlink werken een autoferry van Lymington naar Yarmouth.

Westelijke richting zijn vier mijl van de kust beschermd natuurgebied eindigt bij Hurst Spit waaraan Europese en nationale erkenning als een Site van bijzonder wetenschappelijk belang kaart 
Naast Lymington beslaat de website een gebied waar u eventueel op een dag-trip reizen konden; een gebied ongeveer van Southampton Swanage.

Er zijn vele activiteiten binnen redelijke reizende afstand van Lymington uitproberen.

De meest populaire activiteit in het New Forest is fietsen met vele level miles van goed onderhouden en bewegwijzerde wandelpaden.De grootste cyclus huren is langs de zuidkant van Brockenhurst station.

Ook is het nieuwe Forest een van de meest populaire plaatsen in het land voor paardrijden.

Watersport is het meest voorkomende activiteit in onze regio.We hebben de Solent die het meest populaire gedeelte van het zeilen in het Verenigd Koninkrijk is, Poole Harbour met de ondiepe wateren is ideaal voor windsurfen en kitesurfen, en ook langs de Bournemouth, Poole en Studland Bay kust zijn enkele van de beste zandstranden in het land.

Plaatsen om te bezoeken in Lymington

Het gebied tussen Southampton en Swanage is vrij een speciale ruimte en bevat enkele van de beste platteland en kusten in het Verenigd Koninkrijk.Al deze plaatsen om te bezoeken op de kaart aangegeven zijn binnen redelijke reizende afstand van Lymington.

Ten oosten van de kaart hebben wij het New Forest met een groot gebied van Heide en bos te verkennen.Als u rijdt, heeft de Forestry Commission 134 auto parken om te beginnen uw loopafstand.Of als u zijn met het openbaar vervoer, er zijn twee cyclus huren bedrijven gebaseerd langs de zuidkant van Brockenhurst station en vele mijlen van goed onderhouden en bewegwijzerde routes in de buurt.

Ten zuiden van dit hebben we Lymington, beroemd om zeilen en historische zijn High Street.U kunt een veerboot naar Yarmouth op het Isle of Wight vangen van Lymington.Mensen zeggen dat het eiland het gevoel van Engeland, heeft zoals het was in de 195Os.Een populaire bestemming is te vangen een bus vanaf Yarmouth Freshwater te lopen langs de kust naar de baai van Compton.Deze kust in het zuiden van het eiland, is externe, rustig en prachtig.

Lymington heeft ook een kust beschermd natuurgebied dat strekt zich uit over vijf mijl tot de kleine kustvisserij dorp van Keyhaven.Naast Keyhaven is een grote grind spuwen die zich uitstrekt van een en een halve mijl uit in de Solent, aan het eind van die Hurst kasteel oorspronkelijk gebouwd in 1544 door Hendrik XIII.

Verder langs de kust waar de rivieren Stour en Avon ontmoeten ligt de historische stad van Christchurch.Dan langs de Christchurch, Bournemouth en Poole Bay Studland kustlijn zijn 14 km van enkele van de beste zandstranden in het land.

Poole Harbour (westkant van de kaart) is de tweede grootste haven in de wereld en biedt tal van watersporten in de ondiepe wateren.Er zijn ook veerboot reizen van Poole Quay naar Brownsea Island, een van de eilanden in de haven en gerund door de National Trust.

Binnenland van Poole en in het prachtige platteland van dorset zijn de historische steden van de markt van Winborne Minster en Blandford Forum.Ten zuiden van Poole is de Isle van Purbeck, die heeft een aantal van de beste landschap in het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van Arne natuurreservaat en een World Heritage kustlijn loopt langs van Swanage.

 


Best beschikbare Lymington ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lymington Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Wightlink passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Lymington.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lymington ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lymington ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lymington ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lymington Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lymington ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Lymington bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Lymington en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier