Malaga Ferry

Malaga passagiers- en auto veerdiensten

Malaga passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Málaga naar Melilla.

Vergelijken alle beschikbare Malaga ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Malaga auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Malaga, Melilla met Acciona Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Malaga ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Malaga veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Malaga Ferry Tickets
ferry Acciona Ferry lijn voor ferry's varen van Málaga naar Melilla online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Malaga passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Malaga veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Malaga

Malaga , de hoofdstad van de Costa del Sol ligt op de zuidelijke kust van Spanje, en de populaire resorts aan de zonnige kust zijn een van de favoriete reisbestemmingen wereldwijd.

Deze bestemming combineert uitstekende infrastructuur en de nabijheid van de grote meerderheid van Europese steden met een mild klimaat gedurende het jaar en 160 km van de stranden langs de resorts van Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella of de luxe Puerto Banus.

Aan de Costa del Sol kunt vinden we een uitstekende reeks van vrijetijdsbesteding en sport; Golfliefhebbers kunnen zich uitleven op dit gebied meer dan 30 uitstekende golfbanen, reden waarom de Costa del Sol ook bekend als Costa del Golf is.

Daarnaast is er een breed scala van thema parken en waterparken voor het hele gezin, parken en openbare tuinen, alsmede een paar kilometer van de kust er zijn prachtige landschappen en witte dorpen van Andalusië.Natuurlijk is er ook een bruisend nachtleven, vooral in de stad Malaga, Torremolinos, Puerto Marina van Benalmadena en Puerto Banus in Marbella.

Malaga veerhaven nachts

Malaga , een zeehaven op de Costa del Sol in Spanje is een belangrijke toeristische regio beroemd voor haar rijke architectuurgeschiedenis, mediterrane gerechten, wijnen, stranden en de geboorteplaats van Picasso.Ontdekken van Malaga is niet zo eenvoudig als het klinkt, omdat het graag doorgeven naar beneden zo veel van geschiedenis en rijkdom te langzaam aan het licht gebracht worden.Om deze reden, we hebben samengesteld een volledige gids van Malaga met inbegrip van de belangrijkste attracties, activiteiten in de buitenlucht, bars, FAQs en betekent om te krijgen rond de provincie.Malaga zodra een stad van de Moren en nu een stad te genieten van de gastronomie en de festiviteiten een uitzonderlijke plaats op het gezicht van deze aarde is.

Top 10 Malaga monumenten

Alcazaba-fort :
Koning Badis van Zirid-dynastie gebouwd de Alcazaba-fort in 1040 ter bescherming van de Koninklijke familie van buiten indringers.Gelegen op het hoogste punt van de heuvel, is het een van de best bewaarde 'Alcazaba' in Spanje.De Moslimheersers te bouwen van het Fort, zichtbaar in de kolommen en pijlers, gebruikt de overblijfselen van het Romeinse theater liggen naast de Moorse bouw.

Castillo de Gibralfaro:
De ruïnes van het kasteel van Gibralfaro liggen op de hellingen van de heuvel van de Malaga met uitzicht op de stad en de Middellandse Zee.Een Moorse kasteel van een onbekende oorsprong, Yusuf I van het Koninkrijk Granada gebouwd tijdens de Fenicisch-Punische tijd.De naam van het kasteel is afgeleid van het Arabische woord Yabal (Hill) en een andere Griekse woord Faruh (vuurtoren). De naam Gibralfaro betekent vuurtoren heuvel.

Malaga kathedraal:
Diego Siloe gepland tussen de 16e tot de 18e eeuw, de kathedraal van Malaga ook bekend als Catedral de la Encarnación op de site van een moskee, die acht eeuwen van de islamitische macht vertegenwoordigd.Hoewel de bouw van de kathedraal bleef tot in de 18e eeuw, het is nog niet voltooid als de belangrijkste gevel en zuidelijke toren is onvolledig.Samen met de prachtige sculpturen en zeldzame antieke architectuur huisvest de kathedraal ook een eigen museum.

Romeinse amfitheater (Teatro Romano):
Het Romeinse theater die behoren tot de 1ste eeuw v. Chr.ligt naast het Moorse Alcazaba-fort.Augustus gebouwd als een medium van entertainment dienst het tot de 3e eeuw.Later, de Moren gebruikt de overblijfselen van het theater te bouwen de Alcazaba.Het jaar 1951 drong voor de bevolking van Spanje naar het theater zoeken wanneer de lokale regering begonnen met de planning van een tuin bij de ingang van de burgers Arts Centre.

Plaza de la Merced (Casa Natal de Picasso):
Plaza de la Merced is een grote wandelende plaza thuis van de geboorteplaats van de beroemde schilder Pablo Picasso.Het kosmopolitische plein is vol met cafes en tijdelijke tentoonstellingen, maar de belangrijkste attractie is de geboorteplaats van Picasso's waarin een faciliteit op te nemen van de schilder werken en kunstcollecties ook organiseren tentoonstellingen en collecties van andere schilders als Frank Rebaxes en Luis Molledo.

Jardines de Pedro Luis Alonso tuinen:
Een tuin op mediterrane lijnen gebouwd door architect Guerrero Strachan in 1945, Jardines de Pedro Luis Alonso is een van de naoorlogse historische tuinen ontworpen om indrinken zowel Spaanse en Franse stijlen.Het is een van de beroemde plaatsen in Spanje die de buitengewone botanische rijkdom van Malaga.

Plaza de Toros de La Malagueta (Malaga Plaza de Toros):
De Plaza de Toros Malaga of Plaza de Toros in Malaga gebouwd in 1874 door Joaquín Rucoba is gelegen in het hart van de stad in de buurt van het Castillo de Gilbralfaro.De arena organiseert jaarlijks stierenvechten wedstrijden vanaf de maand van April tot September.Feria de Agosto markeert het hoogtepunt van het seizoen in medio augustus wanneer stierengevechten een reguliere gezicht zijn.

CAC - Centro de Arte Contemporaneo:
De CAC-Malaga werd gebouwd in 2003 met een voornemen te verbeteren en belangstelling voor hedendaagse kunst te bevorderen.Baanbrekende werken van hedendaagse kunstenaars krijgen om te exposeren hun werk hier van tijd tot tijd vooral voor liefhebbers van kunst die een diepe interesse in de kunst hebben en cultuur van Europa.De vermelding is gratis.

Buenavista Palace (Picassomuseum):
Het Paleis van Buenavista, adres naar het Museo Picasso Málaga werd gebouwd in de 16e eeuw op de ruïnes van een paleis van de Nasriden.Het historische gebouw werd overhandigd aan de huidige Málaga Museo Picasso in 2003 te exposeren werken van Pablo Picasso geschonken door leden van zijn familie.Het museum autoriteiten hebben ook de rol van de verrijking van het culturele leven van de stad door middel van toerisme versierd.

Strand Playa de La Malagueta:
Het strand Playa de La Malagueta of gewoon het strand van Malaga is een populair strand onder zowel toeristen en de lokale bevolking aangezien het dichtst bij het centrum van de stad.In feite, is het strand een kunstmatige gemaakt van zand geïmporteerd in de 17e eeuw uit de woestijnen van de Sahara.Omringd door vele cafés en restaurants, is het een ideale plek om te zonnebaden, ontspannen en genieten van.

 


Best beschikbare Malaga ferry ticket Prijsgarantie

Beste Malaga Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Malaga.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Malaga ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Malaga ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Malaga ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Malaga Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Malaga ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Malaga op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Malaga en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier