Mallaig Ferry

Mallaig passagiers- en auto veerdiensten

Mallaig passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Mallaig naar Rum, Eigg, Muck en Arisaig.

Vergelijken alle beschikbare Mallaig ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Mallaig auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Mallaig, Rum, Eigg, Muck en Arisaig met Caledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Mallaig ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Mallaig veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Mallaig Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) voor ferry's varen van Mallaig naar Rum, Eigg, Muck en Arisaig online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Mallaig passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Mallaig veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Mallaig

Mallaig ligt aan het einde van de zalen genaamd "Road to the Isles". Het is ook het eindpunt van de West Highland spoorlijn vanuit Fort William en de focus voor een netwerk van veerdiensten naar Skye, de kleine eilanden, en het Knoydart-schiereiland.

Mallaig  bijna nooit helemaal gebeurd.Door de jaren 1890 had de Road to the Isles, die had beëindigd op Arisaig sinds 1812, ten slotte Noord tot de paar cottages hier straggled.

Het was de komst van de spoorweg in 1901 die hebben geleid tot de groei van de stad.De spoorlijn was oorspronkelijk bedoeld voor linksaf bij Lochailort en eindigen op een nieuwe vissershaven gepland op de zuidelijke oever van Loch Ailort in een plaats genaamd Roshven boerderij.Maar de de grondeigenaar op Roshven termen zou niet eens, en de West Highland verlengingslijn, zoals het was weten, kwam naar een nieuwe vissershaven in plaats daarvan op Mallaig ontwikkeld.

Mallaig is een fascinerende plek.Neem geen bericht van degenen die bewering weinig heeft te bieden de bezoeker.

Mallaig Ferry Terminal

Mallaig  een poort werken is, en het is de poort in plaats van de toerist die de belangrijkste focus van de activiteit van de stad vormt.Het maakt een verfrissende verandering om te vinden een Highland stad die nog steeds deze optie heeft.Maar als u een zwak voor de zee en voor boten hebben (en als u dat niet doet, what are you doing in West-Schotland?) dan Mallaig is een van de meest aantrekkelijke en interessante plaatsen die je zult bezoeken.

Er was een tijd toen de smalle weg in Mallaig van Vigo naar het zuiden benaderd over de heuvel achter de stad en daalde de hoofdstraat.Dit veranderde in 1988 met de bouw van een nieuwe weg van hoge kwaliteit dicht bij de kust van west dat u rechtstreeks naar de rotonde aan de ingang van de haven brengt.

Het station is het eerste en laatste plaats die veel mensen in Mallaig zien, of op de normale diensttreinen of op de reguliere excursies van de stoom Jacobitisch van Fort William, zeker een van de leukste manieren getrokken om ervaring een van's werelds mooiste trein reizen.

Mallaig is goed verzorgd in termen van places to stay, variërend van accommodatie voor backpackers recht door de meer duurdere opties zoals de West Highland Hotel.Er zijn ook tal van opties voor degenen die willen eten of drinken, met inbegrip van de Kurfürstenhof op de pier, die uitstekende koffie en snacks serveert, terwijl ook het verstrekken van lokale toeristische informatiediensten en toegang tot het internet.

Maar het blijft waar dat een van de belangrijkste redenen om te komen tot Mallaig is te vangen een boot.Mallaig is sinds de opening van de Skye brug in 1995, het eindpunt van de belangrijkste veerboot van Skye met afvaarten naar Armadale, in de buurt van de teen van het schiereiland Sleat.Deze zijn vaker in de zomer dan in de Winter, maar voertuigen worden nu uitgevoerd gedurende het hele jaar.

Mallaig ook is de belangrijkste hoppen off point voor degenen die willen een veerboot naar de eilanden van Rum, Eigg en Muck vangen (hoewel zomer afvaarten ook verkrijgbaar bij Arisaig zijn). En het is van Mallaig dat u een boot naar het dorp van Inverie, aan de zuidkant van het Knoydart schiereiland vangen kunt en gezegd dat het enige dorpje in Schotland met geen link naar het wegennet.

Terwijl in Mallaig het verkennen van de ontwikkeling van de huisvesting gebouwd op een heuvel bij Courteachan, aan de andere kant van de haven loont.Dit geeft terug sommige prachtig uitzicht over de stad, en verder naar Eigg, Rum en de kleine eilanden.

 


Best beschikbare Mallaig ferry ticket Prijsgarantie

Beste Mallaig Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Mallaig.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Mallaig ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Mallaig ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Mallaig ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Mallaig Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Mallaig ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Mallaig bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Mallaig en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier