Mariehamn Ferry

Mariehamn passagiers- en auto veerdiensten

Mariehamn passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Mariehamn naar Helsinki, Kapellskar, Stockholm, Tallinn en Turku.

Vergelijken alle beschikbare Mariehamn ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Mariehamn auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Mariehamn, Helsinki, Kapellskar, Stockholm, Tallinn en Turku met Tallink Silja veerboten of Viking Line boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Mariehamn ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Mariehamn veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Mariehamn Ferry Tickets
veerboot met Tallink Silja veerboten of Viking Line voor ferry's varen van Mariehamn naar Helsinki, Kapellskar, Stockholm, Tallinn en Turku online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Mariehamn passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Mariehamn veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Mariehamn

Mariehamn is een grote kleine stad met haar 11.000 inwoners.Het centrum van de stad heeft veel te bieden in een kleine ruimte; u bent altijd in de buurt van winkels, restaurants, cultuur en ervaringen.

Mariehamn ligt op een smal schiereiland tussen twee baaien van de zee en de havens Västerhamn en Österhamn.U komt tot de westelijke haven door middel van een van de grote veerboten vanuit Stockholm, Kapellskär, Helsinki, Turku en Tallinn.Dit is ook de locatie van de gast haven ÅSS als u met uw eigen boot komt.U kunt ook de oostelijke haven marina, Artsen zonder grenzen.

Voor een stad is de grootte van Mariehamn, de service en het aanbod van restaurants, hotels, bars, musea en winkels, geweldig.

Mariehamn wordt ook wel genoemd "de stad van de duizend lindebomen", verwijzend naar de lindebomen die lijn een avenue kant van de stad.

Mariehamn Ferry Terminal

Ligt op het hoofdeiland van het Scheepvaartmuseum, ongeveer halverwege tussen de Finse vasteland en Zweden, Mariehamn heeft kusten aan beide kanten, ongeveer twintig minuten lopen uit elkaar maar een lange weg over zee rechts rond de ten zuiden van het eiland.

De veerboot kades zijn in het westen en in de buurt van hen is het nautische Museum en het museumschip, Pommeren, een nu uniek vier-meester gemaakt in Clydeside en vroeger op de Australische tarwe uitvoeren.Tussen de kust ligt het centrum van Mariehamn met veel groene ruimtes en bomen omzoomde wegen die doet denken aan Frankrijk.

Aan de oostzijde is er een mooie jachthaven, de Åland gebouw van de vergadering en het Museum van Åland.Stad vervoer is beperkt, maar gratis en beginnen met de vijf eiland routes, niet vrij, in de buurt van de bibliotheek.Twee van deze gaan naar de havens van interinsulaire veerboten die vrij zijn voor voetgangers.In het zuiden aan de oostzijde zijn het stadhuis en een park samenvoegen in open land.

Mariehamn markt
Het is nauwelijks mogelijk om te scheiden van de stad van de provincie in uw verbeelding en een favoriet ligt op de busroute van 4 op Kastelholm waar er niet alleen een mooie oude kasteel, maar een gratis openluchtmuseum, een gevangenis museum is en een wandeling naar de oude kerk van Sund.De schilderachtige eiland van Køkar name [uitgesproken Chirke met de e-zeer zachte] beter wordt gebruikt voor een nacht onderweg tussen Mariehamn en Turku, Finland de tweede stad.In Mariehamn zelf zijn favoriete bezienswaardigheden de Pommern, al genoemd en de verhoogde park in de buurt van het met een panoramisch uitzicht en de westkust naar het zuiden.

Pommern - lagere dek
Het voorjaar bloemen op de laatste benoemde coast path waren fantastisch, cowslip, het eiland bloem, nemen trots van plaats maar met shows van viooltjes, hout anemonen, wild geranium en een heleboel anderen.Blijkbaar later in het seizoen van de orchideeën zijn prachtig.De reinheid van de stad en de informaliteit attracties voor kinderen waren ook behoorlijk indrukwekkend, met name een 'piratenschip' die leek te hebben een zwerm over het kind.

De kerk, Kokar 
Er zijn zo veel bezienswaardigheden dat het is moeilijk om bepaalde degenen selecteren.Het oude huis van de Post en het dorp aan de Eckero zijn indrukwekkend.We vond vooral de kerk en haar directe omgeving in Kokar.

Mariehamn veerboten 

Viking Line en Silja Line schepen reizen tussen Finland Helsinki (Turku) (5 h naar Turku en 8 h tot Helsinki) en Zweden (Stockholm) (6 h) dok kort op Mariehamn of Långnäs (in de nacht) om fiscale redenen.Als de stop op Långnäs is, is er meestal een bus of taxi verbinding naar Mariehamn, zo veel als de boot ticket kost.

Tallink  een tussenstop maakt in Mariehamn op de Tallinn - Stockholm route, hoewel het is niet toegestaan te gebruiken deze route naar Mariehamn naar Stockholm.

Birka Cruises loopt dagelijks van Stockholm, met behulp van hun eigen terminal in de westelijke haven, geconfronteerd met het Adlon-hotel en pizza restaurant.

De Stockholm-boot zit uiterst zacht en moet worden vermeden als reizen naar/van Stockholm.In plaats daarvan, u moet neem de bus lijn 676 van de Stockholm Eastern Station naar Norrtälje, vervolgens 631/631 X naar Kapellskär, en van daaruit een Viking Line ferry naar Mariehamn.

Viking, Silja en Tallink alle de dezelfde terminal in de westelijke poort gebruiken.De terminal is open 24 uur per dag.Tickets kunnen gekocht worden wanneer een boot is te wijten te verlaten.Faciliteiten zijn beperkt.Er zijn verschillende kluisjes, een geld uitwisseling machine (EUR-SEK), toiletten en een douanekantoor.Net buiten, is er een café en een restaurant kleine kebab.

 


Best beschikbare Mariehamn ferry ticket Prijsgarantie

Beste Mariehamn Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tallink Silja veerboten of Viking Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Mariehamn.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Mariehamn ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Mariehamn ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Mariehamn ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Mariehamn Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Mariehamn ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Mariehamn bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Mariehamn en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier