Marseille Ferry

Marseille passagiers- en auto veerdiensten

Marseille passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Marseille naar Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda en Tunis.

Vergelijken alle beschikbare Marseille ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Marseille auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Marseille, Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda en Tunis met SNCM, Algérie Ferries, La Méridionale of CTN veerboot ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Marseille ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Marseille veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Marseille Ferry Tickets
met SNCM, Algérie Ferries, La Méridionale of CTN veerboot lijnen voor ferry's varen vanuit Marseille naar Ajaccio, Alger, Annaba, Bastia, Bejaia, Ile Rousse, Oran, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Sfax, Skikda en Tunis online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Marseille passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor een Marseille veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Marseille

Marseille  is dat de tweede meest bevolkte stad van Frankrijk (en derde stedelijk gebied) de grootste mediterrane haven en het economische centrum van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Met zijn terracotta dak gebouwen de kleur van gemalen tarwe, gerijpte abrikoos en geblancheerde amandel verspreid rond de zee mistral-slagroom, is Marseille doordrenkt met een waarneembaar en onbedwingbare energie.

Pulserende op een zwoele zuiden Europese tempo, slaat Marseille ook op de trommel van naburige Noord-Afrika.Zijn mengeling van culturen is beste ervaren op haar verdringt straatmarkten van Provençaalse produceren kraampjes, Algerijnse souk-achtige bazaars, en verse-off-the-boot vangsten uitlopend langs de Vieux Port dokken zijn eeuwen-oude Vismarkt, verkopen de basis ingrediënten voor de lokale specialiteit vissenstoofpot, bouillabaisse.

Haar naam betekent letterlijk zijn koken methode: als het kookt (bouillir), lager de hitte aan de kook (baisser)-dat misschien een goed recept is voor de behandeling van de bedwelmende, verwarmd melting pot die is Marseille.

Haven Marseille

Marseille een verbazingwekkend verschillend plaats is samengesteld uit 16 arrondissementen of districten en een totaal van 111 verschillende quartiers of buurten.Elk op zichzelf staand is en heeft zijn eigen verschillende functies.

Le Vieux-Port
De oude haven is één van de bekendste delen van Marseille en de straten zijn bekleed met restaurants en cafés.In de ochtend ply Vishandelaars hun handel in de vismarkt tegenover de boten.Dit is waar Louis XIV afgemeerd zijn vloot.Ook vindt u hier galerijen.Naast Cours Estienne d'Orves vindt plaats Thiars, het meest levendige deel van deze wijk.Goede kwaliteit restaurants staan zij aan zij met toeristische vallen.Het theater nationale de la Criée is erg populair.Een beetje verder is op, Basilique St Victor lokaal bekend als de 'sleutel tot de poort'.

La Canebière 
Dit is de meest beroemde weg in de stad.Langs het ziet u winkelstraten zoals Rue St Ferréol en het Musée de la Mode, het Musée de la Marine et de l'Economie, en de gemeentelijke Opéra.Het Odéon is gelijk aan het einde.

Le Panier
Een wandeling door dit populaire wijk, dicht bij de oude haven, brengt u rond de Provençaalse verkeersvrije straten bekleed met veelkleurige gebouwen.De Clocher des Accoules, la place des Moulins, la Vieille Charité en la Major zijn allemaal rijk aan geschiedenis.

La Joliette
De Joliette dokken zijn de lange rode bakstenen gebouwen langs de snelweg voetgangersbrug.De vier blokken van gebouwen werden gebouwd in de 19e eeuw en de interieurs zijn compleet gerenoveerd.Het Musee des Docks Romains grafieken de geschiedenis van de haven van Marseille.Probeer om een avond op de Docks des Suds zo goed.

La Plaine 
In Marseille is Place Jean Jaures ook bekend als La Plaine.Deze enorme square beschikt over een markt op dinsdag, donderdag en zaterdag en op andere momenten een drukke winkelgebied.De aangrenzende straten bieden een breed assortiment van restaurants, bars en pubs bezocht door de lokale bevolking zoals l'Intermédiaire of de Bar de la Plaine.

Le Cours Julien
Net langs van La Plaine is le Cours Julien een populaire plek voor de jongere menigte als gevolg van de verscheidenheid van cafés, cabarets en theaters zoals Théâtre-Chocolat.Voor concerten is Espace Julien de plek om te gaan.Zwerven rond de antiekwinkels en boetiekjes van de kleding als Madame Zaza van Marseille.

Castellane
Bars en bioscopen zoals César en Prado houden dit plein aan het einde van de Rue de Rome heel drukke dag en nacht.Ingesteld in het zakelijke district, markeert het ook het snijpunt van de belangrijkste wegen zoals de Boulevard Baille en het Prado.

Le Prado
Mensen komen naar het Prado om te zien de burgerlijke gebouwen die lijn de hoofdweg, de Boulevard Périer en de Rue Paradis.Het Parc Borély en het kasteel bieden een van de grootste open ruimtes van Marseille.De renbaan hier is ook erg populair.

Endoume
De lokale bevolking zijn gedeeltelijk aan deze wijk die gedomineerd door Notre Dame de la Garde wordt.De naam La Bonne Mère (letterlijk "de goede moeder") komt uit het enorme beeld van de Maagd Maria op de top van de klokkentoren.Deze kerk is ook een belangrijke plaats voor pelgrims.

La Corniche
De Corniche (kustweg) winden langs de mediterrane kust en de schitterendste Villa's bevinden zich in deze wijk, zoals MAC-Avenue Contemporaines des Musée de Marseille.Er zijn tal van goede uitzicht maar de stranden zijn meestal verborgen.Het Palais de Pharo is een geweldige plek voor wandelingen en Vallon des Auffes is een aangename verrassing.Waar u ook bent, kunt u de open zee bewonderen.

Longchamp
Palais Longchamp is een goede plek om te gaan voor wandelingen en te nemen in een beetje cultuur.U kunt ook een bezoek brengen de Musée Grobet-Labadie, het Musée des Beaux-Arts en het Muséum d'Histoire Naturelle — het natural history museum


Marseille 
heeft een grote haven.Er zijn directe veerboot routes van Marseille naar Ajaccio, Bastia, Porto Torres, Porto Vecchio en Propriano.Er zijn verschillende pieren op de haven, dus het is raadzaam om te controleren ruim van tevoren van welke pier je vertrekt.

 


Beste beschikbare Marseille ferry ticket Prijsgarantie

Beste Marseille Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SNCM, Algérie Ferries, La Méridionale of CTN veerboot lijnen passagier en veerboten ticketprijs en naar Marseille.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Marseille ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Marseille ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Marseille auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Marseille Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Marseille ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Marseille bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Marseille en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier