Melilla Ferry

Melilla passagiers- en auto veerdiensten

Melilla passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Melilla naar Almeria en Malaga.

Vergelijken alle beschikbare Melilla ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Melilla auto en de passagier ferry tickets en naar Almeria, Melilla en Malaga zeilen met Acciona Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Melilla ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Melilla veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Melilla Ferry Tickets
ferry Acciona Ferry lijn voor ferry's varen van Melilla naar Almeria en Malaga online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Melilla passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Melilla veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Melilla

De stad van Melilla is een venster van waaruit kunt u twee continenten.

Een enclave in Noord-Afrika voor meer dan 500 jaar, gebaad door de Middellandse Zee, waar de bezoeker willen weten onverwachte smaken een vakantie vol exotisme, culturele verscheidenheid en outdoor-activiteiten vinden kan.

Van de charme van de oude muren van de Citadel tot de explosie van kleur van zijn modernistische architectuur van meer dan 900 modernistische en Art Deco gebouwen biedt Melilla de bezoeker een nooit eindigende u terwijl het lopen door de straten van de stad.

De nabijheid van de zee en de invloed van vier culturen worden weerspiegeld op de uitstekende gastronomie van de stad, en op de verscheidenheid van haar artistieke tradities en culturen.F

EW mensen zijn zich bewust van de meerdere attracties die nodig een om te ontdekken van de stad van Melilla.Weergeven van de absolute schatten de pracht van een stad met een geschiedenis als een ontmoetingsplaats van twee continenten, naar de stranden van fijn zand tussen de stad en de Middellandse Zee.

De haven van de veerboot van Melilla

Melilla (Mrič in Berber) is een Spaanse autonome stad in Noord-Afrika, in het oostelijke deel van het Rif gebergte.Het is gelegen aan de kust van de Middellandse Zee voor de kust van het Iberisch schiereiland, van Almeria, Grenada en Malaga.Het heeft een zeer belangrijke haven en strand, in de Tres Forcas Cape, dicht bij de Gurugú berg en de riviermond van de Oro.Het dorp is 1 meter boven de zee.De oppervlakte is ongeveer 5 vierkante mijl (12 vierkante kilometer). De oorspronkelijke centrum van de stad werd een fort gebouwd op een heuvel van sommige 30 m hoog van waar het grondgebied werd gedomineerd waar nu de moderne stad gevestigd is.

Klimaat 
Het klimaat is typisch mediterrane, milde en vochtig, met Oost- en west wind en af en toe de wind uit de Sahara.Gemiddelde temperaturen in Melilla bereiken 13ºC in de winter en 24ºC in de zomer.

Wanneer om te gaan
Vanwege het belang van toerisme in Melilla biedt het recreatieve activiteiten in beide haar culturele en natuurlijke omgevingen, een groot aantal festiviteiten die helderheid geven de stad.Als het weer een van de mildste in de Middellandse Zee is, is deze stad een bestemming om te genieten van het hele jaar.

Hoe om te gaan
De veerboot bedrijf Trasmediterránea biedt zes afvaarten een week aan de poorten van Malaga en Almeria, waardoor een aantal links tussen Melilla en vasteland Spaanse havens, met inbegrip van de fast ferry (loopt van juni tot September) met hutten, en een schip 'Canguro', die bieden beide hutten en liggend zitplaatsen voor maximaal 1000 personen.De boot kan ook dragen 250 auto's en 500 meter lengte van lading.

Gastronomie 
De culinaire manifestatie van Melilla van culturele rijkdom is een extravagante melange van smaken en aroma's bieden een enorme verscheidenheid van keuzen aan de gastronomische.Als een mediterrane stad Melilla handhaaft en bevordert de typisch Spaanse traditie van 'tapas' en lekkernijen, samen met een goed glas wijn of dorstlessend bier.

Elke bar heeft zijn eigen specialiteit 'tapas', en er zijn drie gebieden die met name voor hen zijn bekend: het centrum, het gebied rond de Promenade en de echte district.De stad 'tapas circuit' is een must.De mediterrane keuken wordt getekend voornamelijk uit de zee: tot de visspecialiteiten behoren witvis, verse ansjovis, inktvis, sardines en ansjovis gepekeld; een schat aan schaal-en schelpdieren omvat kreeft, rivierkreeft, garnalen en de prachtige koning garnalen, evenals mosselen en kokkels gebakken omhoog in heerlijke smakelijke mengsels.

De culturele smeltkroes van Melilla blijkt ook in de Arabische voorbereiding van veel ingrediënten en in de geschoolde gebruik van kruiden en specerijen.Een andere must is de typische 'pincho Melillense', vergezeld van een mint thee die alleen kan worden gevonden in deze stad, of een schotel van heerlijk couscous, vol mediterrane smaak.

Geschiedenis
De oorsprong van de stad van Melilla is afkomstig van de Fenicische kolonisatie van de westelijke Middellandse Zee.Sinds de 6e eeuw VC had het al in punische handen en later doorgegeven om deel van het Romeinse Rijk.In het jaar 429, na het passeren door middel van Hispania, de Vandalen waagde naar Noord-Afrika, verwoestende de Mauritaanse provincies, op hun weg naar Carthago.Met de islamitische expansie, werd het gebied waar Melilla is gelegen aan het einde van de 7de eeuw veroverd.

In 859, met de Viking invallen in het Middellandse-Zeegebied, was Melilla geplunderd en in brand gestoken.In 927, Abd-ar-Rahman III het in het emiraat Cordovan, die later het kalifaat Cordovan zou worden opgenomen.De link met al-Andalus had een korte duur, en Melilla werd een teer punt tussen de sultans van Fez en Tlemcen, tot het punt van wordt verwoest en bijna ontvolkt.

De 15e eeuw getuige geweest van het begin van Portugal de expansie in het Koninkrijk van Fez en het katholieke koningspaar die zich bij de uitbreiding.In 1497 plaatsvond de verovering van de stad door Castiliaanse troepen.In 1509 opnieuw de overeenkomst van Sintra dat de grenzen van de Noord-Afrikaanse invloed tussen Portugal en Castilië, tot oprichting van dat Portugal zou domineren de Atlantische kust van oorsprong uit Ceuta, waardoor het Middellandse-Zeegebied voor Castilië.Daarna werd de stad voortdurend onderworpen aan vijandelijkheden door de "rifeños" (lokale bezuiden de Sahara stammen). 

In 1860, werd het Verdrag van Wad-Ras met de sultan van Marokko ondertekend.Door dit Verdrag, werden de grenzen tussen het Marokkaanse grondgebied en de Spaanse stad opgericht.De Marokkaanse oorlog, die met tussenpozen in het gebied tijdens het begin van de 20e eeuw voortgezet, was bijzonder kritisch naar Melilla.De militaire opstand, die aangemoedigd de Spaanse burgeroorlog begon op 17 juli 1936 in Melilla.Om die reden, de pro-Franco propaganda waarnaar deze stad als "La Adelantada" ("The voorloper"). Sinds het einde van de Spaanse en Franse protectoraten over Marokko, in 1956, beweert dit land de stad als deel van zijn grondgebied.Aan de andere kant, heeft de Spaanse regering nooit onderhouden elk type van de onderhandelingen over deze kwestie.

Tradities 
Met dergelijke een melange van culturen zijn er verschillende vieringen in Melilla op bijna alle tijden van het jaar.Na de zonnekalender omvatten christelijke religieuze festiviteiten niet alleen Pasen, kerst en de Epiphany, maar ook het feest van onze lieve vrouw van La Victoria en St Franciscus van Assisi (beschermheiligen van de stad). 

De belangrijkste islamitische feesten volgen de maankalender: Ramadan, Id El-Fitr (markering van het einde van Ramadam), steun El Kebir (het feest van het offer), Mulut (herdenking geboorte van de profeet), Achra ("El Diezmo") en de islamitische Nieuwjaar (Muharram). 

De Joodse Gemeenschap volgt ook de maankalender, en hun belangrijkste festiviteiten zijn Purim (het carnaval), Pesaj (Pasen), Sjavoeot (Wekenfeest) (Pinksteren), Ros-hashaná (nieuw jaar) en Yom Kippur (de Absolution feest). 

De hindoe Gemeenschap, de meest recente kolonisten in Melilla, vieren Diwali die de hindoe Nieuwjaar feest is.

 


Best beschikbare Melilla ferry ticket Prijsgarantie

Beste Melilla Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Melilla.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Melilla ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Melilla ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Melilla ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Melilla Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Melilla ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Melilla bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Melilla en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier