Methana Ferry

Methana passagiers- en auto veerdiensten

Methana passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Methana naar Aegina, Piraeus en Poros.

Vergelijken alle beschikbare Methana ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Methana auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Methana, Aegina, Piraeus en Poros met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Methana ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Methana veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Methana Ferry Tickets
veerboot met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Methana naar Aegina, Piraeus en Poros online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Methana passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Methana veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Methana

Methana is een vulkanisch schiereiland dat ten noorden van Trizina ligt.Het is aangesloten op de Peloponnesos door een zeer smalle landengte.

Beroemd om haar warm springs genezing, Methana stad honderden Griekse vakantiegangers verwelkomt elk jaar, maar nog steeds ver van buitenlandse bezoekers.Een nieuwe schilderachtige kustweg verbindt de landengte met de stad en de haven van Methana, aan de zuid-oostelijke kant van het schiereiland.

De eerste glimp van de stad en de haven van Methana is uit de weg als u de stad van de nabijgelegen heuvels aanpak.De beroemde spa gebouw staat bij de ingang naar de stad.Haar karakteristieke geur van zwavel werd gebruikt voor therapeutische doeleinden uit de late 19e eeuw.

Een favoriete plek onder bezoekers is het kleine groene rotseilandje Nissaki, verbonden door een dam, waar luxe jachten zijn afgemeerd naast de kleine traditionele vissersboten.Sporen van een vesting en Spartaanse munten uit de 4de eeuw VC werden gevonden op deze kleine eilandje.Grote veerboten van Piraeus en Aegina inbellen op de belangrijkste haven van Methana, blijven op hun weg naar Poros.

De haven van de veerboot van Methana

Het prachtige landschap en landschap hier maken Methana een zeer prachtige deel van Griekenland, en het is de perfecte combinatie van bergen en zee, blauw en groen en een plaats die veel bezoekers elk jaar trekt.De kustlijn van Methana is zeer interessant en er zijn vele grotten langs de kust, die zeer interessant zijn.Er zijn ook enkele mooie stranden zoals Almyra waar u in het verfrissende water tijdens de zomer zwemmen kunt.

Er zijn een aantal hotels en accommodaties zoals appartementen en studio's die actief zijn op Methana.Ook vindt u een goede keuze van taverna's waar u kunt genieten van een maaltijd of een drankje.

Langs de weg, 9 km west van Methana stad, ligt de slapende vulkaan.De vulkaan uitbarstte laatst in 283 BC, en met de begeleidende aardbevingen, resulterend in de vernietiging van oude Troezen (Trizina). Bezoekers willen klim naar de top van de vulkaan kunnen hun auto achterlaten op het honk, waar er een oude bus stop en de weg eindigt.Het duurt ongeveer 45 minuten lopen naar de top langs een smalle kronkelende weg, met bomen bieden schaduw in de warme zomermaanden.U zal worden beloond met een adembenemend panoramisch uitzicht van de omringende zee en de eilanden Aegina, Angistri en Moni.De vulkaan 'krater' tijdens de top is echter nogal teleurstellend, zoals u slechts een kleine grot met een bord boven de ingang ziet.

Ook, langs de dezelfde bergweg aan de vulkaan is het de moeite waard stoppen op de kleine kustvisserij dorp Vathy voor een lange koel verfrissend drankje.Traditionele taverna's omringen de kleine baai waar een paar zeilboten komen om te binden en aanmeren omhoog.U kon worden vergeven om te denken dat je net terug 50 jaar in de tijd, stapte hebt als u ontspannen en ziet de oude mannen op hun ezels nemen hun gebruikelijke route rond de baai, met lokale visserij mannen sorteren van hun vangst en hun netten herstellen.

 


Best beschikbare Methana ferry ticket Prijsgarantie

Beste Methana Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Methana.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Methana ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Methana ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Methana ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Methana Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Methana ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Methana bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Methana en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier