Minorca Ferry

Minorca passagiers- en auto veerdiensten

Minorca passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Minorca naar Barcellona en de Canarische eilanden.

Vergelijken alle beschikbare Minorca ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Minorca auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Minorca, Barcellona en de Canarische eilanden met Balearia of Acciona veerboot lijnen boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Minorca ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Minorca veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Minorca Ferry Tickets
ferry Balearia of Acciona veerboot lijnen voor ferry's varen van Minorca naar Barcellona en de Canarische eilanden online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Minorca passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Minorca veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Minorca

Minorca is de tweede grootste van de Balearen, gelegen in het noordoosten van Mallorca en de minste overschrijding en meest rustige van de Balearen.

Ondanks zijn reputatie als een vakantiebestemming blijft Minorca als een van de meest ongerepte Balearen in de Middellandse Zee.

Als gevolg van haar ongerepte schoonheid daarmee de meer adventerous de gelegenheid om te ontdekken van nieuwe charme en ervaringen.Ondanks zijn kleinere formaat onder andere Spaanse eilanden, het aantal stranden die Menorca is gelijk aan het aantal stranden die worden in Mallorca en Ibiza gecombineerd gevonden kunnen.

De mogelijkheid van het hebben van een prachtig strand grotendeels naar jezelf in de zomer, gecombineerd met alfresco dineren en rustige vakantieresorts, maakt Minorca een zeer wenselijke plek om te bezoeken.

Minorca is ligt bij de Oost-kust van Spanje, de tweede grootste van de Balearen, na Mallorca.

Minorca Beach
Met een geschatte populatie van net onder 90.000 inwoners trekt Minorca toeristen die een warme mediterrane klimaat en een minder chaotisch vakantie willen.Het eiland krijgt niet ook overvol en een heleboel zijn landschap ongewijzigd is gebleven omdat het wordt bestuurd door de lokale bevolking die willen behouden Minorca van natuurlijke schoonheid.

Mahon is de hoofdstad van Minorca en is een belangrijke commerciële en industriële centrum van Minorca.Gelegen in het oostelijke deel van het eiland, heeft Mahon een van de diepste natuurlijke punten in de wereld.Als gevolg van de rijkdom gegenereerd door toerisme de historische hoofdstad van Mahon tegen het einde van de 20e eeuw werd gerenoveerd en is nu beroemd om haar architectuur, beurzen, festivals en feesten.

De charmante stad Ciutadella herbergt enkele van de belangrijkste religieuze gebouwen in Minorca.De meeste monumenten dateren terug uit de 18e eeuw, met de belangrijkste gotische gebouw wordt de kathedraal van Minorca.De historische stad Ciutadella is een must bezoek voor iedereen die wil ontdekken van Minorca verleden.

Het eiland van Menorca huizen veel vakantiegebieden, die moderne faciliteiten en rustige atmosfeer bieden.De wateren rond het eiland zijn glashelder en de stranden zijn ongerepte die is perfect voor degenen die willen zonnebaden en zwemmen.Met diepe Minorca van cultuur en geschiedenis, evenals haar natuurlijke landschappen met een adembenemend uitzicht is de stad van het eiland gemakkelijk een van de top bestemmingen in het Middellandse-Zeegebied.

Regelmatige veerdiensten van zowel vasteland van Spanje en Mallorca zijn ook beschikbaar.Modest middelgrote cruiseschepen bezoeken af en toe.Zij gebruiken hoofdzakelijk de diepe haven van Mahon, die zeer schilderachtige van huizen, hotels/resorts en historische structuren en fortificaties uitzicht.

 


Best beschikbare Minorca ferry ticket Prijsgarantie

Beste Minorca Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Balearia of Acciona veerboot lijnen passagier en veerboten prijs van het ticket naar en van Minorca.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Minorca ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Minorca ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Minorca ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Minorca Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Minorca ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Minorca bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Minorca en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier