Mostyn Ferry

Mostyn passagiers- en auto veerdiensten

Mostyn passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Mostyn naar Dublin.

Vergelijken alle beschikbare Mostyn ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Mostyn auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Mostyn, Dublin met P & O North Sea Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Mostyn ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Mostyn veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Mostyn Ferry Tickets
veerboot met P & O North Sea Ferry lijn voor ferry's varen van Mostyn naar Dublin online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Mostyn passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Mostyn veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Mostyn

Mostyn is een van de UK's oudste veerboothavens en rijk aan geschiedenis.

Het gebied trekt duizenden toeristen die naar het gebied voor de lange natuurlijke zandstrand kudde.Mostyn dokken is de laatste overlevende van de werken van de voormalige string van kleine havens langs de zuidelijke oever van het estuarium van de Dee.

Het is de nieuwste veerhaven in Wales na de ontvanger van een investering van £17.5m.Na de revisie P & O besloten om haar Ierse zee kruisingen van Liverpool naar Mostyn.

De dokken op zijn uitgebreid en bijgewerkt voor het afhandelen van een groeiend bedrijf waarin nu twee dagelijkse ferry overtochten tussen Noord-Wales en Dublin verzending.

Houd er rekening mee : De route veerboot Mostyn naar Dublin werd zijn gesloten door de exploitant P & O Irish Ferries in 2004 en is sindsdien actief van Liverpool naar Dublin.Liverpool veerhaven is over een uur rijden van Mostyn en biedt betere faciliteiten.

Mostyn Ferry Terminal

Mostyn een dorp in het graafschap Flintshire, North Wales, is liggend op de Dee monding tussen Prestatyn aan het Noord-Westen en Holywell naar het Zuid-Oosten.Het dorp ligt de A548, de oude Coast Road, met de rivier de Dee naar het noordoosten en de Welshe heuvels in het zuidwesten.

De haven van Mostyn eens gediend als een poort waaruit veerboten naar Dublin op de route van Liverpool-Dublin.Maar dit in 2004 eindigde en de poort andere bedrijven met inbegrip van de bouw van heeft ontwikkeld, en steun voor, de off shore diensten wind boerderijen in de Ierse zee.

Mostyn geschiedenis & attracties

De historische Mostyn Hall en tuinen bevinden zich in het noordwesten van het dorp.De Hall is een Grade I listed building en het landgoed is in de handen van de familie Mostyn voor verschillende eeuwen, de zetel van de baronets en baronnen van Mostyn.

Gewoon beneden de A548 is weg van Mostyn op Llanerch-y-Mor de roest hulk van de 'Mostyn Fun Ship'.Het schip begon het leven als de hertog van Lancaster, een autoferry en cruise schip, totdat het permanent dry-docked in Mostyn was.
Geschiedenis

Een interessante voetnoot bij geschiedenis betreft de Mostyn familie, van Mostyn Hall, en King Henry Tudor opname van de troon van Engeland.
De familie Mostyn stamde uit het huwelijk van Ieuan Fychan (d.1457), van Pengwern, Llangollen, met Angharad, dochter en erfgename van Hywel (of Howel), zoon van Tudor ap Ithel Fychan.Hun afstammeling Richard ap Hywel (Howel) ondersteund het huis van Lancaster in haar strijd om de troon van Engeland.

Bij één gelegenheid die Henry Tudor was bekend bij een bezoek aan Richard ap kwam Howel Mostyn en Richard III van mannen op zoek naar hem.Als ze hun weg in door de voorkant gedwongen ging hij door de rug.De toekomstige koning werd verondersteld te hebben zeilde uit Mostyn Dock naar Bretagne onder een belasting van stro.

Richard ap Howel, of Richard Mostyn, was te ontmoeten met Henry Tudor later opnieuw – op Bosworth slagveld.De Mostyn heffing van 1.600 Flintshire mannen was geen kleine bijdrage te leveren aan de overwinning en de koning gaf Richard het zwaard en riem die hij die dag had gedragen.

 


Best beschikbare Mostyn ferry ticket Prijsgarantie

Beste Mostyn Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O North Sea Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Mostyn.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Mostyn ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Mostyn ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Mostyn ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Mostyn Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Mostyn ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Mostyn bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Mostyn en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier