Mytilene Ferry

Mytilene passagiers- en auto veerdiensten

Mytilene passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Mytilene naar Piraeus en Chios.

Vergelijken alle beschikbare Mytilene ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Mytilene auto en de passagier ferry tickets en naar Mytilene, Piraeus en Chios zeilen met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Mytilene ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Mytilene veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Mytilene Ferry Tickets
veerboot met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Mytilene naar Piraeus en Chios online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Mytilene passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Mytilene veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Mytilene

Mytilene is de moderne hoofdstad van het mooie eiland Lesbos.Het is ook waar de belangrijkste haven van het eiland.Mytlilene is ook de naam gegeven aan het gehele eiland door vele locals.Mytilene kunt Mitilini en andere manieren worden aangegeven.

Mytilene is het derde grootste eiland van Greeces.Olive groves dat voor altijd op te gaan, vrij dik dennen bossen, zandige stranden, kloosters, traditionele huizen en oude herenhuizen.De echt oude geschiedenis van het eiland is overal in Lesvos zichtbaar.Vanuit de hoofdstad Mitilini, die werd gebouwd op de top van de ruïnes van de oude stad, begint een om bekend te raken met de oneindige schoonheden van het eiland.

Ten noordoosten van de stad is het Romeinse aquaduct, verder naar het noorden Pirgi Skala met traditionele oude huizen en de Loutra Thermon.Aan de kust schilderachtige dorpjes met prachtige stranden, zoals Plomari, bekend om zijn ouzo, zijn overal.

Het bergdorpje Agiassos, aan de voet van Mt.Olympus, heeft charmante huizen en kleine straatjes.Zandstranden op Vatera, Kaloni, Mithimna en beroemde Molivos.

Mytilene veerboten

De stad van Mytilene, die aan de zuid-oostelijke kust van het eiland ligt, is een moderne stad met veel elementen uit het verleden.Het is de hoofdstad van het eiland en de Voorzitter van de prefectuur van Lesbos; een administratieve, commerciële en culturele centrum met een bevolking van 40.000.

Huidige Mytilene neemt zeven heuvels, terwijl zijn vesting, een van de grootste in de Middellandse Zee, ligt op een heuveltje met naaldbomen begroeide ten oosten van de stad.

Wat is opmerkelijk over de heuveltje is dat het tot de 1e eeuw na Christus, een afzonderlijk eiland bestond uit.Later, werd de afstand van de zee het scheiden van de aangrenzende stad van Mytilene geleidelijk uitgeschakeld door bodem deposito's die gevormd banken; zo de stad uitgebreid naar het westen.Er is bewijs dat het eiland van Mytilene was gekoppeld aan de tegenovergestelde kusten via bruggen in de klassieke tijden.Een kanaal, de opening van die werd gevonden in de wijk Epano Skala, gekoppeld de noordelijke en zuidelijke poort.

De waterkant van de innerlijke poort (zuidelijk) leent de stad haar speciale kleur; Als de boot het eiland nadert, komt een combinatie van oude landhuizen en hedendaagse gebouwen in beeld.Bezoekers komen langs de waterkant, in de prefectuur Municipal Theatre (in aanbouw), het stadhuis, de dateert neo-klassieke stijl gebouwen, alsmede banken, hotels, winkels van de koffie, zoete winkels, restaurants, reisbureaus, verzending bedrijf kantoren enz.De kerk van St Therapon opvalt tussen de andere gebouwen met zijn imposante, uitgebreide koepel, die vrijwel de poort domineert.De waterkant is ideaal voor een "promenade", met name tijdens de avond.Dit is wanneer de lichte peers over de heuvels, leningen kleur aan de haven, en een gevoel van rust aan haar bezoekers.

Grenzend aan het waterfront ligt Ermou straat, dat de belangrijkste winkelstraat van de stad is.Als u wandeling door de markt naar beneden naar het einde van de straat kom je over traditionele antieke winkels en schilderachtige kleine winkels, terwijl "Koumidia" en "Ladadika" secties van de markt, met een lange traditie van commerciële activiteit, uit te breiden aan uw rechterhand.U zult ook tegenkomen grafische steegjes en commerciële gebouwen die zijn geleidelijk aan wordt hersteld.

Ermou straat strekt zich uit tot de Noord-Port (oude haven), "Malois limin", zoals de oude Grieken noemden het, waarvan de bodem met opzet werd gelegd met kasseistrook zo dat vijandelijke boten niet kunnen verankeren.Is de oude haven, met haar afbrokkelende pier en ruïnes uit het verleden, afgedankte vandaag.Echter, wordt het gebied bijgewerkt en bezoekers kunnen achterover en genieten van het landschap in een van de open lucht soda fonteinen langs de waterkant van de oude haven.Vanaf daar heb je een bird's eye view van de grafische Epano Skala wijk aan de linkerkant en het kasteel aan de rechterkant.

 


Best beschikbare Mytilene ferry ticket Prijsgarantie

Beste Mytilene Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Mytilene.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Mytilene ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Mytilene ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Mytilene ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Mytilene Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Mytilene ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Mytilene bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Mytilene en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier