Naxos Ferry

Naxos passagiers- en auto veerdiensten

Naxos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Naxos naar Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kimolos, Milos, Paros, Piraeus, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros en Thirassia.

Alle beschikbare Naxos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Naxos auto en de passagier ferry tickets zeilen te vergelijken en van Naxos, Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kimolos, Milos, Paros, Piraeus, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros en Thirassia met Anek Lines of Egeïsche snelheid lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Naxos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Naxos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Naxos Ferry Tickets
met Anek Lines of Egeïsche snelheid lijnen voor ferry's varen van Naxos naar Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kimolos, Milos, Paros, Piraeus, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros en Thirassia online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Naxos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Naxos veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Naxos

NAXOS ligt in het hart van de centrale groep Cyclades van Griekse eilanden.Naxos is een groot eiland, maar de meeste van de toeristische accommodatie is beperkt tot de zuidwestkust.

Brochures beloven de beste stranden in de Middellandse Zee en stranden Naxos heeft zeker.De zuidwestkust is een lang blond strook van zand.Helaas, veel van het is ruw en korrelig en vele stranden worden ondersteund door platte en desolate zoutmoerassen.Binnenland, heeft Naxos enkele indrukwekkende berglandschap, met name rond Mt Zas - de hoogste berg van de Cycladen.Overvloedige bronnen en rijke bodem maken dichte groene valleien van citrus en olijven.

Naxos  eiland van rijke landbouw erfgoed heeft ertoe geleid dat de eilandbewoners geen noodzaak tot veel concessies voor het toerisme hebben gehad.Dientengevolge, onderhoudt Naxos een sterke Griekse identiteit en vele dorpen hebben een traditionele karakter niet bedorven door de eisen van de industrie van de pakketreis.
Vakantiegangers op zoek naar een goede strandvakantie zonder de drukte en met sommige binnenland belangstelling en gemakkelijk eiland hoppen zal zeker Naxos toevoegen aan hun Griekse eiland wish list.

Naxos ferryterminal

Naxos is het grootste en hoogste eiland van de Cycladen en de meest vruchtbare met vele gewassen en boomgaarden in de gecultiveerde valleien.Mijl van wit zand stranden zijn de beste in de Cycladen.Ze zijn zeker groot en het zand vaak witte suiker.Maar het kan ook zijn harde, kogellager korrels, en een plons in de zee kan betekenen klimmen over onderwater rotsen die lijn veel van de kustlijn.Zoutpannen terug veel van de beste stranden van Naxos, maken een lucht van verwoesting die is niet ieders kopje thee.De lange lege rek toevoegen aan de attractie voor degenen die niet graag bedrijf, maar het kan een beetje eenzaam voelen voor die dat wel doen.

Alles is groot - opleggen-, in vergelijking met de rest van de Cycladen.De omvang van het eiland is 435 sq.km en de lengte van kusten 91 km.De vorm is een ellipsoïde en met een bergachtige volume van Noord naar Zuid over het eiland.
In de ruggengraat van deze bergkam domineren Za Mountain (1004 m.) en Fanari (908 m.) de hoogste in Cyclades.

Het landschap van het eiland heeft veel rotaties.Plains slagen dorre gebieden, marmeren Bergen leiden in diepe schaduw glens, gebieden met vegetatie host alle witte dorpen en zandige stranden voldoen aan de zee.De kustlijn van het eiland is bijna rechte en niet tot grote natuurlijke havens, die de beroepen van bewoners uit de oude jaren getroffen.Op het eiland zijn van begin tot eind mooie en schone kusten gelegen naast kleine eenzame baaien.De grond van eiland is gezegend en zelfvoorziening te leven van deze plaats biedt.

De rijke aquifer van Naxos biedt drinking water te putten en stromen van het eiland.De vruchtbare grond produceert citrusvruchten, olijven, fruit, groenten, aardappelen Naxos specials en verbazingwekkende wijn.Veeteelt en de bijenteelt worden vooral ontwikkeld en bieden uitzonderlijke kwaliteit vlees, melk, kaas en tijm honing.

Van geologische aspect presenteert de ondergrond belangstelling vanwege de aanwezigheid van het Amaril, van marmer en graniet die worden misbruikt producten.De rotsen vormen solide fundamenten van Naxos en maken het eiland stabiel tegen aardbeving.

In dit imposante en grote eiland Cyclades, waar bergachtige volumes domineren, met de hoogste hoogten in de Egeïsche zee, - met de hoogste piek van de Cycladen, de top van Za (1004 m.) - geeft onmiddellijk een gevoel van veiligheid en "stabiel", in deze turbulente mariene staat van Cycladen.

Naxos  is op de hub van de Cycladen veerboot systeem met andere eilanden niet ver weg, en Naxos is een ideale locatie voor een eiland hoppen vakantie.

Naxos veerboten

Van het Griekse vasteland dagelijks ferries en highspeed catamaran diensten van Piraeus, Rafina en Lavrio.Naxos is een centrale hub in het vervoerssysteem zee en geniet van meerdere verbindingen in alle richtingen.Veerboot boten en hoge snelheid catamaran diensten, respectievelijk kost rond € 29 en € 45 one-way in de economy class, dagelijks vanaf Piraeus in het hoogseizoen.

Verschillende rederijen varen voor Naxos (via Paros) met inbegrip van: 

Hellenic Seaways 
Blue Star Ferries 
NEL lijnen 
GA veerboten 
Egeïsche snelheid lijnen 
Anek Lines 

NEL lijnen werkt ook een link highspeed van Lavrio in Attica.Dit is een aangename poort om te reizen van hebt u de optie, zoals het is relatief in de buurt van de luchthaven en heeft niet de stress en de chaos van Piraeus.

Er is ook de hoge snelheid (Hellenic Seaways) die vanaf Rafina, dichter naar Athene luchthaven dan Piraeus en een aangename plek om te lunchen vertrekt, hebt u tijd voordat u uw veerboot aan boord.De hoge snelheid duurt net onder 4 uur en is rond € 40 in het hoogseizoen.

In Naxos, kunnen ticketkantoren voor veerboten in alle richtingen worden gevonden langs de kade in Hora.Ferries van Pireaus naar Naxos zijn frequent, zoveel als een half dozijn per dag tijdens de zomer maar over het algemeen twee of meer.De lengte van de reis is niet een cabine vereist.Blauwe ster lijnen is de meest common carrier tussen Pireaus en Naxos.De veerboot duurt ongeveer 6 uur en de Hi-Speed neemt de helft van die tijd en kost twee keer zo veel.Meestal zijn er verschillende vertrek bij 7: 30 AM elke dag en vervolgens een snelle en veerdiensten op rond 5 uur en in de zomer een veerboot die Pireaus op rond 10 PM laat.De Hellas Flying Dolphin High-snelheden zijn catamarans en nemen ongeveer 4 uur om naar Naxos van Pireaus.

 


Best beschikbare Naxos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Naxos Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Lines of Egeïsche snelheid lijnen passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Naxos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Naxos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Naxos ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Naxos ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Naxos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Naxos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Naxos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Naxos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier