Nynashamn Ferry

Nynashamn passagiers- en auto veerdiensten

Nynashamn passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Nynashamn naar Gdansk.

Vergelijken alle beschikbare Nynashamn ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Nynashamn auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Nynashamn, Gdansk met Polferries veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Nynashamn ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Nynäshamn veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Nynäshamn Ferry Tickets
met Polferries voor ferry's varen van Nynashamn naar Gdansk online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Nynashamn passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Nynashamn prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Nynäshamn

Nynäshamn is de meest zuidelijk gelegen haven brengen.Het ligt op ongeveer zestig kilometer ten zuiden van Stockholm en boten die zowel vracht als passagiers vervoeren Nynäshamn afwijken.

De haven van Nynäshamn is een moderne personenauto en Ro-Ro-poort.Vandaag is dit één van de twee vasteland havens van welke bestemming Gotland veerboten diensten te Visby (op het eiland Gotland) exploiteren. Nynäshamn is er ook verkeer naar de bestemmingen van Gdansk en Ventpils.

Nynäshamn  is een gemeente in Oost-Zweden net ten zuiden van Stockholm.Er zijn meer dan 1.000 eilanden en eilandjes in de gemeente.

De zee domineert Nynäshamn - in de zomer is de haven positief leven met activiteit.De perfecte locatie voor een haven was slechts een van de redenen die Nynäshamn bloeide.

Nynashamn Ferry haven

Aan het begin van de eeuw, het kleine vissersdorp groeide uit tot een centrum voor verkeer met passagiersschepen naar Gotland en Rusland, en het ook werd internationaal bekend als een kuuroord.Tijdens de Olympische spelen van 1912, Nynäshamn gehost de Olympische zeilen gebeurtenissen.

Het rijke en gevarieerde landschap rond Nynäshamn heeft veel te bieden de liefhebber van het buitenleven.Er zijn verschillende natuurreservaten rond Nynäshamn en de kansen van wilde dieren zoals elanden, herten of zelfs wild zwijn overkomt zijn hoog! 

Tegenwoordig kan een groot aantal jaarlijkse wedstrijden voor zeil- en motorboten worden bekeken van de prachtige vantage punt van Stockholm in het zuiden van de stad.Nynäshamn is vandaag een aantrekkelijke stadje met een breed scala aan winkels en restaurants.Het stadscentrum ligt op loopafstand van de haven en het station.

Reizen naar de haven van Nynäshamn

Nynäshamn ligt ongeveer zestig kilometer ten zuiden van Stockholm.Het kan worden bereikt per auto, bus en commuter trein gedurende het hele jaar.

Krijgen met de auto naar de haven van Nynäshamn

Als u van Stockholm naderen, nemen route 73 zuidwaarts van Årsta of Gullmarsplan.

Als u van Södertälje naderen, nemen route 225 en blijf op deze weg totdat het eindigt in de haven van Nynäshamn.

Andere manieren om de poort

U kunt reizen tussen Stockholm en Nynäshamn commuter trein (trein verandering in Västerhaninge) gebruiken. Het terminal gebouw in Nynäshamn is ongeveer 400 m ten noorden van waar de trein stopt.Lees meer op sl.se (externe link)

Er zijn ook aansluiten luchthaven busdiensten die volgens Gotland veerboot aankomsten en vertrekken werken.Lees meer (externe link)

In de veerboot hebt terminal gebouw u toegang tot:

•Arrivals/vertrekhal
•Kiosk (opening tijden variëren met vaartuig oproepen) 
•Computer terminals die toegang tot internet bieden: 
•Elevator 
•Wheelchairs (beschikbaar voor passagiers te gebruiken) 

Parkeren

Op de haven van Nyäshamn is er een parkeerplaats voor passagiers en een extra parkeerplaats is in het proces ter beschikking worden gesteld.Parkeren is loon-en display en wordt beheerd door Europark.

Winkelen

Nynäshamn centrum en Nynäsvägen bieden een brede selectie van winkels waar u kleding, muziek, juwelen, ambachten, schoenen, boeken, huishoudtoestellen, woninginrichting en nog veel meer vindt.
De meeste winkels zijn open weekdagen 9.30 am-6 pm en zaterdag 9: 30 am - 2 pm.Sommige winkels ook open zondag, en voedsel winkels zijn oepn elke dag.

De haven stands op Fiskehamnen zijn open tijdens de zomermaanden, biedt alles van antiek, kunst en gebreide goederen tot cafés serveren Lejonet & Björnen ijs, wafels en andere taarten.De haven stands zijn een aangename plek voor een wandeling, of waarom niet genieten van een verfrissend drankje in een van de cafés?De haven boths zijn open elk weekend in mei en elke dag in juni, juli en augustus.

 


Best beschikbare Nynashamn ferry ticket Prijsgarantie

Beste Nynäshamn Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Polferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Nynashamn.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Nynashamn ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Nynashamn ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Nynashamn ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Nynashamn Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Nynashamn ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Nynashamn bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Nynashamn en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier