Oban Ferry

Oban passagiers- en auto veerdiensten

Oban passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Oban naar Castlebay en Lochboisdale.

Vergelijken alle beschikbare Oban ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Oban auto en de passagier ferry tickets en naar Oban, Castlebay en Lochboisdale zeilen met Caledonian Mac Brayne (Calmac) ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Oban ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Oban veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Oban Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne (Calmac) voor ferry's varen van Oban naar Castlebay en Lochboisdale online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Oban passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Oban veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Oban

Oban bevindt zich op de Firth van Lorn tussen Helensburgh en Fort William in de Argyll and Bute regio van Schotland is gewoon een prachtige locatie met schilderachtige uitzichten rondom.Oban is omgeven door mooie stranden en adembenemende landschappen van bergen, meren en andere eilanden.

Argyll de westkust bruisende stad van Oban is een vaste favoriet met Schotlands bezoekers aantrekken van grote aantallen elk jaar om te genieten van de haven, aan het water esplanade met grote verscheidenheid van winkels, traditionele Schotse Fayre en de talloze bezienswaardigheden in de regio.

De Oban nabijheid van de eilanden Mull en Iona ook maken dit een geweldige plek om uw vakantie Schotse baseren en met veel accommodatie in Oban vindt u altijd een hotel, B & B of self catering huisje dat u en uw familie perfect passen zou.

Er zijn altijd genoeg dingen te doen in Oban ongeacht welke tijd van het jaar u ons bezoekt.

Oban ferryterminal
Oban en de Western Isles 

Reizen naar Oban , op de westkust van Schotland, is een vreugde.Ongeveer drie uur per auto, bus of trein vanuit Glasgow of Edinburgh en minder dan 2 uur van Stirling, is de schilderachtige reis een memorabele deel van een bezoek aan deze bruisende stad zee kant.

Oban is gemakkelijk bereikbaar vanaf midden-Schotland door het nemen van de A82 die rokken van de westkant van Loch Lomond.Vervolgens via Tyndrum of volg de A83 over de ' Rest en dankbaar ' door Inveraray.Beide reizen nemen tussen 2 tot 3 uur, hoewel u misschien geneigd om te stoppen met meerdere malen te bewonderen van het landschap.

De beste manier om naar het zuidelijke einde van de Western Isles is via de veerboot Oban met Castlebay op Barra en Lochboisdale op South Uist aansluiten.

Het schip meestal gebruikt op de route is de M.V.Clansman.Dit moderne schip is gebouwd in 1998 op Appledore in Devon, weegt in op 5500 ton, en is een fractie minder dan 100 meter in lengte.100 Auto's en 638 passagiers kan worden overgedragen.Ook soms gebruikt op de route is sinds 2003 de heer van de eilanden, vrijgegeven van de Mallaig naar Armadale route door de nieuwe MV Coruisk.De heer van de eilanden is gebouwd op de Clyde in 1989 en 56 auto's en 506 passagiers kan vervoeren.Een incidentele bezoeker aan de route is de CalMac opluchting schip, het eiland Arran, gebouwd in 1984.

Deze route is een van de meest schilderachtige op CalMac van netwerk.Na verrekening van Oban Bay rond het noordelijke uiteinde van Kerrera u langs de zuidkant van het eiland van Lismore en de lengte van de Sound of Mull, met Mull aan uw linkerkant varen en Morvern, en later het schiereiland Ardnamurchan, aan uw rechterhand.

Hoogtepunten zijn Duart Castle, zat boven op een rots met uitzicht op de zee; Tobermory, een glimp van opvang in de baai; en de vuurtoren bij Ardnamurchan punt.Verder langs, u het noordelijke uiteinde van het eiland van Coll, alvorens in zicht van Barra.Hier verbazen u als het schip wordt omgekeerd op de laadramp terwijl het vermijden van de nabijgelegen rotsen rond Kisimul Castle in Castle Bay zelf.Vanaf Castlebay heb je een ander ongelooflijk mooie reis rond de oostelijke kant van Barra en Eriskay alvorens Lochboisdale.

Clansman is een uitstekende schip op vele manieren, met comfortabele lounge, cafetaria en bar gebieden.Het is een schande, echter dat CalMac hebben gekozen om het te gebruiken op een parcours zo schilderachtige als dit.Het Clansman belangrijkste tekortkoming is zijn ernstig tekort aan open dek gebieden.Passagiers willen genieten van het uitzicht hebben toegang tot slechts een paar beperkte gebieden aan de achterkant van het schip.

Hierdoor is het moeilijker om te genieten van wat anders zou een prachtige reis.In tegenstelling heeft de Isle van Arran een meer functionele gevoel intern, zoals u van de hogere leeftijd verwachten zou.Maar het meer dan compenseert het met de omvang en het bereik van de open dek gebieden beschikbaar voor passagiers: met inbegrip van een open gebied net onder, en aan de voorkant van de brug.

Maar welk schip vind je jezelf aan boord zijn, dit opmerkelijke ferry reis maakt een uitstekende start, of eindigen, aan een tour van de Western Isles.En voor iedereen denken van het doen van dit, het is de moeite waard gezien het feit dat het geluid van Barra veerboot ook wordt beheerd door CalMac, en is opgenomen in de beschikbare keuzemogelijkheden als onderdeel van hun goede waarde "Eiland Hinkelspel" tickets.

Deze kunnen u tekenreeks samen een aantal verschillende ritten voor veel minder dan het totaal van de individuele tarieven.Dit, gecombineerd met een nieuwe en veel grotere geluid van Harris Ferry maakt het gemakkelijker dan ooit tevoren om te zien de hele lengte van de Western Isles.

 


Best beschikbare Oban ferry ticket Prijsgarantie

Beste Oban Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Oban.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Oban ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Oban ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Oban ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Oban Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Oban ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Oban bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Oban en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier