Olbia Ferry

Olbia passagiers- en auto veerdiensten

Olbia passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Olbia naar Arbatax, Civitavecchia, Genua, Livorno en Piombino.

Vergelijken alle beschikbare Olbia ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Olbia auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Olbia, Arbatax, Civitavecchia, Genua, Livorno en Piombino met Tirrenia, Grimaldi lijn, Grandi Navi Ferry, Moby lijnen of SNAV boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Olbia ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Olbia veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Olbia Ferry Tickets
met Tirrenia, Grimaldi lijn, Grandi Navi Ferry, Moby Lines of SNAV voor ferry's varen vanaf Olbia naar Arbatax, Civitavecchia, Genua, Livorno en Piombino online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Olbia passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Olbia veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Olbia

Olbia is in Sardinië, een regio in Italië

Olbia  is de echte "belangrijkste haven" voor toeristische op Sardinië.Het heeft een grote poort arriveren van de veerboten van het Italiaanse vasteland en een kleine luchthaven.

Olbia  is ook een geschikt startpunt voor het verkennen van de bekende resorts van de Costa Smeralda, Porto Rotondoor het eiland van La Maddalena.Veel archological sites zijn ook in de buurt: de nuraghe groep "Cabu Abbas", de Heilige Nou van "Sa Testa" en het graf van de reuzen van "Su Monte en S'Abe".

De stad zelf is niet zo mooi als de kust rond, maar het heeft wel een paar attracties en meer faciliteiten dan andere steden.Er zijn een paar internetcafes hier, er zijn een paar goede Italiaanse restaurants en enkele leuke bars en pubs.

Olbia is een veerhaven, zodat u gemakkelijk per veerboot/cruise schip, tussen Civitavecchia (Rome de veerhaven), Genua, Livorno en Napels krijgen kunt.

Olbia Ferry Terminal

Van Olbia  oude oorsprong teruggaat tot de nuraghe leeftijd; het was in vroeger tijden gekoloniseerd door Feniciërs, Puniërs, Romeinen en Carthagers.Olbia werd als gevolg van haar vruchtbare achterland en de strategische ligging voor de handel ten opzichte van andere mediterrane landen, een rijke en belangrijke stad.De oude geschiedenis van deze stad kan nog steeds worden gezien vandaag.Er ons een punische necropolis, de oude stadsmuren en de Romeinse baden.De Romaanse kerk van S.Simplicio, die volledig bestaat uit graniet en die houdt in de binnenkant die een echt interessante verzameling van Romeinse begrafenis inscripties is de belangrijkste gezicht dateert uit de Middeleeuwen.In het historische centrum moet je ook een kijkje op de XVII eeuw kerk van S.Paolo, met de stijl van de regio en de vele oude huizen en gebouwen.

Het grondgebied van Olbia is bewoond sinds de VIII eeuw v. Chr.Hoewel de stad zelf werd gesticht door de Carthagers niet eerder dan over VI eeuw v. Chr.Vanaf het begin was de haven van aanzienlijk belang voor de economie van de stad, met name als gevolg van de exportindustrie maïs die de belangrijkste bron van inkomsten heeft gevormd.

Het woord "Olbia" betekent een "happy town" (città felice), hoewel de stad in het verleden nogal moeilijk is geweest.Olbia was vernietigd en vele malen gereconstrueerd in haar geschiedenis.Dit is de reden voor het verlies van de oorspronkelijke naam, tijdens verschillende overheersers van de ruimte, die ten slotte werd in 1939 was weer.

In de jaren 60 onderging Olbia een echte demografische boom en uitgebreide toeristische ontwikkeling van het gebied.Tegenwoordig, de bevolking van de stad is meer dan 50 000 en strekt zich uit over een oppervlakte groter dan de stad Sassari - de hoofdstad van de provincie.Deze uitbreiding is gedeeltelijk bereikt dankzij de Olbia haven, die de belangrijkste haven is geworden voor passagiers in Italië, en deels vanwege de internationale luchthaven.

Is onder de belangrijke monumenten van de stad ex kathedraal, gelegen in de oude stad en gewijd aan St.Simplicio, bisschop van Olbia gemarteld onder de keizer Diocletianus in de III eeuw A.D.De kerk werd gebouwd in drie verschillende fasen van de XI en XII eeuw en over een Romeinse Necropolis, de overblijfselen van die nog steeds zichtbaar in de kerk (dat wil zeggen zijnGevelstenen).
Olbia is ook beroemd geworden vanwege de recente archeologische ontdekking van 24 scheepswrakken - 2 van hen vanaf de leeftijd van Nero en 16 van de v eeuw A.D.De resterende 6 komen uit de justitiële periode.De wrakken werden gevonden tijdens de bouw van de nieuwe wegtunnel.

Slechts een paar kilometer van Olbia is de Pedres kasteel (Castello di Pedes). De stijl van de bouw komt uit de justitiële periode van de Visconti in Gallura.Een ander kasteel, Castello di Sa Paulazza, ligt op het kleine heuvel en is van Byzantijnse oorsprong.Het is vierkant-vormige en heeft 4 hoek torens in het gebied waar een antieke Nuraghe steeg in de periode toen keizer Giustiniano Sardinië veroverd in 534 A.D.De stenen van de Nuraghe werden gebruikt voor de bouw van het kasteel.

Vandaar, Olbia is niet alleen een bestemming voor vakantiegangers passeren de Smeralda kust; het is een echte toeristische locatie kunnen zelfs de behoeften van de meest veeleisende geworden.

 


Best beschikbare Olbia ferry ticket Prijsgarantie

Beste Olbia Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tirrenia, Grimaldi lijn, Grandi Navi Ferry, Moby lijnen of SNAV passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Olbia.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Olbia ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Olbia ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Olbia ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Olbia Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Olbia ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Olbia bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Olbia en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier