Cape Oma Ferry

Oma passagiers- en auto veerdiensten

Oma passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Oma naar Hakodate.

Vergelijken alle beschikbare Oma ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Oma auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Oma, Hakodate met Tsugaru Kaikyo Ferry lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Oma ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cape Oma veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Oma Ferry Tickets
veerboot met Tsugaru Kaikyo Ferry lijn voor ferry's varen van Oma naar Hakodate online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Oma passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen een Oma ferry ticketprijs veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Cape Oma

Cape Oma (Omasaki) is het noordelijkste punt van het schiereiland Shimokita en belangrijkste eiland van de hele eiland Honshu, Japan.

De Kaap kijkt over over de Straat Tsugaru Kaikyo naar zuidelijke Hokkaido, waar de stad van Hakodate op heldere dagen zichtbaar is.Cape Oma's zoek site is omzoomd door restaurants en souvenirwinkels verkopen vis en zeewier.Een observatorium bouwen op de Kaap kijkt uit over de straat.

Naast haar geografische bekendheid is Oma goed-gekend voor haar tonijn visserij-industrie.Oma tonijn behoren tot de beste en duurste in Japan, en meest maken hun weg naar Tokyo van Tsukiji Market en in sushi restaurants heel Japan.

Het schiereiland Shimokita is over het algemeen bekend om zijn ruige landschap, wild landschap en barre weersomstandigheden.Terwijl deze aspecten deel uit van de regio attractie maken, zij ook leiden tot wijdverspreide sluitingen tijdens de wintermaanden.

Oma Ferry Terminal

Tsugaru Kaikyo Ferry biedt een service van Hakodate op Hokkaido tot Oma op het noordwestelijke puntje van het schiereiland.Er zijn tussen twee en vier diensten per dag, afhankelijk van het seizoen.Stuurprogramma's en fietsers worden aangemoedigd om online te reserveren van tevoren, vooral in het hoogseizoen.Merk op dat er geen bussen of een taxistandplaats direct van de haven van de veerboot van de Oma; een taxi op voorhand reserveren of de taxichauffeurs vragen die wachten voor passagiers die hebben gereserveerd.Anders, er zijn bushaltes in de stad langs een route aanloop naar Capr Oma (Oma-zaki). De bussen zijn zeldzaam.

Cape Oma te zie & doen

Het is mogelijk om te bezoeken Cape Oma, het noordelijkste punt van Honshu, zonder uw eigen vervoer als je op de 11: 10 aankomt veerboot in Oma en kan krijgen van een taxi naar Oma-zaki (de Kaap), dan verder zuidwaarts naar Mutsu.Een bus die van Oma naar Mutsu gaat roept op de Kaap om 11: 00, maar stopt niet voor foto's etc.einden.De Kaap zelf beschikt over verschillende toeristische foto mogelijkheden, veel kleine winkels verkopen geschenken, tonijn en inktvis, plus goed uitzicht van Hokkaido.

Cape Shiriyazaki is de meest noordoostelijke punt van Honshu.Het beschikt over prachtige kliffen en "wild horses" kunt u niet dicht genoeg bij huisdier.De poort naar de Kaap is vergrendeld en je moet lopen in de winter en de paarden zijn gehouden in een weiland meer beschut tegen de wind van de strenge winter, het is nog steeds toegankelijk, maar niet goed op het water.Tijdens de zomer kunt u op de Kaap verdrijven en zie de paarden en de vuurtoren.

Yagen Valley is een van de mooiste bergdalen in alle Japan, met gratis warmwaterbronnen en campings.

Mount Osore is de mythische Japanse ingang naar de hel, een desolate woestenij van zwavelzuur springs.

 


Best beschikbare Oma ferry ticket Prijsgarantie

Beste Oma Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tsugaru Kaikyo Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Oma.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Oma ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Oma ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Oma ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Oma Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Oma ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Oma bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Oma en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier