Palau Ferry

Palau passagiers- en auto veerdiensten

Palau passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Palau naar La Maddalena.

Vergelijken alle beschikbare Palau ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Palau auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Palau, La Maddalena met Enermar Ferry lijnen boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Palau ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Palau veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Palau Ferry Tickets
veerboot met Enermar Ferry lijnen voor ferry's varen van Palau naar La Maddalena online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Palau passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Palau veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Palau

Palau Sardinië is een van de meest spectaculaire badplaatsen in Gallura.

Het dorp is perfect ingevoegd tussen de kliffen, de mediterrane plek en de zee gekenmerkt door de totale Unie tussen constructies en natuur.Wandelen rond het kleine dorp u kunt bewonderen de sierlijke kleine villa's ingericht in Spaanse stijl, de kleine kerk van Rita Saint en het huis waar de graaf Raphael woonde op de zinsnede "dromen is leven" dat is geworden het motto van de plaats die is gegraveerd.

Palau begon te bekend geworden als een toeristische bestemming pas aan het begin van de jaren zestig.De belangrijkste grondlegger die geïntroduceerd dit deel van Sardinië voor de rest van de wereld was de Spaanse Earl Rafael Neville die de toeristische dorp van Porto Rafael gemaakt.Een resort met huizen in typische mediterrane stijl gebouwd om te worden in harmonie met de omgeving.Vandaag, is Palau populair bij toeristen, maar nog steeds afgelegen en onbekende genoeg te zijn de perfecte plek om te ontsnappen aan de stress en spanningen van het dagelijkse leven.

De haven van de veerboot van Palau
Stranden van Palau Sardinië

Cala Capra
Op het kleine schiereiland verzegeld door de imposante granieten rots of hoofd van Bear, ondergedompeld in de schaduwrijke groen en in de geparfumeerde blauw van de zee, slechts 4 km van Palau, blijkt de prachtige Cove geit.De bevoorrechte positie in de voorkant van de archipel van de Maddalena en de Smeralda kust.

Sciumara strand
De Sciumara, die in de regio mond betekent en verwijst naar een kleine seizoensgebonden rivier, biedt met haar diepe inham entirly bedekt door een lage Middellandse zee ter plaatse een bijzonder suggestief scène.A stap uit de buurt van Port Rafael, kan het gemakkelijk bereikt door een comfortabele geasfalteerd weg.

Porto Pollo - meeuwen eiland
Porto Pollo ook knowed als de meeuwen eiland wordt gevormd door twee grote en sandy stranden en bevindt zich op 5 km Noord naar Palau.Het belangrijkste strand is lang drie kilometer en de monding van de rivier "Liscia" omvat dat hoewel tijdens de zomer is droog, geeft naar de plaats van de karakteristieke vegetatie.

Porto Faro
Het strand, omgeven door talrijke kreken, geniet van een prachtig uitzicht op de archipel van Maddalena en biedt een prachtige en kristallijne zee die verandert van kleur volgens de intensiteit van het licht.Het zand is wit, schoon en verzorgd.

 


Best beschikbare Palau ferry ticket Prijsgarantie

Beste Palau Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Enermar Ferry lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Palau.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Palau ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Palau ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Palau ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Palau Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Palau ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Palau op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Palau en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier