Paldiski Ferry

Paldiski passagiers- en auto veerdiensten

Paldiski passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Paldiski naar Kapellskar, Rostock en Hanko.

Vergelijken alle beschikbare Paldiski ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Paldiski auto en de passagier ferry tickets en naar Paldiski, Kapellskar, Rostock en Hanko zeilen met Tallink Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Paldiski ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Paldiski veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Paldiski Ferry Tickets
veerboot met Tallink Ferries voor ferry's varen van Paldiski naar Kapellskar, Rostock en Hanko online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Paldiski passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Paldiski veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Paldiski

Paldiski  is een plaats (town) en haven aan de Baltische zee gelegen op het schiereiland Pakri van Noordwest Estland.

Oorspronkelijk werd een Zweedse nederzetting bekend als Rågervik, het een Russische marinebasis in de 18e eeuw.De Russen omgedoopt tot het Балтийский Порт ("Baltiyskiy poort", dat wil zeggenBaltische haven, Duits: Baltisch-Port) in 1762.In het Ests werd de naam gespeld Baltiski tot 1933 toen de Estse uitspraak Paldiski werd de officiële naam.

Paldiski  werd een Sovjetmarine nucleaire onderzeeër opleidingscentrum.Met twee land gestationeerde nucleaire reactoren, en sommige 16.000 mensen in dienst, was het de grootste dergelijke faciliteit in de Sovjet-Unie.Wegens het belang ervan, werd de hele stad afgesloten met prikkeldraad totdat het laatste Russische oorlogsschip in augustus 1994 verliet.Rusland ten slotte afstand gedaan van controle van de faciliteiten van de kernreactor in September 1995.

Paldiski Ferry Terminal

Zelfs vandaag, 20 jaar later, de hele Paldiski en het schiereiland Pakri zijn bekleed met verlaten bunkers, stapels van niet-identificeerbare junk en verschillende militaire puin.Een of andere manier maken het uiterlijk van de verlaten appartement blokken en de kolossale overblijfselen van Sovjet-militaire infrastructuur een fascinerend schouwspel bezienswaardig.

Er is een andere goede reden om te bezoeken Paldiski - het schiereiland Pakri is ook beroemd om zijn spectaculaire kalkstenen kliffen en in de buurt van familie-vriendelijke stranden.Pakri schiereiland heeft Estland het hoogste vuurtoren en is ook thuis van zeldzame zwarte Zeekoeten, die lijken op kleine pinguïns.

Paldiski  is zeker niet een stereotype toeristische stad, maar bent u ook geïnteresseerd in de Sovjet-Unie of militaire geschiedenis, dit is de plek voor jou.Het is ook aantrekkelijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in de natuur of vogels kijken.

Paldiski amper 50 km van Tallinn en gemakkelijk toegankelijk is en er zijn regelmatige veerdiensten tussen Paldiski de haven en Kapellskar, Zweden / Hanko, Finland / Lübeck, Duitsland.

Nabijgelegen attracties zijn onder andere Noarootsi, Nõva en Tallinn.

 


Best beschikbare Paldiski ferry ticket Prijsgarantie

Beste Paldiski Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tallink Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Paldiski.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Paldiski ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Paldiski ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Paldiski ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Paldiski Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Paldiski ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Paldiski bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Paldiski en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier