Panarea Ferry

Panarea passagiers- en auto veerdiensten

Panarea passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Panarea naar Napels.

Vergelijken alle beschikbare Panarea ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Panarea auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Panarea, Napoli met SNAV Ferry lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Panarea ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Panarea veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Panarea Ferry Tickets
veerboot met SNAV Ferry lijnen voor ferry's varen van Panarea naar Napoli online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Panarea passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Panarea veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Panarea

Panarea  is een klein eiland gelegen voor de Siciliaanse kust en is een van de Eolische eilanden.

Uit de acht eilanden die deel van de keten van de Eolische eilanden uitmaken, Panarea is de tweede kleinste.Het eiland is slechts 3 Km.lang en 2 Km.breed en er zijn slechts ongeveer 280 permanente bewoners op het eiland waardoor het een zeer charmante eiland.

De enige manier om te bereiken Panarea is door boten en ferries.Het eiland is gemakkelijk bereikbaar vanaf het grootste eiland van de Eolische, Lipari.Naast Lipari zijn er verschillende veerboten die Panarea vanaf kust locaties zoals Napels, Palermo, Reggio Di Calabria en Messina bereiken.

Voor toeristen is de beste optie zou het land op het vliegveld van Catania in Sicilië te krijgen van een taxi of bus voor Milazzo waar u een veerboot Panarea zal boord.

Panarea Ferry haven

Panarea is uitgegroeid tot een zeer belangrijke toeristische bestemming voor rijke toeristen, van wie de meesten de kust op hun jachten verkennen.Wegens dit ziet Panarea een heleboel dagtocht toeristen die kudde hier elk jaar vooral in de zomers.Het eiland voelt als een Grieks eiland meer dan Italiaans vanwege de klassieke witte huizen.Panarea kunnen zeer duur in termen van accommodatie en andere faciliteiten in het toeristische hoogseizoen.

Zich verplaatsen in Panarea

Panarea is een uiterst klein eiland.Het eiland is zo klein dat er geen wegen hier, alleen smalle paden en rijstroken zijn.Er zijn ook geen auto's op het eiland aangezien het hele eiland gemakkelijk bereikbaar te voet is.Er zijn ook golfspel wagen op het eiland die taxidiensten verlenen.3 wielen vrachtwagens en motorfietsen worden ook gebruikt in Panarea voor het verplaatsen van rond het eiland, hoewel het over het algemeen niet vereist.

Attracties op Panarea

De stranden
Het eiland is vrij klein en er zijn vele bezienswaardigheden op het eiland met uitzondering van gewoon genieten van het prachtige landschap en het ervaren van de lokale cultuur en levensstijl en de zon.Er zijn twee stranden op het eiland die vrij rotsachtige, maar zijn erg mooi.Deze stranden bieden ook prachtig uitzicht over de Oceaan en de vulkaan van Stromboli.Soms, als er kleine kunnen uitbarstingen in de vulkaan bezoekers zelfs zien rook wolken van de stranden van Panarea.Het beste ding om te doen is om te genieten van het uitzicht, de zon en een dag picknick in de zomers op de stranden.

Wandelen routes
Er zijn diverse wandelpaden die Panarea omcirkelen.Deze wandelpaden bieden prachtig uitzicht op de zee en sommige zeer ongerepte delen van het eiland passeren.Interessant in de natuur die graag deze paden omdat ze bieden een kans om te verkennen van de lokale flora en fauna, nog steeds onaangetast door de lokale bevolking.

Bronze Age dorp
Het oude dorp van de Bronstijd ligt in Punta Milazzese en kan te voet worden bereikt.Het zou duren ongeveer dertig minuten bereikt u het dorp, maar het is de moeite waard.Het dorp werd ontdekt slechts in 1948 en heeft ongeveer 20 kleine hutjes die worden verondersteld om te worden die teruggaat tot eeuwen.Er waren ook een paar oude stukken aardewerk en andere objecten die werden gevonden op de locatie, maar deze zijn overgedragen aan een museum.Er zijn geen toegangsprijs voor een bezoek aan het dorp en geen faciliteiten rond.Hele hijs zootje van de ruïnes zijn nog niet opgegraven, waarin een opwindende kans om te ontdekken wat fascinerende oude voorwerpen.

Scuba Diving
Panarea van geografische ligging maakt het een goede plek om te duiken.Er zijn tal van duikstekken rond het eiland beroemd om hun kleurrijke zeeleven zijn.Er is ook een locatie dicht bij het eiland waar bezoekers duiken kunnen om te verkennen de overblijfselen van het wrak van een schip.Er zijn een paar winkels op het eiland waar de duikuitrusting op huur genomen kan worden.

Verblijf en accommodatie
Panarea kunnen een zeer dure plek om te verblijven.Er zijn slechts een paar hotels op het eiland en bezoekers die van plan zijn voor een bezoek aan het eiland zou moeten hun kamers boeken maanden van tevoren omdat deze de neiging om snel vanwege de stijgende toerisme hier krijgen geboekt.De hotels zijn heel stijlvolle en luxe, en er zijn geen opties voor de begroting bewust toeristen.Meerdere malen de prijzen voor de kamers zouden moeten worden opnieuw wanneer de hotel vertegenwoordigers komen om te voldoen aan de bezoekers op het dock.Sommige goede hotels op het eiland zijn Lisca Bianca Hotel, Hotel Quartara, Hotel Raya, Hotel La Piazza en hotel Oasi.

 


Best beschikbare Panarea ferry ticket Prijsgarantie

Beste Panarea Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SNAV Ferry lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Panarea.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Panarea ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Panarea ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Panarea ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Panarea Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Panarea ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Panarea bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Panarea en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier