Paros Ferry

Paros passagiers- en auto veerdiensten

Paros passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Paros naar Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraklia, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Piraeus, Rafina, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo en Tinos.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Paros in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Paros auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Paros, Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraklia, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Piraeus, Rafina, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo en Tinos met ANEK, Blue Star FerriesHellenic Seaways, zee Jets of Egeïsche snelheid lijnen veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Paros ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Paros veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Paros Ferry Tickets
met ANEK, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, zee Jets of Egeïsche snelheid lijnen voor ferry's varen van Paros naar Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraklia, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Piraeus, Rafina, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo en Tinos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Paros passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Paros veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Paros

PAROS , samen met zijn grotere buur Naxos, vormt de hub van de belangrijkste centrale groep Griekse eilandengroep bekend als de Cycladen.De Cycladen lijken de belichaming van de Griekse eilanden, met hun wit Kubuswoningen, crystal zeeën en lange zandstranden.Paros is een van de beste van hen.

Het ontbreken van een grote luchthaven heeft ervoor gezorgd dat Paros is niet onder de dringende verzoeken van goedkope pakket tour bedrijven verbogen.In plaats daarvan, Paros is geschikt voor de meer onafhankelijke toerist, en met haar goede veerverbindingen, Paros is een lange tijd favoriet van jonge kampeerders en backpackers.

De hoofdstad van Paros, Parikia, ligt in een enorme beschutte baai en het is ook de belangrijkste haven van het eiland met frequente veerboot verbindingen naar vele andere eilanden.Paros is ook de ideale omstandigheden voor windsurfen en vele internationale wedstrijden worden gehouden in Paros eiland resorts.

Paros is een Grieks eiland dat past bij die op zoek naar een rustige bestemming met een goede toeristische infrastructuur maar iets off the beaten track.Zijn centrale ligging en uitstekende veerboot verbindingen maakt Paros ook een ideale uitvalsbasis voor het Griekse eiland hoppen.

Paros Ferry

De grote lange waterkant bij PAROIKIA of PARIKIA, is de hoofdstad van het eiland Paros van ongeveer 2.000 mensen.De aankomende bezoeker ziet weinig in de weg van Griekse eiland charme.Goedkope cafes, taverna's en winkels van trinket concertina in beide richtingen van de centrale haven die een tarted van windmolen bij haar monding, een populaire ontmoetingsplaats voor reizigers heeft.Parikia haven trekt ongeveer 30 veerboten die een dag in het hoge zomerseizoen vaak verschijnt uiteenspatten op de naden.

Ligt ten oosten van Parikia een complaints strook van asfalt en beton bezaaid met geparkeerde auto's en vrachtwagens.De knelpunten weg op een smalle, sjofele strand van LIVADIA, gesteund door kustgordel bomen en een koppeling van de taverna's en bars aan de landzijde van de drukke Parikia weg voordat fragmenteren in een wirwar van unilaterale streets.

Ten westen van Parikia, een lijn van restaurants staan achter een monotoon zeewering totdat alle peters uit op een klein kiezelstrand, enkele oude windmolens verloren onder de bloeiende fastfood cafés die lijn nu de kust.

Het resort in Parikia viervoudige in de afgelopen jaren is gegroeid en het toont.Maar uit de buurt van de waterkant, het is een ander verhaal.Na de bruin tekenen voor de traditionele regeling neemt de bezoekers van een brede verharde plein met een kleine driehoekige park en de opmerkelijke gerestaureerde kathedraal van Ekatontachoni.

Achter dat is het Archeologisch Museum, dan een labyrint van steegjes verpakt jam met een interessante mix van winkels, galeries, cafés en witgekalkte huizen, maar vreemd genoeg slechts een enkele supermarkt.

In het hart van Parikia zijn de muren van de Venetiaanse Kastro, gemarkeerd op zeewaarts door terrassen van steen gedrapeerd met bladeren en bloemen en in het binnenland door een Venetiaanse kasteel uit de 13e eeuw en is omgeven door tientallen pittoreske kerken gevuld met schatten.

Paroikia is in feite een drukke haven, met kust taverna's gericht op toeristen gewoon passeren echter ofwel wachten voor een uitgaande veerboot of gewoon aankomen op een binnenkomende.Er zijn enkele rustige stranden verder rond de baai in het noorden op Krios en Agios Fokas maar ze zijn klein en onuitgesproken.

De haven van Parikia weliswaar slechts een kleine en vaak overvolle strand zijn er verschillende worden gevonden in de buurt.Sommige zijn op loopafstand te vinden en accommodaties te beschikken.Iedereen op zoek naar een strandvakantie in Parikia zou beter af kiezen voor de oostelijke kant van de stad waar er een aantal gestrande strung rond de baai van het westen.Een goede weg loopt recht rond de baai achter alle van de beste stranden en op de landtong aan Agios Fokas.

 


Best beschikbare Paros ferry ticket Prijsgarantie

Beste Paros Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare ANEK, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, zee Jets of Egeïsche snelheid lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Paros.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Paros ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Paros ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Paros ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Paros Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Paros ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Paros bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Paros en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier