Patras Ferry

Patras passagiers- en auto veerdiensten

Patras passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Patras naar Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa en Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Patras ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Patras auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Patras, Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa en Venetië met ANEK Superfast, Minoan Lines-Ferry, Superfast Ferries, Endeavor Lines of ANEK Lines boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Patras ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Patras veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Patras Ferry Tickets
met ANEK Superfast, Minoan Lines-Ferry, Superfast Ferries, Endeavor Lines of ANEK Lines voor ferry's varen vanaf Patras naar Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa en Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Patras passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Patras veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Patras

Patras , zodra bekend als Patra, deze "echte" Griekse stad is nog steeds bezig met de wijn industrie, landbouw en catering voor toeristen.De derde grootste stad van het land, Patras is vooral bekend voor zijn carnaval.

Vooral bekend om zijn drukke haven en de veerboot vertrekt naar Italië, niet te vergeten het fantastische carnaval gehouden jaarlijks aan kick off de Lenten seizoen, bieden Patras en de omgeving een schat aan dingen te doen en te zien.

Er is een uitgestrekte metropool aan zee met een prachtige oude sectie.Neoklassieke gebouwen, kathedralen, musea, winkels, bars, cafés en bruisende nachtleven maken dit gebied een schat te wachten om te worden gevonden.Zijn bergen, meren, grotten en dorpen, allemaal met prachtige natuurlijke landschappen binnen handbereik.

Patras is zeer goed verbonden met de veerboot met Italië (Ancona, Brindisi, Bari en Venetië). Patras koppelen lokale veerboten ook aan de Ionische eilanden.

De haven van de veerboot van Patras
Wat te doen in Patras 

De moderne stad van Patras werd gebouwd op zijn oude overblijfselen.De stad ligt aan de voet van Mount Panachaikon, biedt een prachtig uitzicht op de Golf van Patras.

Op de bergzijde staat het kasteel.Het werd gebouwd op de ruïnes op de oude Akropolis, in de tweede helft van de 6e eeuw na Christus.Het kasteel bestaat uit een uit driehoekige behuizing, afgedwongen met bastions en torens.Eens, werd het kasteel beschermd door een gracht.De innerlijke ruimte werd ook beschermd door een gracht.Neem de beroemde 193 trap die bij de bovenkant van Saint Nicolas vierkant beginnen om naar het kasteel.

Het oude theater ligt vlakbij het Saint George's square.Het is een van de mooiste in Griekenland en werd gebouwd na de "Herodeion", in Athene.De site is blootgelegd in 1889 en werd herbouwd na de Tweede Wereldoorlog.Tijdens de zomer, wordt het gebruikt voor concerten en theatervoorstellingen.

Saint Andreas kathedraal (Aghios Andreas) is de belangrijkste kerk in de stad.Het gewijd aan de patroonheilige van de stad, Saint Andrew.In de buurt van de nieuwe kerk staat er nog steeds de oude kerk die gebouwd werd op de exacte plaats waar apostel Andrew werd gekruisigd.

Als u smaak enkele van de beroemde Griekse wijnen wilt, neem een reis buiten de stad voor een bezoek aan de kelder Achaia Clauss.De meest bekende voortgebrachte hier is Mavrodafne.De kelder kan worden bezocht van 9u tot 19U en rondleidingen worden aangeboden in het Engels.

De Rio-Antirio brug verbindt het schiereiland Peloponnesos met het vasteland.Voordat de brug werd gebouwd, waren toeristen gezicht te nemen zeer lange aandrijving of de vervelende veerboot om van Athene naar het schiereiland.Het is nu mogelijk om te rijden van Athene naar Delphi en vervolgens over de nieuwe brug naar het noordelijkste puntje van het schiereiland.Korinthe, Mycene, Epidavros en Tiryns zijn op nauwe bereiken zo goed als gevolg van de nieuwe brug.Hoewel het gelegen in een gebied van hoge seismische risico, is de brug de perfecte veiligste plek om te worden in een grote aardbeving.

Elk jaar in het voorjaar, is Patras home to The Patras carnaval, uniek in Griekenland en de grootste in Europa.De evenementen beginnen op 17 januari en laatst tot schone maandag (de eerste dag van de oostelijke orthodoxe christelijke grote vasten) en omvatten een scala aan leuke dingen te doen, zoals ballen, parades en zelfs een kinder carnaval.

 


Best beschikbare Patras ferry ticket Prijsgarantie

Beste Patras Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare ANEK Superfast, Minoan Lines-Ferry, Superfast Ferries, Endeavor Lines of ANEK Lines passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Patras.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Patras ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Patras ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Patras ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Patras Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Patras ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Patras bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Patras en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier