Paxi Ferry

Paxi passagiers- en auto veerdiensten

Paxi passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Paxi naar Brindisi en Zakynthos.

Vergelijken alle beschikbare Paxi ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Paxi auto en de passagier ferry tickets en naar Paxi, Brindisi en Zakynthos zeilen met Europese Sealines ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Paxi ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Paxi veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Paxi Ferry Tickets
veerboot met Europese Sealines voor ferry's varen van Paxi naar Brindisi en Zakynthos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Paxi passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Paxi veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Paxi

Paxi  is de kleinste maar één van de meest prachtige Griekse eilanden in de Ionische zee.Het is gelegen in het zuiden van Corfu.

Het heeft een levendige haven en de stad, maar de rest is in het algemeen onaangetast door industrie, hoewel het heeft gezien veel populariteit sinds de jaren ' 60.De beroemde stranden, de dorpen en de groene heuvels vol olijfbomen blijven hetzelfde als ze eeuwen geleden waren.De schilderachtige kliffen en magische zee grotten bieden een ongerepte omgeving die is moeilijk te vinden.

Velen hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van dit kleine eiland, maar het is een heerlijke plek voor iedereen die wil een werkelijk rustige, ontspannende vakantie.

Een zeer mooie, groene en bergachtige weinig parel, Paxi biedt heel wat dingen te zien, prachtige stranden en zeer gastvrije mensen.

De lokale bevolking leven ten dele uit landbouw, visserij en veeteelt, maar tot op zekere hoogte ook van het toerisme.

Paxi Beach

Paxi  is een mooi klein eiland, groene en beboste.Het heeft een paar landbouw dorpen en dikke bosjes van olijfbomen, ruige west-kust kliffen, verschillende zee-grotten en verschillende kiezelstranden.De stad is kleinschalige, met twee havens: de belangrijkste haven waar de veerboten dok, en slechts een korte loopafstand, de kleine haven die is bekleed met 19e-eeuwse roze, room en witgewaste huizen met Venetiaanse stijl shutters en balkons.Onder de smalle straten vindt u verschillende bars en taverna's.

In een klein eiland zoals Paxi, er zijn niet veel plaatsen die je kan bezoeken, maar er is iets dat te letten komt: de culturele Museum.Gevestigd in een voormalige school aan de zuidelijke waterkant, beschikt de culturele Museum over een eclectische collectie van lokale geschiedenis.Helaas, de uren zijn grillige dus je moeten zult geschiedde door om te zien als het is geopend.U bent meer kans om het te vinden in de avond geopend hoewel.

Het Kastro.Gebouwd door de Venetianen in 1423 en nog steeds goed bewaard gebleven, vindt u het op een rotsachtig eilandje tegenover de haven, Agios Nikolaos.In de buurt is er een oude molen.U kunt ook de Grammatikou Mansion in de omgeving van Lakka, versterkt door een toren ook zeker een bezoekje waard is.

De stranden van het eiland zijn meestal kleine en kiezelstenen.Lokale mensen noemen "spiatzes". U zal veel van die met de auto of motorfiets en anderen na een parcours of beter nog per boot bereiken.Sommige van de beste stranden van het eiland zijn Plaka, Spiatza, Paxos, Balos, Agia Marina, Mogonissi, Kloni, Gouli, Kamini, Kakia Lagada, Alati, Pnigmenos, Kipiadi, Pounta, Levrecchio, Kipos, Marmari, Harama, Kanoni, Planoi, Arkoudaki, Ortles, Lakkos, Monodentri, en Glyfada.

 


Best beschikbare Paxi ferry ticket Prijsgarantie

Beste Paxi Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Europese Sealines passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Paxi.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Paxi ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Paxi ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Paxi ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Paxi Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Paxi ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Paxi bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Paxi en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier