Pembroke Ferry

Pembroke passagiers- en auto veerdiensten

Pembroke passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Pembroke naar Rosslare.

Vergelijken alle beschikbare Pembroke ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Pembroke auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Pembroke, Rosslare met Irish Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Pembroke ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Pembroke veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Pembroke Ferry Tickets
veerboot met Irish Ferries voor ferry's varen van Pembroke naar Rosslare online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Pembroke passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Pembroke veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Pembroke

De oude stad van Pembroke is een populaire toeristische bestemming voor Pembrokeshire.

De straten van de stad nog steeds hun middeleeuwse lijn volgen en hoewel de huizen in steen zijn herbouwd tijdens de steden meer welvarende perioden in de 18e en 19e eeuw, bezoekers kunnen nog steeds een gevoel van de oude middeleeuwse stad.

Pembroke is een mooie, historische, grotendeels ongerepte stadje, naast het kasteel zijn er een heleboel attracties.Bezoekers kunnen nemen van de populaire stad trail, bezoek het museum van het huis, er is ook een dagelijkse overdekte markt en talrijke kleine ambachtelijke, cadeau en gespecialiseerde winkels.De stad beschikt ook over een prachtig Speeltuin, met picknick en barbecue gebieden grenzend aan overvloedig parkeren op de commons weg.

Nachtleven in Pembroke is in staat om aan te passen iedereen.Er zijn vele cafés, bars en nachtclubs situatie in de Main Street.

Pembroke

Vervoer in Pembroke is goed met een regelmatige busdienst en treindienst dienen de stad (Zie reizen). Pembroke is altijd ontwikkelen.Er zijn tal van wandelingen en activiteiten om te vermaken alle bezoekers en locals en staat garant voor een aangenaam, vervullende ervaring voor iedereen.

Toerisme is een zeer belangrijke grondstof in de afgelopen jaren met de nabijheid van Tenby en Saundersfoot vakantie resorts, dit met de talrijke stranden binnen mijl van Pembroke en Pembroke Castle zal hopelijk blijven zien van Pembroke welvarende in de toekomst met de toeristenindustrie.

Middelpunt van de stad is haar prachtige Normandisch kasteel, permanent trots aan het hoofd van een rocky ridge en aan drie zijden door water omgeven.Het is een van de mooiste en best bewaarde bolwerken in het land.

Vanaf de top van het kasteel machtige ronde houden er een prachtig uitzicht op de stad zelf is, omringd door zijn oude stadsmuur - staat waarvan een groot deel nog steeds.Het is gemakkelijk te zien waarom Pembroke werd uitgeroepen tot een beschermd natuurgebied in 1977.Klik hier om naar de website van Pembroke Castle

De Main Street, die de lengte van de oude stad loopt, is ideaal voor wandelen en surfen.Er zijn verschillende interessante Tudor en Georgische huizen, twee historische kerken, en een aangename mengeling van winkels, pubs, cafés en restaurants.Er zijn zachte wandelingen langs de Mill Pond (zoek naar ijsvogels en otters) en de overblijfselen van de Monkton Benedictijnse Priorij.

Pembroke is op het centrum van een brede kring van dingen te doen en plaatsen om te zien, veel waarvan onder de hoede van het Nationaal Park van Pembrokeshire Coast komen.

Binnen handbereik van Pembroke zijn de resorts van Tenby en Saundersfoot; de historische en gerevitaliseerde dockyard steden van Pembroke Dock en Milford Haven; de kastelen van Manorbier en Carew; de prachtige stranden van de Zuid-Pembrokeshire kustlijn; de populaire markt stad van Narberth; de pittoreske 24 mijl Haven waterweg, en, uiteraard, de Pembrokeshire Coast Path.Dit alles, plus veel door de mens veroorzaakte attracties en activiteiten in het gebied bevinden.

 


Best beschikbare Pembroke ferry ticket Prijsgarantie

Beste Pembroke Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Irish Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Pembroke.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Pembroke ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Pembroke ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Pembroke ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Pembroke Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Pembroke ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Pembroke bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Pembroke en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier