Pescara Ferry

Pescara passagiers- en auto veerdiensten

Pescara passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen naar Split en Stari Grad van Pescara.

Vergelijk alle beschikbare Pescara ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Pescara auto en passagiers veerboot tickets naar en van Pescara, Split en Stari Grad zeilen met SNAV Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Pescara ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Pescara veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Pescara Ferry Tickets
veerboot met SNAV Ferry lijn voor ferry's varen van Pescara naar Split en Stari Grad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Pescara passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Pescara veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Pescara

Pescara , gelegen langs de Adriatische kust van Italië, ligt op een prachtige plek langs de oostkust van het land.Velen naar Italië komen spreken gloedvol van de schoonheid van de kust van Amalfi, de geschiedenis van Rome, de cultuur van Florence en de uniciteit van Venetië.Echter, is niet veel van de mooie oostelijke kustlijn van dit oude land zei.

Zijn zandstranden uitbreiden voor meer dan 20 ononderbroken km, en de gebieden in het achterland onderging een opmerkelijke ontwikkeling, zodat er momenteel een brede agglomeratie bestaat, met inbegrip van nabijgelegen gemeenten als Montesilvano, Chieti, Francavilla, Città Sant'Angelo, Spoltore, waar meer dan 400.000 mensen zijn geconcentreerd (een derde van de gehele bevolking van Abruzzo). 

Pescara is ook bekend als de geboorteplaats van Gabriele D'Annunzio, een van de belangrijkste Italiaanse dichter van de 20e eeuw, en de zetel van de 2009 mediterrane spelen.

Pescara Ferry, Italië

Neem een reis verder langs de kust van Pescara en vindt u die steden die deze regio een verborgen juweeltje voor velen maken.Francavilla al Mare, Ortona, S.Vito Chietino en Vasto hebben vele charmes die u normaal gesproken met kustdorpen associëren zou.Van kleine restaurants serveren vis gevangen een paar uur voordat met adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee, deze steden hebben en nog veel meer.

Pescara bezienswaardigheden

Enkele populaire toeristische bezienswaardigheden in Pescara een bezoek waard zijn:- 

  • Kathedraal van San Cetteo , patroonheilige van de stad, met een schitterende 17de-eeuwse schilderij van Guercino St vertegenwoordigen.Franciscus van Assisi en de marmeren mausoleum van Gabriele D'Annunzio moeder.
  • De inheemse huis van Gabriele D'Annunzio (18e eeuw), gerestaureerd in de jaren 1930
  • Het Museo delle Genti d'Abruzzo, onder de meest indrukwekkende in de regio, verzamelen in de vele kamers alle zijden van het leven, de tradities, de economie van de Abruzzen volkeren van de prehistorie tot de 19de eeuw 
  • Het Palazzo del Governo , behoud van mooie beelden van Giudo Trajano, Seville from Ortona en het enorme schilderij "La Figlia di Iorio wint", de meest gevierd werk van schilder Francesco Paolo Michetti van Tocco 
  • Kerk van de Spirito Santo
  • Kerk van Sant'Andrea Apostolo 
  • Werken van de beeldhouwer Pietro Cascella (geboren in Pescara in 1921), onder hen één van de symbolen van de stad, "La Nave", langs de kust geconfronteerd met centrale Piazza Salotto 
  • Het Museo Cascella
  • Het Museo Ittico 


Pescara
heeft ook vele goede restaurants en Trattoria waar vis en zeevruchten is artistiek diende volgens de meest heerlijke recepten van maritieme Abruzzo, de traditionele winkels van consumptie-ijs van Berardo en Camplone, in eeuwige rivaliteit een tegenover de ander recht aan de kust, waar prachtige creaties van consumptie-ijs kunnen worden genoten in een zeer elegante omgeving een beetje afstand van de winkelstraten van het centrum; en natuurlijk zonder iedereen neemt de tijd om te kopen van de traditionele Parrozzo, de delicate Pescarese taart op basis van amandelen en bedekt met chocolade, nog steeds bereid volgens het recept uitgevonden door Luigi D'Amico in 1911.

 


Best beschikbare Pescara ferry ticket Prijsgarantie

Beste Pescara Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SNAV Ferry lijn passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Pescara.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Pescara ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Pescara ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Pescara ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Pescara Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Pescara ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Pescara op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Pescara en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier