Piombino Ferry

Piombino passagiers- en auto veerdiensten

Piombino passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Piombino naar Bastia, Olbia, Porto Ferraio en Rio Marina.

Vergelijk alle beschikbare Piombino ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Piombino auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Piombino, Bastia, Olbia, Porto Ferraio en Rio Marina met Corsica Ferries, Moby Lines of Toremar Ferry lijn veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Piombino ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Piombino veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Piombino Ferry Tickets
met Corsica Ferries, Moby lijnen of Toremar Ferry voor ferry's varen van Piombino naar Bastia, Olbia, Porto Ferraio en Rio Marina online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Piombino passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Piombino veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Piombino

Piombino ligt op een klip vooruitspringend uit in de zee.Het was de hoofdstad van een oude Italiaanse staat en is erfgenaam van klassieke en middeleeuwse, evenals Etruskische metaalbewerking tradities.

Er is veel artistieke bewijs van het verleden in Piombino.Er is de afdruk van de Renaissance van het werk door de Florentijnse architect Guardi, tijdens het bewind van de Appiani.Onder deze familie was het grondgebied een heerlijkheid van 1399 tot 1589, toen het werd een prinsdom.

Terwijl onder het bewind van de familie Boncompagni-Ludovisi het was genomen door de Fransen en in 1805 gaf Napoleon Bonaparte het aan zijn zuster Elisa.Ze verliet haar mark, en Piombino werd bekend voor een tijd als 'little Paris'.Leonardo da Vinci was een van de vele illustere bezoekers aan de stad.

Het 'Centro Storico' van Piombino, bevat zodra kapitaal van een prinsdom, veel artistieke bewijsmateriaal van het verleden.

Piombino Ferry haven

In Piazza Giuseppe Verdi , in het centrum van Piombino, kan worden gezien van een fragment van de middeleeuwse verdediging, een massale 13e eeuwse toren en een 14e eeuwse stadspoort.Vanaf hier de Corso Vittorio Emanuele, de belangrijkste straat van de oude stad, aangrenzende leidt tot het Palazzo Comunale (oorspronkelijk 12e eeuw, maar veel herbouwd), die is de late 16e eeuw-klokkentoren.

In Piazza Curzio Desideri de late 14de eeuw kerk van Sant'Ántimo bevat twee mooie graven van de 14e en 15e eeuw; een marmeren lettertype door Andrea Guardi (1470) en een ander lettertype gemaakt van een antieke kolom.Vanaf de straat aan de kust zijn er aantrekkelijke uitzichten over het eiland Elba en de zee.

Piombino heeft veel te bieden: kunst, geschiedenis, folklore, fijne koken en de zee.De natuurlijke functies zijn zeer gelijkaardig aan die van de eilanden van de archipel waarmee het wordt geconfronteerd.De 31,5 kms van kust, (22 kms zandstrand 9,5 km rotsachtige) te bereiken en de zee of vanuit het land, het bijzonder mild klimaat, het kristalheldere water en verbazingwekkende zeebodem alle naar Piombino maken een ideale plek voor recreatie en ontspanning, voor mensen van alle leeftijden.

Een sportieve of culturele vakantie, of voor degenen die willen genieten van contact met de natuur kan worden gehouden op elk moment van het jaar.Elk seizoen heeft iets anders te bieden.In de lente en herfst.Als natuur op haar meest genereuze met geuren en kleuren, kan de bezoeker korst dingen die vaak verborgen zijn in de zomer.

Lege stranden, voorzieningen voor rolschaatsen, voetbal, tennis, Paardrijden, wandelen.en boottochten.Lessen in zeilen, surfen, zwemmen en onderwater duiken.Veerbootverbindingen met Elba, Corsica en Sardinië.Hotel en andere accommodaties voor 6.000 bezoekers, met werk in uitvoering aan het dubbele van deze capaciteit.

Hotels, campings en toeristische dorpen in de buurt van de zee.Restaurants, restauranten, bedrijf en land huis accommodatie, waar diensten worden voortdurend verbeterd op.Al deze elementen samen make-up de gastvrijheid aangeboden door deze stad die strekt zich uit in de zee, alsof te raken het nabijgelegen eiland Elba.

 


Best beschikbare Piombino ferry ticket Prijsgarantie

Beste Piombino Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Ferries, Moby Lines of Toremar Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Piombino.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Piombino ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Piombino ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Piombino ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Piombino Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Piombino ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Piombino bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Piombino en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier