Piraeus Ferry

Piraeus passagiers- en auto veerdiensten

Piraeus passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Piraeus naar Chania en Heraklion.

Vergelijken alle beschikbare Piraeus ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Piraeus auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Piraeus, Chania en Heraklion met Minoan Ferry Lines of ANEK Superfast ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Piraeus ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Piraeus veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Piraeus Ferry Tickets
veerboot met Minoan Ferry Lines of ANEK Superfast voor ferry's varen vanaf Piraeus naar Chania en Heraklion online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Piraeus passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Piraeus veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Piraeus

Piraeus  is de haven van Athene voor meer dan 2500 jaar, de hoofdstad vervoederen schepen gevuld met handelaren, goederen, pelgrims en nu, toeristen.

Als u in Athene via water aankomt, brengt uw reis u via Piraeus.Voor de meeste bezoekers is het een achtergrond vaag waargenomen na een mooie cruise, of een snelle stop tijdens het wachten voor een draagvleugelboot of ferry.

Maar Piraeus heeft charmes van zijn eigen.De Academy Award-winnende Melina Mercouri film "Never op zondag" werd neergeschoten in Piraeus.Het is de site van de Universiteit van Piraeus welke functies studies in maritieme geschiedenis onder andere onderwerpen.

Als u via Piraeus op 6 januari reist, houd een oogje op een menigte kijken jonge Grieken duiken voor een gouden kruis als onderdeel van de herdenking van Epiphany.

Piraeus haven

Piraeus is ook de thuisbasis van de Yacht Club van Griekenland, een reeds lang gevestigde organisatie een aantal yachting evenementen in Piraeus en elders sponsoren elk jaar.

Piraeus biedt hotels, hoewel deze zijn over het algemeen gevuld met die waarvan de activiteit neemt hen mee naar de haven en, in mindere mate, toeristische overloop van Athene zelf.Een van deze is de zeer aangenaam Hotel Ionion.

Wat te verwachten van een drukke, werken haven, staan Piraeus restaurants bekend om hun zeevruchten, met name die in de kleine haven van Mikrolimano.Als u combineren een cruise haven met diner willen zou, biedt de Thomas II dineren cruises rond Piraeus.Zij kunnen worden gecontacteerd in Athene op 988-7230 of 952-4300.

Piraeus poort is de belangrijkste uitvoerhaven van de stad door zee voor bestemmingen onder de Egeïsche eilanden en elders in het Oost-Middellandse-Zeegebied.Binnenlandse bestemmingen omvatten alle eilanden in de Egeïsche zee.De haven van Piraeus wordt ook gebruikt door verschillende Europa cruise bedrijven om bezoekers naar Griekenland te verwelkomen.

De centra van Piraeus zijn drie havens zijn: de centrale haven, de Zea Marina en Mikrolimano.

Piraeus Things To Do

De meest belangrijke ding om te doen is om een veerboot nemen naar de Griekse eilanden.U kunt ook een mooie wandeling in de haven hebben en kijken veel geweldige jachten en schepen.Bezoek aan het Archeologisch Museum van Piraeus, 31 Ch.Trikoupi Straat. Opgericht in 1935 en uitgebreid in 1966, het Museum van Piraeus is klein van formaat, maar heeft een aantal belangrijke stukken in de bijbehorende collectie.

Archeologisch Museum van Piraeus
Hoewel het museum werd opgericht in 1935 werd een grote reorganisatie in 1966 gemaakt.Sporen van de stad welvaart worden tentoongesteld in het archeologisch museum in de buurt van de Zea haven.Een mooie collectie van gebeeldhouwde ernstige monumenten, reliëfs en aardewerk voornamelijk uit de 5de en 4de eeuw VC komen op een display daar.Net naast het museum zijn de ruïnes van het oude theater.

Gemeentelijke Galerij van Piraeus
De galerie werd in 1957 ingehuldigd dat beeldschermen werkt door het Griekse kunstenaars zoals M.Axelos, K.Volanakis, P.Dimitros, A.Geralis, E.Doukas, D.Kokotsis, Th.Lazaris, N.Lytras, K.Maleas, M.Ekonomou, K.Romanides, A.Christofis en werken van andere jonge kunstenaars als goed.Het begon de werking als een deel van de gemeentelijke bibliotheek in het gebouw van het gemeentelijke Theater.
Een collectie van ongeveer 80 sculpturen van George Kastriotis, een verzameling van 156 werken van kunstenaar St.Lazaros en de collectie gegeven door de beroemde Griekse acteur Manos Katrakis (waaruit theatrale kostuums, foto's, theatrale materiaal en persoonlijke bezittingen) zijn prachtig tentoongesteld in de galerie die de aandacht van miljoenen bezoekers haalt.Dus, het is een van de meest bezochte toeristische bestemming in Piraeus.

Treinstation (Piraeus-Peloponnesos)
De gebouwen van Piraeus Railway Station zijn ingericht met "Bouniato" op alle vier zijden die in feite het eerste voorbeeld van industriële architectuur in Griekenland.De frames van deuren en ramen, de valse-daken, de grote houten-bar deuren en de decoreren strips die over de muren van de gebouwen lopen zijn allemaal gemaakt van steen en houten daken van tegels vallen.Zelfs de toiletten hebben steen-en-klare waterreservoirs.

Nautisch Museum Piraeus
Nautische Museum Piraeus, ook bekend als maritiem museum belicht de hele Griekse Marine geschiedenis die werd opgericht in 1949.De oudste objecten zijn sommige werkte Obsidiaan Stenen die vertegenwoordigt het tijdperk rond 8000 BC.Het museum heeft nautische stukken verspreid over de geschiedenis van de Griekse Marine uit de oudheid tot heden.Naast dit zijn er schilderijen, scheepsmodellen, kaarten, vlaggen en nautische instrumenten.Het museum heeft ook een bibliotheek met 10.000 volumes en een fotografische en filmcollectie als goed.

Zea Marina
In Griekenland is Zea van marina de plek waar zijn enkele van de meest indrukwekkende jachten en kruisers afgemeerd.De kustlijn is vol met restaurants, taverna's, bars en winkels die tegemoet te aan de behoeften van zeilers komen.Hier, kunt u ook vinden de vliegende dolfijnen (hovercrafts), als u wilt gaan naar de eilanden van de Saronische Golf.

Mikrolimano
Zodra beschermd door de godin Mounichia Artemis, is deze poort vandaag een populaire hang-out voor toeristen.Het is een mooie kleine haven vol met enkele zeer mooie jachten, vissersboten en kleine vaartuigen.

Hoger
Ook bekend als Prophetis Elias gebouwd op een heuvel; Hoger is meest modieuze wijk van Piraeus.Als je naar de top van de heuvel loopt vindt je jezelf in smalle straatjes omgeven door pittoreske huizen.De weergave van de centrale haven, Zea en Mikrolimano vanaf hier zijn gewoon prachtig.


Het centrum van Piraeus en de poort kan gemakkelijk te voet negoatiated als je bagage niet dragen.Gele trolley bussen (trolley bus 20) zijn nuttig voor de ren van de poort naar Passalimani en volg de zeer schilderachtige route rond de heuvel van Castella, beëindigen op het metrostation van lijn 1 van Neon Phaleron (Neo Faliro), in de buurt van de vrede & vriendschap en Karaiskaki Stadion.

Gratis shuttlebussen binnen het havengebied lopen uit over de Metro lijn 1 Terminal Station, rond de noordkant van de haven naar de schepen zeilen voor Kreta, de Oost-Egeïsche zee en de Dodekanesos.

 


Best beschikbare Piraeus ferry ticket Prijsgarantie

Beste Piraeus Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Minoan Ferry Lines of ANEK Superfast passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Piraeus.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Piraeus ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Piraeus ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Piraeus ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Piraeus Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Piraeus ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Piraeus bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Piraeus en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier