Piran Ferry

Piran passagiers- en auto veerdiensten

Piran passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket reserveringen en informatie voor ferry's varen van Piran naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Piran ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Piran auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Piran, Venetië met Viamar veerboten of Venezia Ferry regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Piran ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Piran veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Piran Ferry Tickets
veerboot met Viamar Ferries of Venezia Ferry lijn voor ferry's varen van Piran naar Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Piran passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Piran veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Piran

Piran (Pirano in het Italiaans), zitten op het puntje van een smalle schiereiland, is ieders favoriete stad aan de Sloveense kust.De oude stad is een juweeltje van de Venetiaanse gotische architectuur en vol met sfeervolle straatjes, maar het kan een menigte scène op het hoogtepunt van de zomer.

De oude zeehaven van Piran ligt aan het einde van het schiereiland Piran, welke geleidelijk smaller wordt tussen de baaien van Strunjan en Piran.Het schiereiland bereikt Cape Madona, eindigend met de Šavrini heuvels.

De betekenis van de naam Piran: oudere wetenschappers ondersteunen de veronderstelling dat de oorsprong aan de Keltische woord bior-dun ontlenen kan, zou betekenen een nederzetting op de heuvel, terwijl de jongere generatie pleit voor de uitleg van de Griekse woord pyr-brand, zoals de oorspronkelijke nederzetting hoofdzakelijk als een vuurtoren voor schepen die gebruikt werd naar nabijgelegen Griekse kolonie Aegida op de site van vandaag stad Koper.

De stad heeft de middeleeuwse uitstraling, met smalle straatjes en compacte huizen, die stijging van de stappen van de kustgebieden laagland in de heuvels en geven het hele gebied een typische mediterrane uitstraling behouden.

Piran Ferry Terminal
Piran - de Dubrovnik van Noord Adriatische Zee

Piran is een mooie stad in Noord Adriatische zee met grote gelijkenis met de beroemde Zuid-Adriatische Zee juweel van Dubrovnik.Lange traditie en multiculturele omgeving heeft gemaakt deze kuststad een speciale plek om te bezoeken en te genieten van.Piran - een bestemming met een aangenaam mediterraan klimaat - bezoek en maken een droom vakantie voor uzelf en uw dichtst.

Bezoek Piran

Er zijn vele manieren om te bezoeken Piran.Het heeft goede verbindingen via de weg en over de zee.Het is slechts enkele kilometers van Koper, die is verbonden met de rest van Centraal-Europa door het netwerk van hoge-wegen.U kunt ook Piran met boot - er zijn vele ronde en one way reizen Venetië of vanuit andere kustplaats in Noord Adriatische Zee.Er zijn ook vele luchthavens in de buurt van Piran.Kleinere is in Portoroz en vele internationale luchthaven zoals Trieste en Ljubljana zijn minder dan een uur rijden van het hotel.Vele menen zijn beschikbaar en u kunt gemakkelijk huren een auto van en naar luchthaven.

Accomodatie in Piran

Uw mogelijkheden zijn onbeperkt wanneer u besluit om te ontdekken van Piran en de omgeving voor meer dan één dag.Er zijn vele hotels en appartementen beschikbaar in Piran en vooral in Portoroz.Portoroz dat is slechts de helft een uur lopen van Piran is een bekende toeristische resort met over een honderd jaar oude spa traditie.

De gemeente van Piran staat bekend als de meest toeristisch ontwikkelde gemeente in Slovenië.Toerisme, echter niet altijd al de belangrijkste economische activiteit in de gemeente, en bewaarde documenten getuigen aan de regio's rijke en gevarieerde economische en sociale leven.

 


Best beschikbare Piran ferry ticket Prijsgarantie

Beste Piran Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Viamar veerboten of Venezia Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Piran.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Piran ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Piran ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Piran ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Piran Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Piran ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers ferry tickets naar en van Piran op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Piran en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier