Poole Ferry

Poole passagiers- en auto veerdiensten

Poole passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Poole naar Cherbourg, Guernsey, Jersey en St Malo.

Vergelijk alle beschikbare Poole ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Poole auto en passagiers veerboot tickets naar en van Poole en Cherbourg, Guernsey, Jersey, St Malo zeilen met Brittany Ferries of Condor veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Poole ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Poole veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Poole Ferry Tickets
veerboot met Brittany Ferries of Condor veerboot lijnen voor ferry's varen van Poole naar Cherbourg, Guernsey, Jersey en St Malo online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Poole passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Boek uw ticket veerboot te verkrijgen van een Poole ferry ticketprijs veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Poole

Poole  is gelegen aan de Zuid-kust van Engeland in de prachtige, historische graafschap Dorset.[Zie kaart.]

Poole nadert een zich snel uitbreidende stad met een bevolking 140.000.Poole kwam van leeftijd in 1248, het jaar dat het zelfbestuur werd verleend door de ondertekening van het Handvest van de Longespee door William Longespee II, de toenmalige heer van het landgoed en de grote kleinzoon van de stichter van de steden.

Het historische hart van Poole is gecentreerd rond haar meest bekende functie, Poole Quay, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de stad door de jaren heen.Poole is een handelspost sinds de Tudor times, waardoor zowel de werkgelegenheid als de welvaart naar de stad.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, Poole speelde een belangrijke rol, wordt een van de grootste inscheping punten voor de landing op d-Day en zelfs nu de poort nog steeds speelt gastheer voor de Royal Marines.De poort blijft vandaag werkgelegenheid, voorzien van gewone vracht- en personenvervoer naar Frankrijk en de Kanaaleilanden.

Poole High Street

Poole is de thuishaven van een kleine maar succesvolle vloot, vissen addertjes onder het gras wordt landde op de kade.Als u zich geconfronteerd met het water, lopen langs de kade aan de linkerkant, waar vindt u de jachthaven Fisherman's en de landing gebied voor hun vangsten, evenals de oude RNLI reddingsboot station, dat is nu een klein museum.Poole Harbour is de grootste natuurlijke haven in Europa en is de thuisbasis van de vele jachten, pleziervaartuigen en ambachtelijke werken, zoals duiken exploitanten die naast de wilde dieren die worden in het water en langs de kust en de kust gevonden kan.Als u een wandeling langs Poole Quay ziet u grote veranderingen plaatsvinden, met de ontwikkeling van nieuwe gebouwen en de uitbreiding van bestaande bedrijven.

Attracties In en in de buurt van Poole

Dit zijn slechts een selectie van de brede waaier van attracties en activiteiten beschikbaar binnen een korte afstand van Poole en de omliggende gebieden:-

 • Lucy LEISURE CENTRE - Leisure Centre op Canford Heath, Poole 
 • BROWNSEA ISLAND - nationale vertrouwen eiland in Poole Harbour.
 • CENTRAL PARK - Gus Gorilla's Jungle Speeltuin & Ice Skating rink.
 • COMPTON ACRES - wereld beroemde tuinen in Poole.
 • Dolfijn winkelcentrum - Pooles premier winkelen locatie.
 • Dolfijn-zwembad - zwembad & health/fitness suite & solarium.
 • ETEN - een gids van de restaurants in Poole.
 • EILEEN SOPER'S geïllustreerd wereld - leven brengen dergelijke favorieten als The Famous Five, The Secret Seven, Alice in Wonderland en nog veel meer.
 • VUURTOREN - Poole's Centre for the Arts, (voorheen bekend als Poole Arts Centre).
 • LOKALE centrum van de FAMILIEGESCHIEDENIS - Resource Centrum voor lokale geschiedenis.
 • AAP BIZNESS - Indoor childrens activity Center 
 • MOTOR avonden - Check out de fietsen op Poole Quay.
 • ON THE BEACH - zomer Beach partijen met vuurwerk!
 • POOLE cyclus SPEEDWAY - cyclus Speedway... het is leuk! 
 • POOLE GREYHOUNDS - een nacht op de honden! 
 • POOLE MUSEUM & SCAPLENS Hof - Pooles lokale musea.
 • POOLE PARK - het park van de lokale bevolking en bezoekers liefde!
 • POOLE aardewerk - nu onder nieuw management.
 • POOLE zee SAFARI - Jurassic Coast van de zee in een doel gebouwd RIB 
 • POOLE SPEEDWAY - huis van de Poole Pirates Speedway racing team 
 • POOLE TOWN FOOTBALL CLUB - huis van 'De dolfijnen' 
 • ZANDBANKEN FERRY - de beroemde keten veerboot.
 • SPLASHDOWN - de beste glijbanen van het zuiden!
 • SPECIALE zomer evenementen - Pooles populaire gratis programma van zomer evenementen.
 • TOWER PARK - Poole's premier entertainment ter plaatse.
 • EMPIRE CINEMA op TOWER PARK - Pooles' 10 scherm multiplex bioscoop.
 • UPTON COUNTRY PARK - 100 hectare groot park voor het gezin te verkennen.
 • WATERSPORT - niet kijken, doe mee! 

  

 


Best beschikbare Poole ferry ticket Prijsgarantie

Beste Poole Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Brittany Ferries of Condor veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Poole.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Poole ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Poole ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Poole ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Poole Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Poole ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Poole bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Poole en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier