Porec Ferry

Porec passagiers- en auto veerdiensten

Porec passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Porec naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Porec ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Porec auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Porec, Venetië met Venezia veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Porec ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Porec veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Porec Ferry Tickets
veerboot met Venezia Ferry lijnen voor ferry's varen van Porec naar Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Porec passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Porec veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Porec

Porec is de bekende toeristische centrum van Istrië.Het oude deel van de stad is gebouwd op een klein schiereiland van het vasteland gescheiden door kanaal, en beschermd tegen de open zee van het eiland van Sveti Nikola, met populaire stranden.

De toeristische resorts van Plava laguna en Zelena laguna bevinden zich in het zuiden van de stad.Porec is gelegen aan de hoofdweg aansluiten van Porec Pula en Pazin, en van de regionale weg loopt langs de westkust van Istrië.

Porec heeft lange toeristische traditie dateert uit 1845 waarop eerste toeristische gids boek van Porec werd afgedrukt.De eerste openbare strand in Porec werd gecreëerd in 1895 op het rotseilandje Sveti Nikola en in 1910, samen met de bouw van de eerste grote hotel - Hotel Rivijera, het Rivijera-strand is gemaakt op het zuidelijke deel van de stad.Porec werd in de jaren zeventig een van de meest prestigieuze Kroatische toeristische resorts.Sinds die tijd, vele culturele evenementen worden georganiseerd in Porec gedurende het hele jaar: concerten van klassieke muziek, jazz avonden, folk avonden enz..

De haven van de veerboot van Porec

Tegenwoordig, is Porec ook populair onder jonge mensen.Het heeft een goed nachtleven, met diverse disco's, bars en clubs van dans, sommige op de terrassen, sommige binnen goed air conditioning interieurs.

Van Porec dichtstbijzijnde luchthaven is Pula Luchthaven, hoewel men kan gebruik maken van Triëst luchthaven ook als er een goede vervoer tussen deze twee is plaatsen.Om te bereiken Porec kan men gebruik maken van verschillende busdiensten die loopt naar Porec willen vanuit verschillende punten in Istrië, evenals van de Kroatische hoofdstad Zagreb.Binnen stad Porec is er een mooie kleine treindienst die verbindt de belangrijkste stranden en de toeristische punten binnen een stad met toeristische complexen van Plava en Zelena Laguna.Porec is ook bereikbaar per ferry vanuit Venetië.

De belangrijkste cultureel monument in Porec is Euphrasius basiliek, inclusief 6e eeuw complex van sacrale gebouwen gebouwd ten tijde van bisschop Euphrasius.Het is gelegen in noord oostenlijkste gedeelte van de stad.

De basiliek, gebouwd op de fundamenten van een veel eerdere kerk, wordt gedomineerd door een triple-beuk apsis, een narthex, het atrium, een achthoekige Baptisterium en het bisschoppelijk paleis.Het bouwwerk is toegevoegd in de 13de en 15de eeuw, en een klokkentoren werd gebouwd in de 16e eeuw.

De apsis is fraai versierd met figurale mozaïeken, die, samen met de mozaïeken in San Vitale in Ravenna, bestaan uit een van de meest opmerkelijke voorbeelden van mozaïek kunst in Europa.Uit de vloermozaïeken en bewaarde inscripties zijn we kunnen volgen alle fasen van het gebouw, aanpassingen en renovaties en alle dynamiek van het leven van de christelijke gemeenschap in Porec.Euphrasius basiliek van midden van de 6e eeuw, bestaande uit de kerk, atrium, Baptisterium en het voormalige paleis van het bisdom.Rijkelijk ingerichte en goed bewaard gebleven, het hele complex vertegenwoordigt een van de belangrijkste monumenten van de Byzantijnse kunst.De bisschop van Porec, Euphrasius gebouwd deze drie-schip basiliek gebouwd op fundamenten van vorige sacrale monument / kerk.

Een vierkante atrium met Byzantijnse hoofdsteden van de kolommen staat tegenover de ingang van de kerk.Het atrium is omringd door een overdekte porticus aan alle vier kanten, die een verzameling van stenen monumenten herbergt.

 


Best beschikbare Porec ferry ticket Prijsgarantie

Beste Porec Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Venezia veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Porec.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Porec ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Porec ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Porec ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Porec Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Porec ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Porec bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Porec willen en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier