Poros Ferry

Poros passagiers- en auto veerdiensten

Poros passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Poros naar Kefalonia en Killini.

Vergelijk die alle beschikbare Poros ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Poros auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Poros, Kefalonia en Killini met Ionische Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Poros ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Poros veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Poros Ferry Tickets
veerboot met Ionische Ferry lijn voor ferry's varen van Poros naar Kefalonia en Killini online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Poros passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Poros veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Poros

Poros ligt in het zuidoosten van Kefalonia.Het is het grootste district van nieuwe Elios-Pronnoi gemeente.

De stad is ontwikkeld aan de voet van de bergen van Pahni en Atros.Een aantrekkelijke resort die een trouwe aanhang van de vakantiegangers die jaarlijks opnieuw heeft.Niet alleen doet het een beroep op de Britse markt, maar het trekt ook Griekse, Italiaanse en Noord-Europese toeristen waardoor het een aangenaam kosmopolitisch gevoel.

In de zomer trekt Poros ook een aantal bezoekers die in prive-jachten aankomen.Het was het eerste deel van het eiland worden uitgepakt door toeristen, toen een cruiseschip begon aan te meren rond de begin jaren tachtig, heeft het sindsdien zijn ingehaald door naburige Skala met de omvang van de toeristen.

U bent verwend voor de keuze, of om te ontspannen in een taverna en de wereld gaan door op het water of lay-out op het strand kijken.

Poros Kefalonia Ferry

Poros is bijna verdeeld in drie delen, er is het havengebied, het strand en het dorpsplein, ze bieden accommodatie van soorten.Er zijn appartementen die lijken te lekker in de heuvel, en rond de pittoreske haventje kamers u belonen met fantastisch uitzicht op zee.

Het is gemakkelijk om het beste deel van Poros missen.Als u Poros via de kloof weg, moet u linksaf zodra aan de waterkant, u de poort naar de rechts van u ziet.Het hoofdstrand Aragia: meestal bekend als Ragia een goede grootte is en zeer schoon.Gelegen ten noorden van de stad over een metalen ponton brug die het droge bed omspant.Er zijn taverna's en bars langs met boot huren en zon bedden beschikbaar.Zelfs in de zomer hoog voelt het ruime.Pretty bloeiende struiken en bomen lijn het strand en u kunt parkeren op de lange rechte strand weg.Het kristalheldere water van Poros kunt u zien de zeebodem een regenboog van kleuren weergegeven.

De haven is een belangrijke schakel tussen Kefalonia en het vasteland van Griekenland en de belangrijkste haven weg kan soms drukke met verkeer met behulp van de veerboten worden.Deze veerboten vertrekken vanaf Poros aan Killini op het vasteland, alsmede diverse andere bestemmingen.Dit is de belangrijkste haven van Zuid-Kefalonia.De lokale omgeving van Poros is idee voor het verkennen, als u van wandelen is er een kust wandeling die rond een pad naar de naburige badplaats Skala volgt.

Adembenemende Poros kloof, ook wel genoemd de "Arakli gap' is een 80-meter diep robuuste, mooie steile ravijn, en tot het midden van de jaren negentig toen de nieuwe kustweg werd gesneden door naar Skala was de alleen hoofdroute uit Poros.Lokale legende heeft het dat de kloof was gesneden uit door Hercules, de holten wordt voetsporen van de grote bovennatuurlijke voeten van de held toen hij stond op, en geëgaliseerd, dit deel van de berg.

Hoog boven de stad is de oude Poros weg, bekend als de top weg, dit is meestal puin en losse stenen, maar is redelijk in een motorvoertuig.Als u een beetje avontuurlijk bent kunt u deze weg vandaag.Het loopt door kleine traditionele oude dorpjes en slangen zijn weg naar Poros.U moet vasthouden aan de route als er tijden die u denkt dat u hebben genomen een verkeerde afslag zijn misschien als de nummers lijken te ontbinden in elkaar overgaan.

De omgeving van Poros is dramatisch mooi met hoge bergen trots en prachtig groen.Als u wilt zien Poros in al zijn glorie bezoek aan de Atros klooster dat is gewijd aan de Maagd Maria's ' geboorte en is de oudste op Kefalonia, het staat op de berg Atros ver boven de stad, bijna in de wolken, 760 meter boven de zeespiegel.Hier zal u zitten kundig voor de gronden van het oude en nieuwe klooster wandelen.De reis naar de top duurt een half uur of zo in een auto, moet je langzaam reizen want het is een steile losse stenen opgedoken winding track met pure druppels.Laat alstublieft niet de klim naar de top je ontnemen van de fantastische en unieke uitzicht van Poros.
Neem een camera!Atros Klooster Zie voor meer info.

Poros wordt beschouwd als de belangrijkste markt stad op het eiland.Het is gebouwd op een lange smalle strook langs de kust op elke eindigt gebonden door twee estuaria, de Vohina, de Homerische Reithro, en de overblijfselen van de oude Pronnean poort.In oudere dagen was Poros de belangrijkste haven van hij hele gebied en de oude stad Pronoi.Gelegen op de berg boven Poros zie je overblijfselen van oude muren.

Er is genoeg te zien in de buurt van Poros met inbegrip van de Tzanata graven, Mount Enos Nationaal Park en de nabijgelegen dorpen van Tzanata, Asprogerakas, Kabitsata en Riza.Zoals met de meeste locaties auto is huren een voordeel om de meeste van uw verblijf te maken.
In de zomermaanden zijn er allerlei artistieke en intellectuele evenementen georganiseerd hier.Er zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en keramiek tentoonstellingen samen met concerten en internationale verdragen.

 


Beste beschikbare Poros ferry ticket Prijsgarantie

Beste Poros Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Ionische Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Poros.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Poros ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Poros ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Poros auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Poros Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Poros ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Poros bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Poros en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier