Ellen Ferry haven

Poort Ellen passagiers- en auto veerdiensten

Poort Ellen passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Port Ellen naar Kennacraig.

Vergelijken alle beschikbare poort Ellen ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare poort Ellen auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar poort Ellen, Kennacraig met Caledonian Mac Brayne(Calmac) veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor poort Ellen ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Poort Ellen veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek poort Ellen Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne(Calmac) voor ferry's varen vanaf Port Ellen naar Kennacraig online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde haven Ellen passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een poort Ellen ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over poort Ellen

Poort Ellen is de tweede grootste stad op Islay na Bowmore en ligt in een beschutte deel van het eiland, met uitzicht naar het schiereiland Oa en naar Kilnaughton Bay, die is vernoemd naar de kapel ruïnes en begraafplaats aan het einde van de baai naast de weg naar het schiereiland Oa.

Deze mooie stad gebouwd rond Leodamas Bay Club werd opgericht in 1821 door Walter Frederick Campbell en vernoemd naar zijn vrouw Ellinor of Eleanor, later afgekort tot Ellen poort.Net buiten de poort Ellen op Charlotte Street vindt u Ramsay Hall, gebouwd door en vernoemd naar de familie, die eigenaar in de 19e eeuw, de landgoederen in het zuidelijke deel van Islay was.

Het gebied rond Port Ellen heeft een zeer gevarieerd en interessant bereik van archeologische sites die betrekking hebben op de neolithische, brons en ijzer leeftijd perioden, alsmede de meer recente voorbeelden van menselijke bewoning.Er staan bijvoorbeeld stenen op Kilbride, een fort op Borraichill Mor, verschillende chambered cairns, en een kapel at Cill Tobar Lasrach.

Poort Ellen Ferry Terminal

Poort Ellen heeft verschillende winkels, een slager, hotels, restaurants en pubs, accommodatie, een garage, postkantoor en informatiebureau.Elke donderdag in het zomerseizoen van 4 mei tot en met 5 oktober, wordt een handwerk markt gehouden in Columba Hall in Frederick Crescent, naast de Co-op supermarkt.Van tijd tot tijd bezoeken de reizende bioscoop, scherm Machine, het eiland en parken voor voorstellingen tegenover Ramsay Hall, die ligt naast de haven Ellen speelvelden.

Een ander opvallend kenmerk van poort Ellen is het oude hotel op de hoek van Charlotte straat en Frederick Crescent.Dit hotel ondergaat momenteel een compleet gerenoveerd en gerestaureerd in zijn oude glorie, van plan om te heropenen in 2009.De poort Ellen Marina biedt een comfortabele toevluchtsoord voor zeilers passeren de Sound of Jura.

Een prominent gebouw van poort Ellen is de voormalige whisky distilleerderij, nu poort Ellen Maltings.Allermeest naar de malts worden hier geproduceerd voor de meerderheid van de distilleerderijen op het eiland.De maltings worden uitgevoerd volgens de specificaties van de distilleerderijen.De magazijnen van de voormalige poort Ellen distilleerderij bevinden zich in de buurt van Port Ellen Maltings.Op de Islay verloren distilleerderijen pagina vindt u meer informatie over de poort Ellen distilleerderij.

Op de weg rubriek Oost van Port Ellen, leidt een smal steegje aan de linkerkant tot Kilbride boerderij.In het veld, een paar honderd meter van de hoofdweg is een prominente staande steen van bijna 4.5m hoog met Cnoc Mor in de achtergrond.Dit gebied werd een heilige plaats in veel vroegere dagen.Na de hoofdweg Oosten bereiken u de drie zuidelijke distilleerderijen van Ardbeg, Laphroaig en Lagavulin.De Lagavulin Single Malt is gelegen in een afgelegen baai met uitzicht op het vroegere bolwerk van de heren van de eilanden wordt Dunyvaig kasteel.Verder naar het Oosten is Kildalton kerk en High Cross, Claggain Bay en Ardtalla, waar de weg eindigt.

 


Beste beschikbare poort Ellen ferry ticket Prijsgarantie

Beste poort Ellen Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne(Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar poort Ellen.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde haven Ellen ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief poort Ellen ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren poort Ellen ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam poort Ellen Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live poort Ellen ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar poort Ellen bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief poort Ellen en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier