Porto Torres Ferry

Porto Torres passagiers- en auto veerdiensten

Porto Torres passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Porto Torres naar Ajaccio, Barcellona, Civitavecchia, Genua, Marseille en Propriano.

Vergelijken alle beschikbare Porto Torres ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Porto Torres auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Porto Torres, Ajaccio, Barcellona, Civitavecchia, Genua, Marseille en Propriano met Grimaldi veerboot lijnen, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale veerboten of SNCM ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Porto Torres ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Porto Torres veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Porto Torres Ferry Tickets
met Grimaldi veerboot lijnen, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale Ferries of SNCM voor ferry's varen vanaf Porto Torres naar Ajaccio, Barcellona, Civitavecchia, Genua, Marseille en Propriano online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Porto Torres passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Porto Torres veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Porto Torres

Porto Torres ligt in de Golf van Asinara, 19 kilometer ver van Sassari.Het is de belangrijkste haven in het noordelijke deel van Sardinië en de zetel van de Sardijnse petrochemische industrie.

Porto Torres ligt langs de Golf van Asinara (een inham van de Middellandse Zee) aan de monding van de rivier de Mannu, net ten noordwesten van Sassari stad, waarvoor het is de poort.Oorspronkelijk een Fenicische haven, het was later gecontroleerd door de Carthagers en de Romeinen, die het Turris Libisonis noemde.De jachthaven is het hart van de civic haven van Porto Torres en kijkt uit over de Golf van Asinara.Het is 9 km van Stintino, 10 km van Cala Reale op sinara eiland en 13 km van Castelsardo.

De haven-een moderne constructie - is heel zichtbaar van het Balai strand, beroemde omdat het thuis van de basiliek van San Gavino, die stijgt op een grot gewijd aan de Heilige.Porto Torres is een zeer interessante stad kunnen vangen de aandacht van zijn bezoekers.

Porto Torres

Vandaag, behoudt oude Turris Libysonis nog steeds een groot deel van de oude Romeinse structuren; aquaducten, riolen, thermale baden, het forum en een paar tempels zijn in goede conditie en de brug over de rivier Mannu kan nog steeds worden gebruikt.De Romeinse antiquiteiten zijn zeker de belangrijkste attractie van de stad, beschouwd als een pool van vitaal belang voor Sardijnse handel en industrie.

 


Beste beschikbare Porto Torres ferry ticket Prijsgarantie

Beste Porto Torres Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbaar Grimaldi veerboot lijnen, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale veerboten of SNCM passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Porto Torres.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Porto Torres ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusief Porto Torres ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Voor het boeken van ferry Porto Torres auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Porto Torres Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Porto Torres ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Porto Torres op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Porto Torres en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier