Portoferraio Ferry

Portoferraio passagiers- en auto veerdiensten

Portoferraio passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Portoferraio naar Piombino.

Vergelijken alle beschikbare Portoferraio ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Portoferraio auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Portoferraio, Piombino met Corsica Ferries, Moby lijnen of Toremar Ferry regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Portoferraio ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Portoferraio veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Portoferraio Ferry Tickets
met Corsica Ferries, Moby Lines of Toremar Ferry lijn voor ferry's varen van Portoferraio naar Piombino online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Portoferraio passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Portoferraio veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Portoferraio

Portoferraio , de hoofdstad van Elba.Bij de Romeinen bekend als Crystal en later Ferraia (omdat het was een poort voor export van ijzer), deze kleine haven werd overgenomen door Cosimo ik de'Medici in het midden van de 16de eeuw, toen de vestingwerken vorm.

Het kan een hectische plaats, maar de straten/stappen van het historische centrum wandelen en zich overgeeft aan de uitzonderlijke eten opties meer dan maakt u voor de squeeze.

Het is niet gemakkelijk te vinden een een patch van de aarde in het midden van de zee die u een verhaal zo rijk worden als dit, die begint vertellen kan wanneer het verhaal van de mensheid nog steeds deel legende was.En het is nog moeilijker voor te stellen een ander eiland met een "kapitaal" gekozen door aard, eerder dan mannen.Toch is dat kapitaal Portoferraio.

De poort is altijd beschouwd als de veiligste in de Middellandse Zee.Het is centraal gelegen met betrekking tot de andere zeven gemeenten op het eiland en zijn grondgebied bereikt zoet down to the sea in een offerte omhelzing.Deze aspecten enthral de bezoekers van vandaag, maar in de oudheid diende zij als een magneet voor vele volkeren.

Portoferraio Ferry haven

Portoferraio  is het beginsel aankomstpunt op het eiland en één van de meest actieve toeristische havens in Italië.

Portoferraio een kleine stad rijk aan geschiedenis; aankomst per ferry kunt u genieten van de imposante Medici versterkingen op de baai: Fort Falcon, Fort Stella (herkenbaar aan zijn vuurtoren) en de Linguella toren (bij de ingang van de haven), allemaal gebouwd in de 15e eeuw tot de voortdurende aanvallen van piraten verdedigen.Er is een mooie wandeling u van de toeristische haven langs de binnenkant van de historische stadsmuren brengt.Portoferraio heeft ongeveer 13.000 inwoners en biedt vele diensten zowel commerciële en culturele.Er zijn sommige vrij witte kiezelstranden die in reliëf de duidelijkheid van de zee gooien aan de westelijke kant van de stad.

Het eiland is verbonden met het vasteland via de drie veermaatschappijen, Toremar, Moby lijnen en Blunavy, alle aanbod routes tussen Piombino en Portoferraio, de hoofdstad gelegen in het noorden, Cavo, Rio Marina en Porto Azzurro, aan de oostkust van het eiland.


Best beschikbare Portoferraio ferry ticket Prijsgarantie

Beste Portoferraio Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Ferries, Moby Lines of Toremar Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Portoferraio.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Portoferraio ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Portoferraio ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Portoferraio ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Portoferraio Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Portoferraio ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Portoferraio bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten waaronder aan Portoferraio en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier