Portsmouth Ferry

Portsmouth passagiers- en auto veerdiensten

Portsmouth passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen uit Portsmouth naar Bilbao, Caen, Cherbourg, Fishbourne, Guernsey, Jersey, Le Havre, Ryde, Santander en St Malo.

Vergelijken alle beschikbare Portsmouth ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Portsmouth auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Portsmouth, Bilbao, Caen, Cherbourg, Fishbourne, Guernsey, Jersey, Le Havre, Ryde, Santander en St Malo met Brittany Ferries, Condor, Wightlink of LD lijnen boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder bij Portsmouth ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Portsmouth veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Portsmouth Ferry Tickets
met Brittany Ferries, Condor Ferries, P & O, Wightlink of LD lijnen voor ferry's varen uit Portsmouth naar Bilbao, Caen, Cherbourg, Fishbourne, Guernsey, Jersey, Le Havre, Ryde, Santander en St Malo online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Portsmouth passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Portsmouth veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Portsmouth

De Portsmouth nieuwe internationale haven biedt veerboot routes naar Frankrijk, Spanje en de eilanden van het kanaal plus een Cruise Terminal.

De Port biedt een uitstekende passagier ervaring met faciliteiten binnen de terminal met inbegrip van een lichte, aangename café, comfortabele zitplaatsen in een aantrekkelijke, moderne omgeving en winkels perfect voor last-minute aankopen, reizen essentials en een aantal souvenirs.

Afgezien van zijn rijke maritieme erfgoed, is Portsmouth ook bekend voor zijn literaire geschiedenis als de geboorteplaats van Charles Dickens, de schrijver van de beroemde Victoriaanse tijdperk en de baanbrekende ingenieur Isambard Kingdom Brunel.

Andere bekende figuren hebben geleefd in Portsmouth zijn HG Wells, Rudyard Kipling en Arthur Conan Doyle.Muzikaal, is de stad goed bereikbaar door drie muzikale locaties The Wedgewood Rooms, Guildhall en piramides waar regelmatig grote musical en komedie daden.

Portsmouth  heeft een schat aan attracties met iets voor iedereen.Bezoek de historische scheepswerf en ervaring 800 jaar civile, neem een reis naar de top van de toren Spinnaker, lees meer over de historische landing op het D-Day Museum, ga terug naar Tudor in Southsea Castle tijden of ontdekken de geschiedenis van de Royal Marines.Behandelen de kinderen met een reis naar de beurs op Clarence Pier of ga op een safari onder de zee bij Blue Reef Aquarium.

Internationale haven Portsmouth is perfect gepositioneerd voor veerboten en cruise lading.Het is van Groot-Brittannië contact veerhaven met gemakkelijke toegang en de meeste routes naar Frankrijk, Spanje en de Kanaaleilanden.

Haven Portsmouth
Portsmouth veerboten

Er zijn ferrydiensten van Portsmouth tot vier havens in Frankrijk, evenals Bilbao in Spanje.

Portsmouth aan Saint-Malo
Brittany Ferries/up to 2 per dag/9 h

Portsmouth aan Cherbourg 
Condor Ferries/1 zondag service/5 h
Brittany Ferries/up to 2 per dag/3 h (maart tot November alleen) 

Portsmouth naar Caen
Brittany Ferries/3 een dag/5 h 45 min (het hele jaar door service) 
Brittany Ferries/1 een dag/3 h 30 min (zomer-alleen snelle service op vr/za/zo) 

Portsmouth naar Le Havre 
LD lijnen / 1 per dag/8 h's nachts

Portsmouth naar Bilbao
P & O Ferries/2 per week/35

Er zijn ook diensten aan de Kanaaleilanden van Jersey en Guernsey.

Portsmouth naar Guernsey
Condor Ferries/1 een dag/6 h 30 min 

Portsmouth naar Jersey
Condor Ferries/1 een dag/10 h 30 min 

Het eiland Wight is een onder 60 min per veerboot of enkele autominuten hovercraft.

Portsmouth te Fishbourne 
Wightlink/half-hourly tijdens dag/35 min 

Portsmouth aan Ryde
Wightlink/half-hourly tijdens dag/15 min 

De hovercraft is elke 15 min van kust van Southsea, beheerd door Hovertravel.

De veerboot naar Gosport (voor onderzeeër en explosie musea) loopt elke 7 minuten op piektijden en elke 15 min op andere tijdstippen tot middernacht.

Plaats te zien in Portsmouth 

Portsmouth heeft pleanty van attracties voor bezoekers te zien en te genieten van.De meest populaire van deze attracties zijn:-

 • Portsmouth historische Dockyard De historische scheepswerf heeft gelegen in de marinebasis, een aantal historische schepen, met inbegrip van de Mary Rose, HMS Victory en HMS Warrior 1860.In de historische scheepswerf is ook Royal Naval Museum en actie Stations - een interactieve kijken naar de Marine van vandaag.Er is een grote oude pub buiten Dockyard genaamd de Anson schip, een poging waard.Portsmouth bezoekerscentrum informatie kan worden gevonden grenzend aan de ingang van de bezoeker van de scheepswerf.
 • De Spinnaker Tower, Gunwharf Quays, telefoon: + 44 23 9285 7520.Open dagelijks van 10 AM - 6 PM (tot 10 PM op zaterdag en dagelijks in juli en augustus). Dit opvallende en zeer zichtbaar en £21 miljoen landmark tower sommige 170 m boven de redeveloping haven van Portsmouth, symboliseert het vullen een spinnaker zeil wind stijgt.Bezoekers kunnen de toren kunt bekijken van 3 niveaus: op 100 m, 105 m en 115 m.Een snelle interne lift brengt u naar de top.Toelating volwassene £7.00, kind £5.50, concessies £6.20.
 • Southsea kasteel . Het kasteel is gebouwd in 1544, maakte deel uit van een serie fortificaties gebouwd door Hendrik VIII rond Engelands kusten te beschermen het land tegen indringers.
 • Southsea kust -4 mijl van Boulevard, ondersteund door prachtige groene gebieden en tuinen.
 • Royal Marines Museum Southsea, Tel: 023 9281 9385 (Fax: 023 9283 8420 E-mail: info@royalmarinesmuseum.co.uk). Open elke dag (behalve Dec.23-25 en tweede kerstdag) 10 AM - 5 PM.Ontdek dat de spannende verhaal van de Royal Marines tot leven met dramatische en interactieve displays gebracht.Het Museum is in wat een van de meest statige Officers' Messes in Engeland was, gebouwd in de jaren 1860 met prachtige plafonds, enorme schilderijen en een grand staircase.
 • Spitbank Fort in de SolentPortsmouth kathedralen Portsmouth is waar twee kathedralen, St Thomas' in oude Portsmouth (Anglicaanse) en St John's in het centrum van de stad (katholieke). 
 • D-Day Museum . Open elke dag (behalve op 24-26 Dec.) Apr-okt 10 AM-5.30PM; Nov-Mar 10 AM - 5 PM.Een passend eerbetoon aan het offer van de mannen & vrouwen die aan de landing op d-day deelnamen.
 • Blauwe rif Aquarium Clarence Esplanade, Southsea, Tel. 023 9287 5222.Open elke dag behalve Kerstmis 10 AM - 5 PM (nov.-februari tot 4 uur). Neem een onderzeese safari in het aquarium aan de kust.
 • Charles Dickens geboorteplaats Museum 393 Oude commerciële weg.Elke dag geopend van medio Apr-Dec 10 AM - 5: 30 PM.De beroemde schrijver Charles Dickens werd geboren in deze bescheiden huis in Portsmouth, England in 1812.
  Cumberland House natuurlijke geschiedenis Museum 
 • City Museum & Records Office . Huis van de nieuwe en Sherlock Holmes van Arthur Conan Doyle tentoonstelling "A onderzoek in Sherlock".
 • Spitbank Fort. Gelegen in het midden van de Solent is dit door de mens veroorzaakte fort, gebouwd ter verdediging van Portsmouth in de 19de eeuw.Neem een reis uit voor een partij nacht of zondag diner.
 • Koninklijke Garrison kerk , een eigenschap Frontal English Heritage

Verschillende busmaatschappijen bedienen in Portsmouth en de omliggende gebieden.Een dagkaart reizen kan worden gekocht voor £3.60 (£2.40 concessies). Het is ook mogelijk om te reizen tussen de haven en het centrum van de stad met de trein.Het is een compacte, vlakke plaats echter, en nergens is een zeer lange wandeling.'S nachts, als u een verhoogde positie vindt kunt u navigeren via de keten van blauwe lichten langs de zee, in het zuiden.

 


Best beschikbare Portsmouth ferry ticket Prijsgarantie

Beste Portsmouth Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Brittany Ferries, Condor, Wightlink of LD lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Portsmouth.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Portsmouth ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Portsmouth ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Portsmouth ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Portsmouth Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Portsmouth ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Portsmouth op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Portsmouth en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier