Puerto Del Rosario Ferry

Puerto Del Rosario passagiers- en auto veerdiensten

Puerto Del Rosario passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Puerto Del Rosario naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria en Sta Cruz de Tenerife.

Vergelijken alle beschikbare Puerto Del Rosario ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Puerto Del Rosario auto boek en passagier ferry tickets en naar Puerto Del Rosario, Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife, Cadiz en Sta Cruz de Tenerife zeilen met Acciona Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Puerto Del Rosario ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Puerto Del Rosario veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Puerto Del Rosario Ferry Tickets
veerboot met Acciona Ferry lijn voor ferry's varen van Puerto Del Rosario naar Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria en Sta Cruz de Tenerife online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Puerto Del Rosario passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Puerto Del Rosario veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Puerto Del Rosario

Puerto Del Rosario is de hoofdstad van Fuerteventura.

Ooit noemde Puerto de Cabras (poort van de geiten) de stad uitgegroeid tot een belangrijke haven in de 19e eeuw na het nemen van de hoofdstad van het eiland van La Oliva.

De kerk in het centrum van Puerto del Rosario is gewijd aan de patroonheilige 'Virgin del Rosario' en het was pas in 1956 dat de stad kreeg de meer aangename naam van Puerto del Rosario (poort van de rozenkrans). 

Puerto del Rosario is meer van een industrieel gebied en is niet echt afgestemd voor toerisme, hoewel veel mensen nog steeds de stad van het nabijgelegen resort van Caleta de Fuste en Corralejo bezoeken te doen sommige winkelen met name bij het grote winkelcentrum 'Las rotondes'.

Het havengebied is het oudste gedeelte van de stad en het is vanaf hier vindt u alle van de kleine steegjes bekleed met oude Canarische stijl huizen.

Puerto Del Rosario Ferry haven
Tot onlangs was Puerto del Rosario niet dat aantrekkelijk, maar nu de hoofdstraat heeft zijn afgewerkt, dook veel van de wegen en de havenpromenade heeft sindsdien herbouwd.

De belangrijkste openbare gebouwen en de kerk bevinden zich rond het voetgangersgebied Primero de Mayo straat, die steeds populaire increasigly als er streeet cafés er.

Puerto del Rosario heeft zijn eigen stranden.De grotere is te vinden in het zuiden van het hoofd van de bevolking op Playa Blancal.Werk heeft verricht op het strand in de afgelopen paar jaar en nu heeft het blauwe vlag status.De golven zijn goed, en het strand wordt gebruikt door een aantal van Fuerteventura surfscholen, maar er zijn borden waarschuwing van sterke stromingen, zodat zorg nodig is tijdens het zwemmen hier.Tijdens de zomermaanden de vlag systeem werkt en deze moeten worden gehoord.De in de stad ligt de kleine, maar populair, Playa Chica die goede faciliteiten heeft en speciale faciliteiten voor mindervaliden.

Een interessante functie van het kapitaal is de beelden die zijn te vinden rond de stad.Deze deel uitmaken van een openlucht tentoonstelling en velen hebben opgesteld tijdens wedstrijden die worden gehouden in de hoofdstad.Een boekje, Puerto del Rosario op voet, is beschikbaar bij het VVV-kantoor, en geeft een begeleide route rond de stad.

Carnaval is belangrijk voor de bewoners van Puerto del Rosario en de lente vieringen worden gehouden in medio februari.Om te zien foto's van de Carnaval de Puerto del Rosario carnaval koningin bezoeken. 

Deel van het carnaval in Puerto is een evenement genaamd Los Achipencos, een soort van vlot race.Om te zien foto's van los bezoek achipencos de Los Achipencos. 

Een toenemend aantal cruiseschepen zijn stoppen in de hoofdstad op de Canarische eilanden tours.

 


Beste beschikbare Puerto Del Rosario ferry ticket Prijsgarantie

Beste Puerto Del Rosario Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Puerto Del Rosario.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Puerto Del Rosario ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Puerto Del Rosario ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Puerto Del Rosario veerboot auto en passagiers tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Puerto Del Rosario Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Puerto Del Rosario ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Puerto Del Rosario op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Puerto Del Rosario en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier