Pula Ferry

Pula passagiers- en auto veerdiensten

Pula passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Pula naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Pula ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Pula auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Pula, Venetië met Venezia veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Pula ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Pula veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Pula Ferry Tickets
veerboot met Venezia Ferry lijnen voor ferry's varen van Pula naar Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Pula passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Pula veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Pula

Pula  is een groot regionaal centrum met een schat aan Romeinse ruïnes te verkennen.Het hoogtepunt is een opmerkelijk goed bewaard gebleven Romeinse amfitheater dat domineert het stadscentrum en is vaak het toneel van concerten en toont.

Ondanks de drukke commerciële levensduur behoudt Pula een easy-going small-town beroep.Het nachtleven, restaurants en culturele activiteiten zijn de beste in Istrië.

Hoewel er geen stranden binnen de stad, brengt een korte busrit u zuiden naar de resorts op het schiereiland Verudela.

Venezia lijnen veerboot Pula verbindt met Venetië vijf keer per week, de reistijd is ongeveer 3 hr.

Draagvleugelboot diensten opereren vanuit de kade rond de Kroatische kustlijn, en over naar Venetië.Dit zijn prijzig, maar bieden een snelle reis en bieden een prachtig uitzicht.

De haven van de veerboot van Pula
To & See in Pula

De Romeinse Arena
De Arena, de 6de grootste bewaard gebleven Romeinse amfitheater.Torenhoog boven de nabijgelegen gebouwen werd deze enorme structuur nauwelijks gered van vernietiging meerdere malen tijdens zijn leven, meestal door verschillende Venetianen met plannen om het te nemen naar Venetië steen door steen als demonstratie van de macht van het Venetiaanse Rijk.Veel stenen werden genomen om te bouwen huizen en andere structuren rond Pula, maar gelukkig deze praktijk was gestopt voordat de hele structuur werd verwoest.Post (20 kn) geeft u tevens toegang tot de binnenkant van het Colosseum wandelen en bezoek de grotten onder.De audio tour is zeer de moeite waard.

Het Forum is het belangrijkste plein in het centrum van de stad.Het plein is gebouwd op de plaats van de oude Romeinse forum.Op het plein is er stadhuis dat werd gebouwd in de 10e eeuw (delen van een oude tempel werden gebruikt voor het gebouw als het kan worden gezien op de achterkant van de hal) en de tempel van augustus, uit de eerste eeuw.

Bezoek Brijuni . Groep van eilanden beroemde voor hun toneelschoonheid.Ze zijn een vakantieoord en een Kroatisch Nationaal Park.Ze waren ook setlement in de Romeinse tijd en maakten deel uit van de Republiek Venetië.Er is ook nu beroemde Tito (leider van voormalig Joegoslavië) residentie.Boten gaan van kleine plaats (town) in de buurt van Pula Fažana genoemd. 

Ga op vis picknick. U kunt Maak een wandeling door de plaatselijke jachthaven en check out dienstregelingen en prijzen.Prijzen zijn meestal ongeveer 30€ (250hrk) per persoon.

Bezoek Pula Filmfestival plaatsvindt in Arena en duurt van 18 tot 25 juli.

Lopen  beneden de Sergijevaca straat waar zijn vele kleine winkeltjes, souvenirwinkels, bars en zelfs zoete winkels.
Een hele dag doorbrengen op de stranden van Kamenjak, in de buurt van Premantura (8 km van Pula). Het schiereiland is de zuidelijkste punt van Istrië, en beschikt over prachtige landschappen en natuur beschermd.

Ontdek  verlaten Oostenrijks-Hongaarse burchten, gebouwd net voor WWI, Pula toen meest versterkte stad in Europa.Sommige van deze forten zijn verborgen in de bossen, en sommige zijn nu bezet door Pula bewoners voor verschillende doeleinden, met inbegrip van Punta Christo, die als een zomer club en muziek festival plaats werkt.

 


Best beschikbare Pula ferry ticket Prijsgarantie

Beste Pula Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Venezia veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Pula.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Pula ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Pula ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Pula ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Pula Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Pula ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Pula bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Pula en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier