Ferry Puttgarden

Puttgarden passagiers- en auto veerdiensten

Puttgarden passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Puttgarden naar Helsingborg, Rodby Faerge en Spodsbjerg.

Vergelijken alle beschikbare Puttgarden ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Puttgarden auto en de passagier ferry tickets en naar Puttgarden, Helsingborg, Rodby Faerge en Spodsbjerg zeilen met Scandlines ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Puttgarden ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Puttgarden veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Puttgarden Ferry Tickets
veerboot met Scandlines voor ferry's varen van Puttgarden naar Helsingborg, Rodby Faerge en Spodsbjerg online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Puttgarden passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Puttgarden veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Puttgarden

Puttgarden is Duitslands poort naar Scandinavië.

De haven van Puttgarden is de meest noordelijke haven van Duitsland, dat wordt geserveerd door Scandlines.Elk half uur Ferry Puttgarden voor de Deense poort Rødby afwijken, duurt de reis slechts 45 minuten.

De Puttgarden - Rødby en vice versa kruising vormt een belangrijk element van de Hamburg - Copenhagen route.Voor degenen die willen om naar Zweden, is er een handige Helsingor - Helsingborg verbinding.

In 2007 besloten Duitsland en Denemarken om te bouwen van een 19 km lange brug van Puttgarden om Rødby, die zal worden afgerond in 2018 waarna de toekomstperspectieven voor de haven van de Veerboot Puttgarden onzeker zijn.

De stad van Rodbyhavn, die ook Rodby heet, is een leuke bestemming voor een dagje uit.De ferry Puttgarden is een populair vervoermiddel naar Denemarken als iedere toerist kan zijn auto meenemen.

Puttgarden Ferry Terminal

Puttgarden station is een grote ferry terminal op de Vogelfluglinie (vogel vlucht lijn) op het eiland Fehmarn in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein.Het ligt tussen de stad van Puttgarden en Marienleuchte.

Het dient hoofdzakelijk de behoeften van internationale interlokale verkeer, maar sinds de herinvoering van het regionale verkeer op de regel is het weer van regionaal belang voor Fehmarn.

Puttgarden geschiedenis

In 1961, een grote veerbootterminal werd gebouwd in Puttgarden en in 1963 het in werking samen met de Fehmarn geluid brug, werd gesteld, omdat de traditionele veerboot uit Duitsland naar Denemarken tussen Rostock-Warnemünde en Gedser op het moment buiten het IJzeren Gordijn was, en de vervanging van de route vanaf Großenbrode kade aan Gedser te ingewikkeld was.

De ferryterminal werd geopend op 14 mei 1963 door de Deense koning Frederik IX en Duitse President Heinrich Lübke.Het station was erg belangrijk vanaf het begin, aangezien een groot deel van het spoorwegverkeer van goederen- en personenvervoer werd verscheept naar en van Scandinavië via Puttgarden.Dit blijkt uit de grote en, sinds het einde van het goederenvervoer op de vogel vlucht lijn, bijna volledig idle netwerk van rolbanen.

Een EuroCity veerboot verlaten.Na de voltooiing van de brug over de grote Belt in Denemarken in 1998, de meeste treinen rijden om financiële redenen over een lange omweg langs die weg vanwege het beperkte spoor capaciteit van de ro-ro-schepen en om te voorkomen dat de bijbehorende rangeren.Railvrachtvervoer door de spoor werven op Puttgarden was aanvankelijk gedeeltelijk gesloten en vervolgens volledig gesloten.Gelijktijdig met de afronding van het goederenvervoer in de periode van 1996 tot 1998, was de veerboothaven gemoderniseerd door de scheepvaartmaatschappij Scandlines.

In 2007 werd het station volledig gemoderniseerd, met inbegrip van de verstrekking van niveau toegang zelfs tot de ongebruikte platforms samen met glas, automatische afslag deuren en een moderne toilet-faciliteit met toiletten voor mensen met een handicap.De laatste fase van dit werk was de wederopbouw van het platform, aanzienlijk verkorten en iets verhogen van het platform en de uitrusting van het station met een moderne verlichting en een geluidssysteem.

De voormalige locomotief getrokken EuroCity dienst van Hamburg naar Kopenhagen werden in de jaren negentig vervangen door een drie-vervoer Deense IC3 treinstel, die kan worden gekoppeld en rekken zonder enige rangeren.Sinds December 2007 Exploitatiedoor enkele van de diensten zijn vervangen door Duitse Intercity-Express diensten IC3 klasse 605 (ICE-TD) diesel meerdere eenheden, samen die verschillende diensten elke dag op de route Copenhagen–Hamburg.Een paar loopt naar/van Berlijn.

In augustus 2010, de Burg op Fehmarn station werd geactiveerd, en heet nu Fehmarn-Burg station.Tot December 2010, sommige diensten van IC-regel 31 naar/van Frankfurt begon en eindigde in Puttgarden.

Sinds de voltooiing van de grote Belt vaste Link in Denemarken, de route via Puttgarden heeft minder worden gebruikt door treinen, maar de haven wordt nog steeds gebruikt door veerboten Scandlines.De service is frequent, met vier ferries geven één verbinding elke 30 minuten, 24 uur per dag.

Of voor een korte trip of een langer verblijf de Oostzee eiland Fehmarn sommige verrassingen heeft: milelong natuurlijke stranden, kleine meren en indrukwekkende steile kliffen.Maar ook de velden en weiden mensen uitnodigen om te wandelen en fietsen.Puttgarden in het noorden van het eiland is een populaire vakantiebestemming en een belangrijke internationale junction zo goed.

Als een een paar dagen blijft of zelfs weken in Puttgarden hij nooit zal vervelen.Op Fehmarn van stranden de toeristen uit het dagelijkse leven kunnen herstellen en de kinderen kunnen stoeien en sandcastle na zandkasteel te bouwen.Plankzeilen is een populaire vrijetijdsbesteding.Geschiedenis liefhebbers kunnen bezoeken de Peter & Paul Chapel.Een bezoek van de 115-meter hoge toren van de Duitse Telekom is interessant ook.

 


Best beschikbare Puttgarden ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ferry Puttgarden Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Scandlines passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Puttgarden.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Puttgarden ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Puttgarden ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Puttgarden ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Puttgarden Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Puttgarden ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Puttgarden bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Puttgarden en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier