Rabac Ferry

Rabac passagiers- en auto veerdiensten

Rabac passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Rabac naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Rabac ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Rabac auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Rabac, Venetië met Venezia veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rabac ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rabac veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rabac Ferry Tickets
veerboot met Venezia Ferry lijnen voor ferry's varen van Rabac naar Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rabac passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rabac veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Rabac

Rabac een prachtige oude stad is verrekend op het oostelijke deel van het Istrische kust.Het gebruikt een kleine visserij dorp, maar vandaag is een beroemde holiday resort.

Hier vindt u talrijke baaien, stranden, valleien, town port van waar alle boten van de excursie krijgen van en vele gelijkaardige plaatsen.Langs de promenade hebben geregeld talrijke restaurants, hotels, bars, gebakjes, en banken met Kroatische souvenirs die de toeristen onvergetelijke vakantie.De rijke mediterraanse vegetatie heeft bijgedragen tot goed ontwikkeling van het toerisme en een aangenaam klimaat, dat is zeer geschikt voor iedereen.

Rabac staat bekend als de "parel van de Kvarnerbaai". Ten eerste werd genoemd in het jaar 1826.In de 19e eeuw was een klein vissersdorp met slechts enkele inwoners.Vandaag heeft Rabac ca.1700 inwoners.Het dorp was de Marine, visserij en handel centrum tot het jaar 1889 wanneer werd gebouwd en opende het eerste hotel "Quarnero". Op het gebied van Rabac bleken de overblijfselen van de paleolithische periode en de oudste kerk die werd gebouwd op die plaatsen.

De haven van de veerboot van Rabac

Rabac  is een regeling die geen theaters, bioscopen en vele galerieën, maar heeft een geweldige zomerprogramma waarin diverse festivals.Sommige van de festivals zijn meestal georganiseerd in de zomer.De zeer beroemde zijn de Regatta Cruise gebeurtenis, Europees Kampioenschap zeilen, zeilboten Regatta, zomer carnaval, de Wind Orchestra van Istrië en visserij nacht.

Het ding dat Rabac is meest bekend om, en iets dat even interessant is voor alle leeftijden, zijn het aantal kilometers van stranden en paden die langs de hele kustlijn lopen.

De kust heeft een groot aantal goed onderhouden kiezelstranden, baaien en kleine baaien die geschikt om te zwemmen zijn.De stranden hebben de blauwe vlag, en de zee is glashelder.De geurige mediterrane vegetatie, met name de pine bomen die langs de wegen groeien, creëert een speciale sfeer voor alle liefhebbers van de Adriatische zee en mediterrane klimaat.

De kleine visserij dorp van Rabac, die tegenwoordig de grootste toeristische bestemming aan de oostkust van Istrië, gedijt in het toeristenseizoen.Elk jaar verbaast het haar gasten met interessante nieuwe gebeurtenissen.

Elke dag kunt u de zwembaden, deelnemen sportvelden, aan een breed scala aan watersporten en enjoyadrenalin gevuld opwinding.In restaurants en pensions, pizzeria's en fantasierijke cafés kunt u genieten van eten en drinken, en ontspannen en luisteren naar de golven.Uw kinderen krijgt hun vijf minuten in de speelkamers en faciliteiten die alleen voor hen.Als u wilt plezier of zelfs voeden uw ziel met een aantal culturele en leuke activiteiten, vervolgens zijn Rabac en haar omgeving geschikt voor u.

 


Best beschikbare Rabac ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rabac Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Venezia veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Rabac.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rabac ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rabac ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rabac ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rabac Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Rabac ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Rabac bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Rabac en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier